💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 14 Финал /29.11.2020 - .../

• 100 589
  • 3 307
  •   1
Отговори
# 1 365
Да, това, че той живее в Бургас не означава, че при покана нямаше да се яви. Но те дори не са го поканили, а само са му предложили да запишат интервю на запис. Той не се е съгласил да бъде на запис и е предложил да се включи на живо в предаването чрез скайп или нещо друго. Те не са приели.
За мен това е показателно, че не го искат.👌

# 1 366
  • На брега на реката
Скрит текст:
Само ме е яд, че онуй подмолно същество Борислав взе имунитета и камара жълтици >.> Не го искам на финала.

Иначе играта вчера беше явно наклонена в полза на мъжете, както е имало и такива в полза на жените. Попринцип това е много трудно да се избегне в смесени състезания, без игрите да станат тотално безлични. Единствено за пъзелите няма какво да се жалват, освен ако не искат да признаят, че жените са по-умни Joy За мен този елемент си е напълно полово неутрален Wink

На мен пък, жеста на Вайс, много ми хареса и като цяло, самия той в битките е наслада за очите! Тодор беше, като развързан, разярен бик /навел глава и тича да боде/! Искам Вайс на финал, заедно с Ваня и Милен!  Нямам особени очаквания, за интелекта на такъв тип хора и затова не съм разочарована, но пък и прекалено много хейт събра, според мен!

Донякъде, разбирам и недоволството на Борислав  и Лазаринов /не ги харесвам и двамата/, защото жеста на Йо, за спасяване на Катя, щеше да застраши Лазаринов, ако не беше успял срещу жените.

Според мен жестът на Вайс не беше съвсем лишен от стратегия, но все пак беше мил. И аз щях да го напрегръщам на мястото на Джери Grin С Катя също се отнесе мъжки, не я изправи срещу сестра й, след като видя, че е разстроена. 50/50 ми е той като човек.
Вайс не пожали Катя. Ако я беше оставил да победи, Джери също трябваше да играе отново и беше застрашена.
А "жестът" на Вайс си е чиста стратегия. Как не забелязваше Джери, докато имаше за съюзник Сузи, после Ивана и накрая Тодор.

Нямаше да е застрашена Джери, защото преди това казаха, че Йо, Катя и Джери са с равни точки, но Джери се спасява, заради резулатата в индивидуалните битки!

# 1 367
Дате някойя снимка от Катя при Гала

# 1 368
Да, това, че той живее в Бургас не означава, че при покана нямаше да се яви. Но те дори не са го поканили, а само са му предложили да запишат интервю на запис. Той не се е съгласил да бъде на запис и е предложил да се включи на живо в предаването чрез скайп или нещо друго. Те не са приели.
За мен това е показателно, че не го искат.👌
Явно се страхуват, че ще каже как стоят нещата в продукцията и ще откаже зрителите от това да продължават да следят предаването. Но реално, ако и в другия сезон са същите игри за ТРЕТИ път те хората сами ще спрат да гледат.

# 1 369
20 минути с Катя

Готино беше интервюто. Разказа за кастинга и малко за отношенията и с другите. Трябваше да покаже 2 йога пози, като към тях разказа и няколко лични истории. Беше ми интересно! Simple Smile

Последна редакция: ср, 02 дек 2020, 13:05 от DebSs

# 1 370

Вайс не пожали Катя. Ако я беше оставил да победи, Джери също трябваше да играе отново и беше застрашена.
А "жестът" на Вайс си е чиста стратегия. Как не забелязваше Джери, докато имаше за съюзник Сузи, после Ивана и накрая Тодор.

Е тогава защо й даде първия рунд? А Джери вече не беше застрашена, Димо каза, че двубоят ще е между сестрите. Джери била по-добра в преките двубои или нещо такова. Иначе за другото съм съгласна, затова и казах, че ми е 50/50. Не е тотален тъпанар като Тошо, но и в него има бая.

Джери имаше две точки, колкото Йоанна и щяха трите да играят баражи както Боби и Милен с еднаквите точки. А при ново равенство се гледат преките двубои. А първия път той си каза че се е спънал.
Иначе Вайс не е тъпанар като Тодор определено. Хитър и подмолен е. И злобен.
Може да ме обвинят в расизъм, но точно си отговаря на това, което разбирам за талибан. Тих и  дружелюбен на външен вид, но не забравя и отмъщава с цялата си злоба.

