Бъдещи и настоящи мамчета в UK

• 21 121
  • 281
  •   1
Отговори
# 165
Мисля че около термина не трябва да се преяжда,а и то ще ти е до ядене де...Аз бях секцио и стоях 4 дена след раждането,има момичета изписани на същия ден или след 1-2 дни.Само не се притеснявай,питай за всичко което те интересува и знай,че тук поне се държат любезно Simple Smile

# 166
Аз с риска да досадя вече много да попитам за последно  Embarassed който е правил пълномощно на детенце да пътува без родителите,в консулския ни отдел в Лондон: ТРЯБВА ЛИ ДА Е ТАМ ДЕТЕТО ИЛИ МОЖЕ ДА НЕ ПРИСЪСТВА ?   bouquet
они В кой град /болница ще раждаш ? Не се вързвай на тази тъпотия с водното раждане (според мен). Там обезболяващи -само газ = нула  Grinning

# 167
  oni, както и Anna ти е писала не бръснат и не правят клизми. Ако всичко мине наред с раждането и бебето е добре, могат да те изпишат дори още след 12 часа. Мен ме държаха 2 дена, но защото родих по-рано. В болницата ще ти покажат как да си къпеш и кърмиш (ако ще го правиш) детето.

# 168
След 01.01.2007 не знам дали ще има такива пълномощни,а ако има мисля че не е задължително детето,но двамата родители.
Момичета проблем!Гризе си ноктите Михаела....Мъжа ми каза с люта чушка да я намажа,ама не ми се нрави тоя варянт.Знам че имало някъкви кремове за ръце,които са с неприятен вкус,някой знае ли ги?Имате ли опит...незнам какво да я правя!

# 169
много сте мили като ми давате такива съвети  bouquet
аз съм в Norwich  и тук има само една болница. Защо да ес откажа от водното раждане, тук ми го препоръчват, ох съвсем се обърках newsm78, но мисля,че като дойде момента както се случи така ще бъде:) аз искам да кърмя,но се опасявам,че бечо няма да иска да засуче,знам ли аз ,толкова четах,четах информация и вече ненам дали знам нещо:)

# 170
аз пък въобще не ми се иска да ми цъвфат разни визитаторки вкъщи-карам ме да водя Стела на прегледи, да я събличам гола да я мерят, нея я е срам, последния път настина Sad А и съм прекалено заета в момента. Sad

# 171
 Oni, аз лично съм с много добри спомени от раждането си и мисля, че и твоите ще са такива. Ще успеят да те предразположат и ще са винаги на място ако имаш нужда от обезболяващо или каквото ти трябва, за да се чувстваш добре. За кърменето не се тревожи. Малко бебета започват от раз да сучат, но в болницата постоянно ще ти показват как да го правиш и прочее. Дори си имат консултанти, които ако поискаш може да те посетят за повече съвети и помощ. Хайде не го мисли.  Hug

Diorella, нали имаше някакъв гел на AVON точно за такива неща?

# 172
Нана знаеш ли на английски как е,че ми омръзна в аптеката сценки да играя....

# 173
 newsm78 Идея си нямам, но ако попиташ в темата за AVON в "Красива мама", сигурно някоя представителка ще може да погледне в каталога как се казва. Някъде бях чела, че може ако искаш да и лакирваш ноктите с детски или обикновен лак. Тя вече сигурно разбира и да и обясняваш, че е госпожица и бля бля. Не знам дали ще помогне.

# 174
  • Bristol
Они, никакви изисквания нямат в болницата. При нас само искаха да се обадим преди да отидем, за да подготвели документацията или ако отделението е пълно, да ни пренасочат към друга болница. Изписването е по твое желание. Ако искаш седиш седмица, ако не веднага в къщи  Mr. Green Да не забравиш да поискаш да ти сложат бебчо, веднага като се роди, на гърдите да посуче  Flutter много е хубав този момент. На мен не ми я сложиха, но аз сама си поисках и те много се зарадваха. А за да съм сигурна, че кърмя правилно съм звъняла на акушерките в 2 след полунощ Wink много отзивчиви бяха  Peace Казаха ми всеки път, като кърмя малката, да ги викам, за да видят дали е добре сложено бебето и ако трябва да дадат напътствия.
Diorella, в BOOTS продават горчив лак, точно срещу гризане на нокти, но пише, че е за деца над 5 години.

# 175
....Казаха ми всеки път, като кърмя малката, да ги викам, за да видят дали е добре сложено бебето и ако трябва да дадат напътствия.

Мери, ех как ме върна назад и сега се сетих пак за моя престой в болницата след раждането ... Simple Smile И на мен така ми бяха казали акушерките - при всяко кърмене да ги викам. Аз така и  правех де. Много ми помагаха в това отношение.

# 176
  • ENGLAND
Охо, настанало оживление.
Аз малко трудно мога да се вклиуча, че Ели не дава да седна на компа и е кацнала до мен или направо ми го изклиучва( къде е това пусто йу на клавиатурата Mr. Green)
 Diorella, мойта пък си ги чоплеше ноктите. Бях се уплашила, че  ще почне и да ги гризе, но няколко пъти и ги изрязах доста дълбоко ноктите, нямаше за чоплене, и отвикна. Пробвай и ти, може да се получи.

# 177
Ама тя си ги гризе,от месец не съм и ги рязала,то няма какво.За сега съм на варианта хапя ако гризкаш.С лютото малко садо ми се вижда  ooooh!

# 178
Sallys, как така без да се обади предварително е дошла? Shocked
Наистина си дойде ей така от нищото. Просто звъни един ден на вратата и ме пита: "Вие ли сте г-жа Паркър", аз съм Вашата хелт визитор и това беше. Аз чак после включих, че можеше всеки да ми влезе в къщата така, ама нали бях полу заспала..

# 179
Zdraveite mamita ot UK!
Kazvam se Elitza i s dushterya mi Rada (na 10 meseca) i mujut mi se mestim v London prez january. Ima li mamita jiveeshti v centara i jelaeshti sreshti?
Poznavate li dobri detegledachki (bulgarki), koito da vzimat okolo 6-7 pounda na chas. Imam nujda ot pomosht poneje shte sam sama.
Vesel den!

Общи условия

Активация на акаунт