ДЕКЕМВРИ идва вече - всеки ден ще има новина за поне едно човече ! {тема 11/2020}

• 29 209
  • 793
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Много е гадно така с повече хора да живееш.. Всеки си прави каквото иска и изобщо не го интересуват другите.. С мъжа ми в началото живеехме на квартира с още едно момче (той учеше в Германия и почти цяла година го нямаше.. Ама точно като забременях се прибра. Нали затвориха университети и всичко..) И както тогава бях много изнервена направо беше ужас.. 😂 Постоянно идваха негови приятели.. Само чистех след тях.. Аз съм много подреден човек.. много мразя да ми е разхвърляно и неподредено.. Ама той така цапаше.. Нито чиниите миеше.. нищо.. имаше и куче и понякога в хола(където седеше предимно) беше пълно с косми.. цели топки 😁 не бях виждала такова нещо.. Просто супер мръсното през цялото време.. И така се радвам, че се изнесохме 😂 нямаше да мога да издържа на това нещо.. постоянно да ходя да чистя след някой..

# 451
Здравейте и честито за бебчетата, които вече са се родили! Случайно пак попаднах във вашата темичка. Бях част от нея в началото и терминът ми беше за 09.12. ( рожденият ми ден ), но отпаднах от групата, защото бремеността ми беше извънматочна. След това, обаче забременях пак и сега съм в седмия месец. Ще си имам мартенска бебка! Леко раждане на все още неродилите!:smile:

# 452
Здравейте и честито за бебчетата, които вече са се родили! Случайно пак попаднах във вашата темичка. Бях част от нея в началото и терминът ми беше за 09.12. ( рожденият ми ден ), но отпаднах от групата, защото бремеността ми беше извънматочна. След това, обаче забременях пак и сега съм в седмия месец. Ще си имам мартенска бебка! Леко раждане на все още неродилите!:smile:
Честито!! Много се радвам! Лека бременност и леко раждане! Heart EyesHug

# 453
Галатея, честито! Господ си знае работата, стискаме палци!

Аз все си мисля за това момиче, което напусна темичката ни скоро, милата , и празници и нищо няма да и същото вече..... като се замисля и се натъжавам и като погледнеш реално нищо друго не е толкова важно както да сме живи и здрави , да ги родим здрави и болка и всичко  ще мине. Дано и при тях скоро има радостна вест.

Лори, дай рецептата за тези бисквитки,  и Хюлия да пусне рецептата  за пуричките,  дето беше правила..... Като остане време да ги пробваме....хаха

Арома, твоя термин кога е? Мен вече взеха да ме гонят лудите, не искам да преносвам и ден.....а доктора хич не бърза, само вика спокойно, ще го решаваме другия път, и това е. Писна ми вече. Не ми е било така със щерката
,,чоглаво,, дори на деня на термина не знаех че трябва да раждам, хич не бързах. А сега вече ми се ,,изчака чакалото,,.
Ама нямам избор. Дано само е добре там вътре.

# 454
Честити да са Кристиян и Радина! Живи, здрави и послушни да растат. А мамите да разкажат с подробности и бързо възстановяване.

# 455
Оф.. Моя термин вчера като мина и питайте как ме хващат не лудите, а бесните.. Silviap ти как си, някакво раздвижване? Всеки ден ли те викат на тонове?
Много вече ми писва.. Ям трети ден ананас хаха, днес цял ден не съм седнала и чистя.. И нищо.. Само се втвърдява корема тук таме..

# 456
Заповядайте рецептата (от блога ми):
https://lifeoflora.com/bg/2019/12/20/чоклет-чип-куукис/
Това са бисквитките 😊 Супер елементарни са за правене, а наистина стават много вкусни!