# 1 371
Скрит текст:

Е тогава защо й даде първия рунд? А Джери вече не беше застрашена, Димо каза, че двубоят ще е между сестрите. Джери била по-добра в преките двубои или нещо такова. Иначе за другото съм съгласна, затова и казах, че ми е 50/50. Не е тотален тъпанар като Тошо, но и в него има бая.

Джери имаше две точки, колкото Йоанна и щяха трите да играят баражи както Боби и Милен с еднаквите точки. А при ново равенство се гледат преките двубои. А първия път той си каза че се е спънал.
Грешиш.
И трите ставаха с по две точки, тогава се гледат рундовете между тях каза Димо. Джери преди битката на Вайс и Катя вече беше спасена. От Вайс зависеше само дали Екатерина ще отпадне от него или ще играе със сестра си за оцеляване.

Ето съотношението между тях трите преди мача на Екатерина с Вайс :
1. Джери 2т , 3-2 рунда
2. Йо 2т , 2-3 рунда
3. Катя 1т, 2-2 рунда

И съотношението при победа на Екатерина срещу Вайс
1. Джери 2т , 3-2 рунда
2. Катя 2т, 2-2 рунда
3. Йо 2т , 2-3 рунда

Катя и Йо отиват на битка за директна елиминация. Рунда, спечелен от Джери срещу Йо я оставя в ИВ независимо  от изхода на мача Екатерина-Вайс.

Последна редакция: ср, 02 дек 2020, 13:30 от Bengun

# 1 372
Не съм си променила много мнението за Вайс от началото - лисица е. Въпреки че е физически силен и той някак между капките стигна до финала. Постоянно си търсеше с кого да се коалира и правеше някакви схеми. Той е човек, на когото изобщо не може да се вярва и винаги гони собствения си интерес. Всеобщият любимец Милен не е много по-различен обаче.

Интересно,  чий интерес се очаква да гледат участниците?Разбира се,  че всеки ще си гледа собственият интерес.Нито Милен е изключение,  нито някой друг.

# 1 373

Може да ме обвинят в расизъм, но точно си отговаря на това, което разбирам за талибан. Тих и  дружелюбен на външен вид, но не забравя и отмъщава с цялата си злоба.

Госпожо или господине, талибаните са ислямски екстремисти, атентатори и радикални дискриминатори, отнемащи по стотици животи на ден и към днешна дата военните сили на цяло НАТО, включително българските, все още се борят срещу тях в Афганистан и не само.

Хубаво е като не знаете значението на някои думи да не ги употребявате, още повече оприличавайки някого в едно предаване, което е просто игра. Ако бяхте слушали внимателно щяхте да чуете, че ако Екатерина беше взела точка щеше да се изправи срещу сестра си в решаваща битка за това кой да отпадне.

П.С. В едно от предаванията Вайс обясняваше, че баща му работи в министерството в Афганистан, борейки се срещу движението на талибаните. Надявам се следващият път да се замислите преди да коментирате така, защото освен необразованост, демонстрирате и крайно неуважение към човешки съдби.

# 1 374
Този клип с всички Елиминационни игри от Сезон 1 ми се показа в ютуб и реших да го постна тук, ако някой, който не е гледал му е интересно или иска да си ги припомни. Simple Smile

# 1 375
Разбира се, че всеки си гледа собствения интерес. Затова разните му там коалиции, които са много популярни в тези предавания, на мен лично са ми смешни и никога не съм ги одобрявала. Но ето - някои успяват да добутат напред точно заради тези коалиции, а не заради личните си качества. Затова и виждаме често как не най-заслужилият е победител, а най-голямата скатавка, хитрец, ненабиващ се на очи, може би и добричък на пръв поглед.
Аз лично не уважавам хора, които искат да постигнат лесна победа - без труд, пот, така между другото. Това е добра и хитра стратегия, може би правилна в такова предаване, но за мен така победата ще е подарена. Въпреки симпатиите ми към определени участници, повечето там в момента са така - кой къде се е скатавал, държал се е за по-силните, хитрувал и разчитал на коалиции или симпатиите на съотборниците - Боби, Милен, Лазаринов, Вайс, Джери. Колкото и да не понасям Йоанна и да ми е страшно противна и неприятна (и да предпочитам днес да си ходи), дори тя е показала повече игра (освен рев и драми със сестрата). Знаейки кой е продуцент обаче, очаквам някакъв супер тъп и скучен финал. Все пак стискам палци да ме изненадат приятно.

