💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 14 Финал /29.11.2020 - .../

• 100 836
  • 3 307
  •   1
Отговори
# 1 140
  • Вестерос
Борислав е още по-смешен с тази прическа днес.

# 1 141
  • София
Сигурна съм, че Ваня падна нарочно от Лазаринов, за да му даде точка и да прецака сестрите.

# 1 142
Не че нещо, но  Боби пипна червената линия на предпоследния рунд с Милен. Точката трябваше да е за Милен.
Май само до жълтата му се опря ръката, така видях аз. Но това пак е пипане, нали?

И аз на мястото на Вайс щях да гледам сеир, ама на - по-човечен е от мен Grinning

# 1 143
Напълно заслужено Катя си тръгна. Следващите трябва да са Йоанна и Лазаринов.
Пак някой мрънка срещу Ваня, ей.

# 1 144
  • София
Непринудено поседнали в треволяка, размениха две думи и хоп, тръгнаха пак.

А, сега пък двама щели да са на финал.

# 1 145
Поредната долна лъжа в спойлер

Скрит текст:
Лазаринов отпада осми от Джери. Катя е победител. Катя и Йоана в челната тройка

Пак някой чул не дочул, разбрал, недоразбрал

# 1 146
  • София
Няма да има време обаче за втора игра днес. Язък.
Поне съвет ще гледаме ама там знаем, че всички ще са номинирани.
Какъв имунитет взе Боби тогава,  ако всички са номинирани.Нещо ни пързалят.

Боби няма да участва на дуела утре. Но всички останали ще са номинирани. Поне от промото.

# 1 147
Финала е от двама

# 1 148
Никога не съм мислила ,че Катя ще остане до последно. Съвсем логично си тръгва, даже доста се задържа. И..за мен имаше няколко повтарящи се спойлери за последните двама финалисти, който явно ще  се окаже верен. Общо взето, който следи спойлерите, не е изненадан от развитието не играта.

# 1 149
Нямам търпение лицемерния, надут Борислав да изхвърчи от предаването. Смешник!
Знаех, че Катя няма да спечели, но все пак съжалявам че отпадна, беше ми любимка още от началото,

# 1 150
  • София
Докато Катя беше без сестра си в племето на рибарите, се бореше със зверски хъс /и не само на пъзелите!/ във всяка игра и заради нея в повечето случаи племето печелеше! Откакто малкото се присъедини направо и смачка фасона от команди, сълзи и вечни стратегии.
Жалко, че Катя си тръгна, а Йо остана!

Тази вечер е поредното доказателство, че грошовете /ако бяха банкноти/, можеха да ти помогнат само и единствено, ако ти се наложи да свършиш нещо в храстите!

# 1 151
Май вотът ще е положителен и който събере най-малко гласове, отива на елиминации.

# 1 152
  • София
Ми аз тогава, в чест на Катя, вече ще викам за Йоанна Grinning. Тъй де, поне в семейството да иде наградата!

Някъде Катя беше казала май, че най-трудната ѝ игра било Колелото... Ясно вече защо.

# 1 153
  • София
Абе каквото и да си говорим, Катя бе сред най-колоритните и запомнящи се участници. Ще се помни определено. И много мнения генерира.

# 1 154
Играта беше добре подбрана в интерес на истината.
Екатерина нямаше грам шанс, загуби срещу всеки ( като не броя малката ), а това беше ясно предварително.
Явно в сценария е нямало нищо за нея след победата над Тодор Simple Smile
Докато малката още има да се тръшка и реве в ефир.

Общи условия

Активация на акаунт