Какво повече НЯМА да купя - 18

• 101 629
  • 754
  •   1
Отговори
# 90
Направо си спрях работата, за да напиша, толкова съм бясна. Купих ориз Балдо на благоевградската фирма Орфеа. Точно вече ще го изсипвам за сърмите и виждам (благодаря ти Боже) един голям камък най-отгоре. От дете не съм чистила ориз. Като изсипах въпросният ориз на фирма ОРФЕА и започнах да го чистя, намерих още три камъчета вътре. Дано не съм пропуснала някое камъче, че зъболекарските услуги са скъпи.

От няколко години купувам само ориза на Лидл "Бял ориз премиум". Не чистя. Купувала съм какви ли не марки, този е перфектен.

Благодаря! И аз съм купувала досега много марки и не съм имала подобни проблеми. Този го взех, защото съм чувала, че тип Балдо е най-добър за сърми.

# 91
Извинете за офф-а. Балдо съм взимала 3 вида и 3те перфектни - на Кръстев, на Libra и на Била марката.

# 92
Затова ви предупреждавам, че не съм доволна от конкретната марка. Купих я от Фантастико.

# 93
Веднага да напиша за сайта БГ хлапета. Поръчах артикули на стойност 80лв. Обадиха ми се, че шишетата, които искам ги няма. Смених ги. Трябваше да ми се обадят за потвърждение на поръчката. Чаках, чаках никой не звънна. Днес получих пратката. Вътре липсваше едното шише и два броя лъжички от общо 4, които бях поръчала. Само, че стойността на всичко си беше същата. А да.. бях поръчала контейнерче за сухо мляко на една марка а ми пратиха контейнерче на друга. Та явно са хванали каквото са намерили, сложили са го в кашона и хайде. Да плащат там пък каквото такова.
Да знаете колко са "коректни" от този сайт!

Пълни измамници. Тях съм ги сложила в списъка....некоректни.

# 94
Веднага да напиша за сайта БГ хлапета. Поръчах артикули на стойност 80лв. Обадиха ми се, че шишетата, които искам ги няма. Смених ги. Трябваше да ми се обадят за потвърждение на поръчката. Чаках, чаках никой не звънна. Днес получих пратката. Вътре липсваше едното шише и два броя лъжички от общо 4, които бях поръчала. Само, че стойността на всичко си беше същата. А да.. бях поръчала контейнерче за сухо мляко на една марка а ми пратиха контейнерче на друга. Та явно са хванали каквото са намерили, сложили са го в кашона и хайде. Да плащат там пък каквото такова.

Ако знаеш още нещо за тях сподели.

# 95

Ако знаеш още нещо за тях сподели.

Друго не знам. Хванах ги да ме лъжат с една поръчка, та накрая просто я отказах. И пак щяха да спечелят, но има фирми, явно които не са гъвкави в политиката си към клиенти.

# 96
Същата работа със сайта Мечо Пух http://mechopuh.biz/index.php?route=information/contact. Достатъчно рано пръчахме Лего( от големите комплекти, но е стара колекция  и почти навсякъде беше изчерпан), като в коментара на поръчката им написах, че ако го нямат, очаквам да се обадят или да пишат, за да можем да отреагираме и да го поръчаме от другаде.......Не се обадиха, не писаха, приеха поръчката( върнаха автоматичен мейл). След няколко дни мъжът ми се обади- любезна госпожа му потвърди, че всичко е наред и  поръчката е изпратена. След като в Еконт така и не се появи пратка, а в статуса на поръчката в сайта им все още седеше "обработва се", звъннах отново( това е вече на 10-ти ден) и случих друга госпожа, която направо ми се изсмя и  каза, че те тая поръчка и да искат няма как да я изпълнят, щото изобщо никога не са имали налични големи Лего-та.....Свърза ме с "момчето дето оправяло поръчките" и той тепърва започна да търси поръчката, пък да проверява дали има начин да го осигурят......, а обяснението за потвърждението беше, че тя продавачката в магазина им вдигнала и не била имала нищо общо с поръчките.....Абе, останах с впечатлението, че в тая фирма никой не е в час.  А, дори и в момента сайта им е пълен с големи комплекти Лего...Защо им е  да си правят тая гимнастика и да лъжат клиентите и аз не знам?!?

# 97

Този шампоан нещо не ме кефи.Слабо действие като че ли има.Но не съм го купувала аз,а майка ми,и едва ли ще си го купя по собствено желание.Принципно съм за евтини качествени продукти,но този,макар да не ми е причинил чак обриви или нещо подобно,е посредствен.

# 98
Вчера ми дойде пратка от аптека Ремедиум. Всичко налично, само че бях поръчала две кутии магнезии а имаше само една. Съответно цената пак не е по-ниска и в списъка с нещата пише, че са две. Или хората, които изпълняват поръчките са супер несериозни или е станало масова практика да ти изпълнят 2/3 от поръчката а да платиш за цяла. Нали другите неща ти трябват, няма сега заради една кутийка 6лв. да връщаш всичко, тамън ти дошло до вратата... Ще им звъня и на тях и на бг хлапета да видим....

# 99
Аз се оплаквах от Ремедиум. Получих, за мен, развален термометър, галиев. Стълбът стоеше на 39 градуса и от всички опити да го свалим, помръдна с две десети. Писах им. Отговориха ми, че нямало как да е развален и нямало как да показва 39 градуса, ако с него не е мерена температура. Попитах как да упражня правото си на рекламация, не отговарят, в сайта не пише. Ще пиша на КЗП направо. С тях няма начин да се разбера.

Влизам да се оплача от едно кисело зеле, което досега ми къса нервите. На Авис. Много хвалби четох из форума, но за мен това зеле не става. Затворих си очите за химикала, с който са прекъснали ферментацията и за това, че е много кисело и много солено. Зелето от твърдото. Една половина, една четвъртина и някакви мръсни, черни, меки, разпокъсани листа. За сарми го бях взела. С това зеле направих подобие на сарми. Листата твърди, малки, няма как да се навие сарма. Слагах по една лъжичка ориз и овивах с по 5 листа, половината ориз остана. Дали ще оцелеят при варенето... А, и мирише гадно, на джибри.

# 100
По тази причина, на терасата, в малко бидонче, четири или пет зелки залагам към средата на ноември, да нямам ядове по Коледа.

# 101
Моят галиев термометър беше качил до 39 при едно измиване с топла вода. Тръсках доста (хем има дръжка, приспособена за по-лесно тръскане), много време отне, откачих си ръката, но накрая спадна. Ползвам си го без проблем след тази случка.

# 102
Няма да взема повече залеви листа в буркан от Лидл с марка Фрешона. От 2 буркана, имаше само 3 цели листа, които не бяха скъсани или нацепени. Едвам навих няколко сарми за тази вечер. Иначе на вкус е страхотно, но не става за виене на сарми. Повечето замина за салата.

# 103
Така пристигна този, не сме го ползвали. Една седмица ме боля ръката от многото и продължителни опити да го сваля. Разглобих си ръката и не става. По-скоро от отношението на Ремедиум се оплаках, не от термометъра, в чиято кутийка си има и гранционна карта. Вероятно не е случайно, може да е производствен дефект.

# 104
  • София
И аз греда със зелевите листа Боркони. Твърди, малки и изпокъсани. Половин буркан и НИТО ЕДНО здраво, после се отказах. На вкус и аромат също не е добре.

Общи условия

Активация на акаунт