Какво направих днес за себе си? - 10

• 50 401
  • 738
  •   1
Отговори
# 105
При нас имаше намаления на много стоки, защото утре затварят повечето магазини. Та направих си един непланиран шопинг. Прибрах се вкъщи уморена и се тонизиращ с чаша греяно вино.

# 106
Днес моята мила майчица има рожден ден. С моя мъж ѝ подарихме нов, хубав конвектор и той го монтира. А аз отворих бутилка вино, останахме после сами двечките и пийнахме по чаша за нейно здраве. Казах ѝ сигурно десет пъти, че я обичам и че е най-добрата майка на света. Щастлива съм.

# 107
  • Пловдив
Честит рожден ден на майка ти! Нека бъде здрава и обичана майка и баба!
Завиждам на всички, които си почиват. Аз този месец виждам голям зор. Нямам търпение празниците да приключат.
Днес си поръчах още три книги.

# 108
Мързелувах Grinning

# 109
  • Bарна, морето, сините вълни
Тия дни е много празнично у дома. Украсихме елхата, пием какао и чай, гледаме коледни филми, ядем пуканки, правим си вкусни вечери, печем коледни сладки, чета си книжки.

Тази вечер с ММ играхме Монополи, както винаги ме победи, но се забавлявахме.

# 110
Купих си коледна пижама. Доволна съм, създава ми настроение.Simple Smile

# 111
Днес моята мила майчица има рожден ден. С моя мъж ѝ подарихме нов, хубав конвектор и той го монтира. А аз отворих бутилка вино, останахме после сами двечките и пийнахме по чаша за нейно здраве. Казах ѝ сигурно десет пъти, че я обичам и че е най-добрата майка на света. Щастлива съм.
Ева, много мило ми стана от това, което си написала. Щастлива си, че имаш майка и че можеш да я оцениш и да й се зарадваш! Two Hearts

# 112
Вчера ми беше неприятен ден, и днес рисувах за баланс и успокоение.

# 113
  • София
Ходих до обяд в офиса, може би за последно тази година. Нях се разбрала с двете ми най-близки колежки и те дойдоха да се видим и побъбрим. Помайтапих се, че съм се лакирала специано за тях, а едната вика аз се гримирах, а другата - аз си измих косата. Simple Smile Хилихме се като зелки.
След това си тръгнах, ходих до библиотеката да си взема книжки, малко предколеден шопинг и сега ще доработвам от вкъщи.

# 114
  • Mediterraneo
Оставих и двете деца вкъщи и мързелувахме цял ден.

# 115
Направих си подарък-парфюм и спирала.

# 116
Замислих се, толкова време съм вкъщи и не съм си правила прическа, нали защото трябва повод ... Намерих една маша, подарък за Коледа от бивше гадже, още в кутията, неизползвана. Направих си страшна прическа, чак майка ме пита къде съм тръгнала. Е, за себе си не може ли да понаглася? Bowtie

# 117
Всеки ден докато бях болничи се гримирах, действа ми депресирашо като мина покрай огледалото и си видя жълтата измъчена физиономия. С гримът ми се повдигаше духа.

# 118
Ех, дами, толкова се радвам .. 😊
Приветствам разкрасяване за вкъщи понякога. Особено сега с тези хоум офиси - гласим се за офиса, но за мъжете ни - защо не? Simple Smile

Малко офтопик. 😀
Днес вечеряхме с ММ заедно с брат ми и родителите ни. На път сме с мъжа ми да си купим първото семейно жилище и имахме повод за среща.

# 119
  • Mediterraneo
Измих си колата. Много обичам да си я глезя.

Общи условия

Активация на акаунт