Как да постъпя. Свекърва ми ме побърква.

• 30 183
  • 615
  •   1
Отговори
# 150
  • Пловдив
Уиш, мен като ме знаеш каква съм дърта магарица, можеш ли да повярваш колко глупава съм била на младини? Даже и да е пързалка конкретната тема, то в подобна ситуация има много хора.

# 151
Хората правят глупости, особено без опит в подобни отношения. В случая, най-важното е, да бъде откровена със съпруга си. От ситуация се излиза семейно. Аз на моя също всичко съм му споделяла, защото иначе би довело до влошаване на собствените ни отношения.

# 152
Квартира не сме си взели понеже заема за апартамента ни е с вноска 1200лв, затова.
Значи така сте си разпределили приоритетите. След като да имате голям апартамент, който може да бъде готов следващата високосна година, ви е по-важно от спокойствието ви като семейство, сега си плащате за избора.

Янтрич, не съм съгласна. Ти си сглупила, но бързо си оценила грешката, която си направила и си предприела незабавни действия за поправянето ѝ, а не си се оправдавала, че понеже трябва да плащате ХХХХХХХ на месец, ще стоиш при пчелата майка (крада си го от Базила) и ще търпиш жуженето ѝ.

# 153
  • Пловдив
Бързо-бързо - 8 години. Колко да е бързо? МНОГО глупава бях.

# 154
Обаче го казваш в МИНАЛО време. А за други това е не само в сегашно, но и в бъдеще време. Малка разлика.

# 155
  • Пловдив
Обаче го казваш в МИНАЛО време. А за други това е не само в сегашно, но и в бъдеще време. Малка разлика.
Дааа, минаха още 8 години  Simple Smile

# 156
Израстнала съм в Швеция, дълги години съм живяла там,
Не, кажи честно, как човек, израстнал в Швеция се докарва до там да живее в Дядовата Ръкавичка, но не просто със свеки, а със свеки и семейството на етървата в два тристайни, обединени в един?! На мен ми се замая главата само докато го напиша.
А, ей това е въпросът за милион долара.
Ще попиеш ти как си "каляват" децата швеЦите, ама грам няма да попиеш от самостоятелността им, ами ще се завреш с две роднински семейства на едно.

# 157
А като се нацупи, мълчи ли?

Не... Ходи из апартамента и се оплаква на всички и мрънка и като не й се обърне внимание почва да дудне...

# 158

Не... Ходи из апартамента и се оплаква на всички и мрънка и като не й се обърне внимание почва да дудне...
Ами, нацупи се и ти.Оплаквай се, мрънкай.Използвай нейните методи.

# 159

Ами, нацупи се и ти.Оплаквай се, мрънкай.Използвай нейните методи.
Така ще се натоварва пак. Аз ако съм-отивам си при моите родители. И без това си там половината месец. Мъжа ти да идва за другия половин месец.
То да сте знаели, че така ще стане, да сте изчакали с бебето до новия дом, но човек не може да гадае какво ще се случи.

# 160
  • София
Затуй аз, с крепките ми 21 години казах - аз съм чешит, проклета, моя си! Не искайте да ставам злобна.
Нееее, ама много си сладка!
Да, сладка съм, ама да няма недоразбрали после?!

Не, няма. Всички ме разбраха овреме.

# 161
buttercake  много злоба, много нещо Grinning
Вече шест години го гледаме сами детето, сготвено е, не тънем в мизерия, с чисти дрехи сме. Как оцеляваме без свекърви и етърви, нямам идея.
Дописвам - и на работа ходя, и време да пиша глупости по форумите имам...
Ми що не родиш още едно, като си толкоз оправна ? Или егоизмът ти е по-силен ?

Страшно нетактичен, и не на място въпрос.!

# 162
  • София
Ей така отминава живота, върти се, порастваме. После ви става мило, придобивате грижата, вниманието, отношението.....
Бъдете жени!
Разберето го и на 20 и на 50, всичко е любов.

# 163
Ни отношение, ни любов при авторката. Малко е изпуснала от обучението.

# 164
Прочетох малко по диагонал, признавам си, и не разбрах защо мъжът го няма по 6 дни и защо авторката не отиде при родителите си през това време?

От прочетеното смятам, че търпението ѝ се изчерпва. Ако бях аз, още на втората забележка щях да я сиктирдосам таз баба и да ѝ кажа, че детето си е мое и ще си го гледам, както аз преценя за добре. Ако иска да помогне с нещо като готвене, гладене и то, когато има нужда, да, но иначе да не си налага вижданията за отглеждане на бебе.
Ама щяла да се сърди и да мрънка, ми нека се сърди, чудо голямо.....

Общи условия

Активация на акаунт