ДЕКЕМВРИ идва вече - всеки ден ще има новина за поне едно човече ! {тема 11/2020}

• 29 225
  • 793
  •   1
Отговори
# 270
Ех, момичета, два пъти ви питам и не ми казвате вашето мнение Sad

# 271
  • София
изгубен, добре че си ти, че да разбираме за разни игри и т.н. Grinning

# 272
Затишие,  защото родилите вече страдат от недоспиване и всяка минута е за кревата, а не за телефона. Хахаха.
Аз ви чета,  ама вече ме вълнуват други неща и чакам да родите, за да ви развълнуват и вас и да ги обсъждаме заедно.

# 273
И вие също не се спряхте.
Вчера ли ви писах или оня ден, май вчера. Бях ви попитала, че сутринта получих малко бяло слузесто колкото има-няма 1 см, това течение ли е или е част от тапата 😁😁 свърших със чистенето на прозорците и сега се разхождам навън да пазарувам, гледам да имам още повече движение
Усмивчице - според мен е част от тапата. Поне при мен самото течение не е като вода, а с бял цвят, но не и да е слузесто. Доколкото чета другите момичета (от другите групички) тапата е с консистенцията на  носен секрет. Обаче това ми е първа бременност и само се чудя и аз кое какво е и кога как се започва. Мисля, че много ме разтърси случката от преди 2 теми накрая (или беше миналата тема - вече не помня) и постоянно в главата ми са какви ли не глупости.
Изгубен - ти ме убиваш с тези мострички - БРАВО!!!!
Излязоха ми ПКК изследванията - ех тия левкоцити цялата бременност са над нормата, ама сега са и повече от преди - пфуууууууу....
всичко друго е в норма, дори глюкозата - а аз изпитвам адски "захарен" глад - само се чудя какво сладко да изям.

# 274
Форевър , сега видях въпроса ти ... не може да се каже според мен . По принцип си има усилено течение накрая . Моята тапа не беше бяла , започна с жълто слузесто течение , после премина в розово и на другия ден кафяво . Ходих на преглед и след него - кърваво и вече падна във WC . Като и през двата дни , нямах по бельото , всичко беше само при забърсване .

Скруби , завиждаме благородно на вашите неволи 💙 Минахте си от реда , а ние още се печем на бавен огън 😬😁

# 275
Скруби, ти събирай сега опит и ще споделяш....

Форевър, и аз незнам какво може да ти е, най - вероятно е тапата....

Джена, аз гладих седнала. Масата ни за гладене има степени и си я свалих и седнала, полека лека.... най- мразя да гладя ама тези бебешорски мини дрешки е кеф да си ги минеш  ....

Мери, утре съм на преглед и ще видим какво ще каже лекаря.  Предполагам че ще ме викне на 7.12. Да предизвиква, ако до тогава се стискам....

А за мострите се ядосах като имаше бебешко изложение в София и вие събрахте мостри, а аз ни една нямах, че като почнах......ММ вика, че ще го изгледам на мостри хахахах

# 276
Изгубен , значи ... много си забавна 😂 винаги ме разсмиваш 😁

И на мен Матев ми звънна днес , че вече е на линия ... вика ме утре да си ме види той . Та , и при мен е вероятно да ме извика на 07.12. , да не се засечем 😁

Хюлия ми се губи днес 🙂

# 277
Uffie, радвам се, че всичко е ок с изследванията ти и няма повод за притеснения. Simple Smile
И аз ви чакам да родите, за да обсъждаме бебетата. Simple Smile
Форевър, може и да е тапата, а може и да не е. Дори да е тапата, пак може да минат дни и седмици до раждането.
Родилите мами, спите ли през деня? Аз в началото спях, но напоследък нещо не ми се получава. А режете ли ноктите или слагате ръкавички?

