ОСМИ клас 2020/2021 - В локдаун или не - осмокласникът щастлив расте

• 22 138
  • 746
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Толкова заредена съм след представлението, а Иван Юруков е невероятен. Хубавото е, че като свърши наборът каза, че му е харесало и на него.

# 46
Прекрасен е Юруков:heart:
Ужасно е всичко, което се случва покрай този вирус. Децата ме питат не може ли да хибернираме до средата на 2021 ...
Ние тази вечер сглобявахме тримата велоергометъра и само малкото знаеше какво да прави. Големият заключи, че е много лошо, ако си самотен и тъп в такива случаи..

# 47
  • София
Ние сме с Румба, котка и бентонитена тоалетна. Няма проблем с частиците.
Ред Cry .

# 48
  • София
Много странно се чувствам. Аз даже не го познавам особено този човек, контактувахме с жена му основно. Обаче до днес правихме интериорен проект и визуализации на бъдещия им общ кабинет...

# 49
Румба, котка, но силиконова тоалетна. Няма проблем.
Когато я взехме, прахосмукачката, от скоро имахме и черен килим. Голяма тъпотия от моя страна, но както и да е. Бях решила да го махам, защото нямаше чистене това чудо. И най-малкото влакно се виждаше от самолет. Взехме Румито и тя отказваше да се разхожда върху него и да го чисти, защото го разпознава като пропаст. И така още по-скорострелно килима си замина по направление в ОЛХ.

Ред, Disappointed

# 50
  • Някъде в Европа...
Ред, ужасно тъжно е!

Благодаря на всички за съчувствието..Странно е, ужасно, плашещо...😞

Аз не съм маниачка на прахосмукачки. Имам Ровента с разните му там приставки, безшумната, доволна съм.,
Наборът и парите - оценява ги, обръща им внимание и си ги пази зорко, и то защото те му купуват по-хубави части за колелото..А откакто мечтае и за скъпо колело - съвсем...Отдалеч всех да му говоря, че едва ли тази година Дядо Коледа ще му донесе подаръка, който иска...Това го скапва и продължава да си говори...
Мойте родители обаче сериозно говориха с мен тази вечер. Смятали да влязат за двамата си внука (синковецът и племенника ми) в ролята на много щедър белобрад старец и да дадат и на двамата такава сума, която не достига на моя син за новото колело. Щях да падна....Дори не смея да се зарадвам, защото дълбоко в мен мисля, че това е провокирано от проклетия вирус 😞...Не са болни, нито пък са имали дори и минимални симптоми за това (пази Боже!), но подозирам, че ги е страх да не се случи и искат сега да зарадват децата...Моят син ще разбере и получи чак на Коледа, а на племенникът казаха по телефона, защото той е в София и няма как да му ги дадат лично..Реакцията му беше: "бабо, дядо, какво става?!" Ей, подлуди ни този вирус..Даже и на хубавото не можем да се зарадваме, а първоначалните реакции са, че нещо лошо се случва...
Плачливо ми е..извинете ме...

# 51
  • София
Air, аз днес малко изпуснах темата.
В твоя случай са били близки хора. Съжалявам много...

# 52
# 53
  • Някъде в Европа...
Air, аз днес малко изпуснах темата.
В твоя случай са били близки хора. Съжалявам много...
Благодаря! Реално тях не съм ги виждала с години, това са хора от детството ми, просто много ми е мъчно за приятелката ми. Реално и с нея не сме се виждали скоро, живеем в различни градове, събираха ни детските игри и тийн тайните на момичета от две съседски бабини къщи...но само мисълта, че това са хора, по-млади от родителите ми и в по-добро здраве, и са си заминали през 12 часа един от друг, ме ужасява...Ужасява ме мисълта какво е преживяла тя, виждайки и двамата си родители, 22 дни, да гаснат...
Спирам и съжалявам...

# 54
Ред , AIR и всички с болни или загубили близки Cry - трудно пиша в такива ситуации...( майка ми днес е разбрала , че синът на нейната най-добра приятелка е починал в понеделник , а самата тя е на кислород от десетина дни ). Ужасно е !
Джуди , за бялата дъска
Скрит текст:
до днес са имали бяла дъска в часовете по физика и математика- стандартната от Тиймс-а , но имало деца , които саботирали госпожите като променяли написаното...тук всеки можел да пише. В ЧК са се разбрали всички да си изтеглят open board - на тази дъска всеки само от своето устройство може да пише (без друг да му се бърка) и да си я сподели като екран за да я видят останалите. Така веднага ще се вижда какво са решавали , вместо да пишат на тетрадка , да снимат и пращат.
Това разбрах , иначе имало много имена на дъските , но всички били "гадни за писане с мишка". Моят днес е пробвал да действа с един Гениус с писалка свързан към лаптопа. Така било по-добре.

# 55
Не е нужно да си търсиш специална бяла дъска, ако идеята е ти да пишеш при споделен екран, така че останалите да виждат.  Може да се пише дори в пейнт. Устройството за писане и как се държи в определено приложение е далеч по-важно.

# 56
Не е нужно да си търсиш специална бяла дъска, ако идеята е ти да пишеш при споделен екран, така че останалите да виждат.  Може да се пише дори в пейнт. Устройството за писане и как се държи в определено приложение е далеч по-важно.
Не те разбрах. Какво устройство, освен графичен таблет и мишка, с която е много неудобно, мога да ползвам, за да пиша в пейнт на лаптоп? Аз втора седмица не мога да намеря начин да вържа един таблет с писалка към лаптопа и да пиша на него с писалката, а да излиза на пейнта на лаптопа Sad, много съм смотана на тема нови технологии, а "едно време" много се интересувах и все се ъпдейтвах с всичко последно излязло. Сега си работя със стари версии на софтуер, всякакви новости по телефони, компютри или появили се нов вид устройства много ме напрягат... старост Sad

Ох, много е тъжно за загубените животи без време!

# 57
Имах предвид, че едно и също устройство ( например графичен таблет) се " държи" по различен начин да речем в Пейнт и Corel Painter Essentials 7. Някъде пише гладко, другаде - не толкова.

# 58
  • София
Моята вуйна, която е кардиолог изкара ковид. Сама се е лекувала, две седмици е била вкъщи и от днес е на работа. Жената е почти на 60, преди години мина през онкологична операция. Много съм щастлива. Поне ще има човек в семейството с опит и то медицинско лице.
И аз имам робот-една от най-безсмислените ми покупки. За мен той е удачен за по-отворени жилища с малко мебелировка. При нас само ходех да разчиствам мебелите пред него и пак успяваше да се заклещи.

# 59
Мили мами, дайте съвет какъв сборник да купя на моя хубостник по математика?
Ние сме на изваждане на вектори.

Ще го решаваме сами.

Благодаря ви.🌞

Общи условия

Активация на акаунт