# 1 376
Не съм си променила много мнението за Вайс от началото - лисица е. Въпреки че е физически силен и той някак между капките стигна до финала. Постоянно си търсеше с кого да се коалира и правеше някакви схеми. Той е човек, на когото изобщо не може да се вярва и винаги гони собствения си интерес. Всеобщият любимец Милен не е много по-различен обаче.

Интересно,  чий интерес се очаква да гледат участниците?Разбира се,  че всеки ще си гледа собственият интерес.Нито Милен е изключение,  нито някой друг.

Според мен и Катя, и Ваня досега не действаха винаги на принципа лична изгода. То и затова донякъде Катя отпадна в последната игра.

Че всеки гледа своя интерес е нормално, но има хора, които преследвайки целите си, ще минат през всеки и всичко и обикновено са мили с другите, не водени от алтруизъм и емпатия, а от добре пресметната лична изгода. Вайс е точно такъв за мен.

# 1 377
Финална седмица - избраните игри са подигравка със зрителите. Никакъв екшън и съспенс. Милен и Борислав изобщо не заслужават да са спасени за днешната битка. Нито един от тях не е ходил на номинация и не е защитил мястото си в Игрите.
Довечера ако има и пъзел с плуването, Йоанна-ревлата ще ги отвее, а Ваня и Джерката са заплашени, като първата е като удавник, а двете са зле на пъзели. Другите участници са зле на пъзелите цялостно.
Общо взето смятам, че никои не заслужава да е финалист... Може би Ваня е едната (нищо, че едвам я изтрайвам, напомня ми на поведението на свекърва ми-кречетало, жадно за внимание) и то поради простата причина, че е ходила на номинации и си е защитила мястото и като цяло мога да я нарека комплексен играч.

# 1 378
  • Козлодуй
Интересно следейки нашата анкета и нагласите, днес отпадна нашия трети фаворит за крайната победа, а напред в играта все още е този с най-малко гласове.
Аха сети се, че този форум не е много представителна извадка за победител Simple Smile
Гласувала съм за Ваня но това, не означава, че това ще е победителят Simple Smile
Като цяло съм доволна от развитието на играта - беше логично при малко по-силова игра Екатерина да отпадне. И аз се кефя на постъпката ан сестра и да и пусне точка и на Вайс също - беше много мил жест Simple Smile
Не ми се иска да свършват игрите - прекалено бързо взеха да отпадат.

# 1 379
  • София
Скрит текст:

Може да ме обвинят в расизъм, но точно си отговаря на това, което разбирам за талибан. Тих и  дружелюбен на външен вид, но не забравя и отмъщава с цялата си злоба.

Димо обясни, че Джери има предимство в двубоите и изрично подчерта, че ако Катя вземе втора точка, битката за оставане ще е между нея и Йоана. Спорът е безсмислен, има го в епизода.

Не мога да направя такова генерално заключение за личността на Вайс от видяното. Явно много от хората са доста по-приятни за общуване извън предаването. То изкарва най-лошите им черти, а може би и нарочно подбират точно такива кадри. Даже Влади съобрази, че реакцията на Вайс за Сузи е била в момент на афект. Определено имаше гадни изпълнения и аз също понякога усещам нещо неприятно у него, но виждам и случаи, в които е постъпвал човешки.

За мен например Боби доста повече се приближава до описания от теб профил. Говори спокойно, поучително и покровителствено, а всъщност таи доста злоба и многократно се е опитвал да манипулира хората около себе си за да печели дивиденти в играта. Настройва ги един срещу друг. Това което разправяше за пърхането на мигли на Йоана, всъщност той го прави постоянно.

Та идеята ми е, че явно е въпрос на усещане. А хората все пак не са едноизмерни. Дори най-лошите имат и добри качества, и обратното.

Общи условия

Активация на акаунт