# 278
  • Sofia
Затишие,  защото родилите вече страдат от недоспиване и всяка минута е за кревата, а не за телефона. Хахаха.
Аз ви чета,  ама вече ме вълнуват други неща и чакам да родите, за да ви развълнуват и вас и да ги обсъждаме заедно.
Скруби, аз пък точно сега съм активна, защото докато кърмя и си цъкам. Но си признавам, че няма с какво да се включа в тревогите около очакването Simple Smile все някога излиза 😂

# 279
Мен от около 3 седмици са ме пратили на тонове и всеки път имам драма с тях. В началото бебето беше малко, въртеше се и не можеха да го намерят - щом мръдне и тоновете изчезват. Сега уж е голям, но пък заспива Simple Smile Няма угодия.
В петък пусках микробиология и малко ме озадачи резултатът:

Lactobacilli ( Лактобацили ) - изобилие
Leucocites ( Левкоцити ) - умерено
Епителни клетки - изобилие

Какво им стана на тези епителни клетки, че е настанало такова изобилие?!
Ще чакам до прегледа в петък да кажат дали трябва да се прави нещо. Някоя от вас да е имала такъв проблем?

# 280
Ама аз предлагам тука и родилите да си пишем. Тъкмо да си обменяме информация, даваме съвети, а и неродилите да събират информация за предстоящото.
Фифи, през деня не заспивам,  но около час лежа до него просто.

До Яни е Мечо. Това е любимата играчка на Мони, която му я завеща.

# 281
Ох, скруби, прекрасна снимка Heart Eyes Родилите мами наистина споделяйте тук, ние с интерес ще ви четем като подготовка.
Мери, на мен АГто ми каза всеки ден до горе до тепето и обратно без изключение, явно не иска да преносвам евентуално и да ти кажа съм съгласна с него Grinning
Изгубен, много мостри, бравооо! Аз нали регистрирах за Хипп, ама никой не ми е звънял за нищо, а си вкарах кода.. А иначе и аз пробвах седнала да гладя, ама пак не ми е удобно.. в петък викам баба ми на помощ, тя е по гладенето, аз ще си ги подреждам Hug

# 282
  • София
Мами, много Ви благодаря за хубавите пожелания!  Purple Heart
Аз тъкмо се връщам от тонове и преглед при АГ в 38г.с.+3. Всичко е наред, бебка е 2900, като за 8дни е наддала с половин кг. Аг каза, че си е дребничка, явно си върви клечка на татко си. Smiley Няма да е изненада като кажа, че отново нямам контракции на тоновете - аз не им вярвам вече! Rage Smiley Оплаках се на АГ, че три нощи имах менструални болки, но си заспивах - тоест не са били мега гадните, след което направихме преглед за разкритие и имам 1см. Каза ми, че реално това не е гаранция за раждане в следващите 2-3дни и да не се изнервям, а да имам търпение и много важно - много разходки и секс. Smiley

# 283
Изгубен , значи ... много си забавна 😂 винаги ме разсмиваш 😁

Всъщност съм най- големия песимист, който можеш да срещнеш, и рева като съм в болница, ама само докато ме приемат от първоначалния шок.....а ако ме и боли мога да убия някой. Но явно дълбоко в мен съм си шегобиец, не си първия дето ми го казва хихихи....

За сефте чувам лекар да се обади на пациент, евалла на Матев. Той ми е правел един път инсеменация, щото ,,светилото,, дето трябваше да ми я направи не идваше и се напикавах, та го знам. Готин е и точен и като специалист е мн.добър.....

Наистина Хюлия днес я няма...тя си имаше болки.

# 284
Изгубен като някоя рекламна фирма си,знаеш къде какво има.. 😂 мостри ала бала страшна си ейй..
Скруби разбира се,че ще пишете какво,че сте родили ние няма ли да раждаме..Искам и аз вече да се радвам отстрани как спи бебчето ми и да си го снимам 💙🥰 блазя ти..
За днес имах поръчка от ММ за цигарени бюреци.След малко се прибира от работа и аз ги почнах..

Ама на мен пък как ми се яде кекс не е истина,ама с последните яйца направих бюреците и не останаха за кекс.. 😒

Общи условия

Активация на акаунт