Какво повече НЯМА да купя - 18

• 101 612
  • 754
  •   1
Отговори
# 75
Повече няма да поръчам нищо от Озон.бг. Поръчах на 09.12. детски играчки за подаръци, включително и желаната от дъщеря ми играчка от писмото до Дядо Коледа. Срокът за доставка беше 19 - 21.12., в събота 19.12. ми звъняха да ми откажат една от играчките, като изрично попитах дали ще бъде доставена поръчката до Коледа, отговориха ми положително. Днес поръчката ми е със статус отказана... Не мога да опиша разочарованието си и тъгата от това, че детето ми няма да получи желаната играчка... До сега винаги са били точни, но явно и те вече ще влязат в черния списък.

# 76
Съжалявам за крайно неприятната случка. Миналата година пак преди Коледа ми направиха страшно забавяне, но всичко дойде.
Днес в Спийди пък ми обявиха съвсем спокойно, че пратките София - София се бавят и вместо утре, можело да стигне "в сряда, евентуално". 🤨 Иначе от София за провинция нямало пробрем - стигали си на следващ ден.
Може да са ни затворили, но Коледната истерия си я има.

# 77
Аз също така наскоро се набутах с покупка от озон  и се оказа,че щяло да отнеме 10-ина дни да го получа,обаче отне по-малко.Понякога пък стават чудеса.

# 78
Аз се изумих от Учебник.бг. Поръчах миналата седмица в сряда две книжки, в четвъртък, в 11 часа ми ги доставиха със Спиди. Явно проблемът не е в куриерите, а в търговеца. За 24 часа доставка от сайт, никога не ми се беше случвало, още по-малко предколедно.

# 79
Повече няма да поръчам нищо от Озон.бг. Поръчах на 09.12. детски играчки за подаръци, включително и желаната от дъщеря ми играчка от писмото до Дядо Коледа. Срокът за доставка беше 19 - 21.12., в събота 19.12. ми звъняха да ми откажат една от играчките, като изрично попитах дали ще бъде доставена поръчката до Коледа, отговориха ми положително. Днес поръчката ми е със статус отказана... Не мога да опиша разочарованието си и тъгата от това, че детето ми няма да получи желаната играчка... До сега винаги са били точни, но явно и те вече ще влязат в черния списък.

Много неприятно, представям си разочарованието ви...дано намерите друг подарък, който да зарадва детето.

Аз лично обаче съм много доволна от тях, и то точно от точност и коректност. Клиент съм над 4г и никога не съм имала проблем с тях. Иначе и аз точно декември от кампаниите им с промоции, 2 пъти поръчвах и двата пъти нещата ми пристигнаха по-рано от указания срок.

# 80
Аз се изумих от Учебник.бг. Поръчах миналата седмица в сряда две книжки, в четвъртък, в 11 часа ми ги доставиха със Спиди. Явно проблемът не е в куриерите, а в търговеца. За 24 часа доставка от сайт, никога не ми се беше случвало, още по-малко предколедно.
Тяхната кампания е Септември месец, тогава става забавянето. По Коледа едва ли е чак такова натоварване.

# 81
  • София
От Озон не мога да се оплача, пишеше очаквана 19-21 и на 19-ти пристигна. Но за Спиди мога роман да изпиша. Пратка, поръчана на 23-ти ноември и тръгнала от Стара Загора на 24-ти, така и не дойде до 19-ти декември. На 2-ри декември се чух с тях за пръв път, към 10-ти я отказах в магазина в Стара Загора и уведоимх Спиди да си говорят от тук насетне с изпращача. Казаха "да, няма проблем, имаме им данните". И на 19-ти получих sms, че щели да ми доставят пратката... добре, че куриерът се обади преди да тръгне насам и беше готин човек. Щях умишлено да го разходя, толкова бях възмутена.

# 82
Мерси за споделеното за колбасите, понякога взимаме сушеница, но повече няма Simple Smile
Ние от сушеницата на Орехите се отказахме още преди години когато излезе самата серия Орехите. Сушеницата беше по-скоро мокреница, нещо като луканка със сбъркан етикет и 20лв килото, излиза и доста повече защото е неузряля, мокра и тежка. Избягвам и другите им луканки и колбаси.

# 83
Веднага да напиша за сайта БГ хлапета. Поръчах артикули на стойност 80лв. Обадиха ми се, че шишетата, които искам ги няма. Смених ги. Трябваше да ми се обадят за потвърждение на поръчката. Чаках, чаках никой не звънна. Днес получих пратката. Вътре липсваше едното шише и два броя лъжички от общо 4, които бях поръчала. Само, че стойността на всичко си беше същата. А да.. бях поръчала контейнерче за сухо мляко на една марка а ми пратиха контейнерче на друга. Та явно са хванали каквото са намерили, сложили са го в кашона и хайде. Да плащат там пък каквото такова.
Да знаете колко са "коректни" от този сайт!

# 84
  • Пловдив
От Озон поръчах в неделя, днес си взех пратката, никога не съм имала греди от тях.

ElisavetaVeta нямаше ли опция преглед?  Може да им върнеш стоката, аз лично така бих направила.

# 85
Може и да е имало, но никога не преглеждам. А и не го взех аз, чак в къщи го видях като го донесе мъжът ми. Иначе на пакета пише, че са две шишетата. Сега се чудя в Спиди ли е грешката при опаковане или в Бг хлапета...

# 86
  • София
Няма как грешката да е в куриера/ Спиди/ - при тях пратката пристига опакована от фирмата-изпращач, в случая Бг хлапета. Каквото са донесли,това се превозва.

# 87
Момичета, и аз не преглеждах преди заплащане.
Но преди година изгорях с калъф за телефон.
За 10лв ми изпратиха гръб за телефон, който сигурно е произвеждан преди 10г. Едно такова, колкото кутия от цигари. И въобще не ми светна, че няма преглед.
Никой не вдигаше на тел.номер. Обадих се на Еконт и установих офисът, от където е подаден.
Не искаха нищо да ми кажат повече и им отговорих, че това ще го тълкувам, че и те са в схемата. Дреме им. Нали си взимат парите. Имам познати полицаи, но не ми се разправяше повече, пък и дъщерята беше много разочарована и стресната от тази наглост.   Вярвам, че няма ненаказано зло.Това си беше  урок и за нея, и  за мен. От тогава, не ме интересува опашка от чакащи . При операторите в офисите винаги има на бюрото макетно ножче. Отварям си пратките и проверявам.

# 88
Направо си спрях работата, за да напиша, толкова съм бясна. Купих ориз Балдо на благоевградската фирма Орфеа. Точно вече ще го изсипвам за сърмите и виждам (благодаря ти Боже) един голям камък най-отгоре. От дете не съм чистила ориз. Като изсипах въпросният ориз на фирма ОРФЕА и започнах да го чистя, намерих още три камъчета вътре. Дано не съм пропуснала някое камъче, че зъболекарските услуги са скъпи.

# 89
  • Далечният изток
Направо си спрях работата, за да напиша, толкова съм бясна. Купих ориз Балдо на благоевградската фирма Орфеа. Точно вече ще го изсипвам за сърмите и виждам (благодаря ти Боже) един голям камък най-отгоре. От дете не съм чистила ориз. Като изсипах въпросният ориз на фирма ОРФЕА и започнах да го чистя, намерих още три камъчета вътре. Дано не съм пропуснала някое камъче, че зъболекарските услуги са скъпи.

От няколко години купувам само ориза на Лидл "Бял ориз премиум". Не чистя. Купувала съм какви ли не марки, този е перфектен.

Общи условия

Активация на акаунт