# 457
Изгубен Моят термин първо Пелев ми го изчисли на  12.12, но АГ на женската консултация ми го изкара 15.12 и до тогава ми е 45 дневния. Последният път Пелев пък потвърди 15.12, но по ехограф вървяло 10.12 затова не знам. Grinning
В понеделник ще видим.
И аз се сетих за това момиче и ми е мъчно. Много съм ревлива напоследък, не че по принцип не съм ама сега към края е страшно. Като знам как бях аз с аборт в първи триместър в началото на година и колко бях срината не искам да си представям как ще съм сега. Онзи ден стана дума за аборта ми и ММ казва че дори бил забравил. На него също му беше много мъчно и си го преживя по неговият си начин, но за мен психическата травма е голяма.

# 458
Честит да са Радина и Кристиян! Хубав ден са си избрали!

Лора, бисквитите изглеждат супер! Ще ги пробвам още тези дни:)

# 459
Честити бебчета - Кристиян и Радина - да са живи и здрави, палави и послушни, от всичко да имат и с лекота да сбъдват мечтите си Heart

И аз си бях взела от Лидъл потниче и сутиен за кърмене. Струва ми се, че ще свършат работа. Дори скоро гледах тук в единия, че имат 1 бройка от потничетата изостанала.
Днес пуснах една пералня с бебешорски дрешки и имах мостра на тео бебе бомбичка от бебеманията - лелеее такава силна миризма, цял ден едната стая стои отворена да се проветрява с дрешките, които се сушат там. Дори съм я затворила, че миризмата е адски силна.
Изгубен и аз се присещам често и чак ми спира сърцето...

# 460
Дойде една жена за спешно секцио Силвия и роди тукощо момченце 😇
Дали не е нашата Силвия,легло до легло ще сме в реанимация.Леле много е вълнуващо и да слушаш как изплаква 🤗

# 461
Дали не е нашата Силвия,легло до легло ще сме в реанимация.Леле много е вълнуващо и да слушаш как изплаква 🤗
Това са бисквитките 😊 Супер елементарни са за правене, а наистина стават много вкусни!

Ох, утре ще се пробват, супер лесни са.  Запазих си блога ти...Това с блоговете не ми е ясно, като да поддържаш сайт си е.....ако някой плаща ще е добре хахах, за реклами примерно....

Хм Царева, не ти е скучно Wink Още в реанимация ли си?

Днес не е писала Рейв, и Хюлия мисля....
Айде на отчет народите с близък термин, къде сте....

# 462

Ох, утре ще се пробват, супер лесни са.  Запазих си блога ти...Това с блоговете не ми е ясно, като да поддържаш сайт си е.....ако някой плаща ще е добре хахах, за реклами примерно....

Хм Царева, не ти е скучно Wink Още в реанимация ли си?

Днес не е писала Рейв, и Хюлия мисля....
Айде на отчет народите с близък термин, къде сте....
Още съм в реанимация,до утре сутрин.Не скучая,спах ,ядох шоколад ,пих вода и сега на секцио присъствах -отворени са вратите .
Да и аз забелязвам ,че Рейв и Хюлия днес ги няма,дано да има благи вести!

# 463
Галатея, много се радвам! Благодаря ти, че сподели тези страхотни новини за новата бременност в 7ми месец! Много ме ободри!!! Един прекрасен бебок ти желая!
Момичета, освен благите вести за нашите нови попълнения, още една добра новина.
Официално идва краят на тая пуста Пандемия!
Имаме Национален План за Имунизиране вече. Ще бъде в 5 фази. Почват с лекари и мед персонал, после още обслужващ персонал (учители, соц работници). След това хора над 65г и деца със съпровождащи заболявания. 6 РЗИ области за страната с еднакъв приоритет.

Нас последни ще ни огрее, но 2 ваксини са подали документи за одобрение пред ЕС - Пфайзер и Модерна.

Имунизирането ще е незадължително и безплатно.

Момичета, това е Началото на Краят!!! Ще свърши този кошмар, ще излизаме спокойно с бебоците и ще се радваме пълноценно на живота!!!

# 464
Дали....

Аз не бих се ваксинирала .

Общи условия

Активация на акаунт