Бъдещи и настоящи мамчета в UK

• 21 118
  • 281
  •   1
Отговори
# 180
Diorellaмерси за отговора! Ходила ли си  да правиш или просто такла мислиш?Защото там май на логика не вярват  Laughing
hotmama73 честито,ако въобще го приемаш така местенето ви  Laughing !
Аз съм много,много доволна от детегледачката ми-българка.Тя помагаше за  малкия докато живеехме в центъра.Вече се изместихме и на нея й е далече,но ако пишеш  в кой квартал ще сте -ще й звънна да я питам(доста е заета,явно хората са доволни от нея). Може да проверяваш и в gumtree.com там пускат и българки обяви.Успех!

# 181
Merci Macoball,
Gumtree e dosta dobar resource. Inache, vsiako nachalo e za chestito mislia az:) Misholina sigurno shte me lupne po glavata, ama az NY si go haresvam strashno vapreki/zaradi ludnitzata..London obache pak ima tolkova drugi prekrasnosti, che sam predovolna. Jivi i zdravi da premestim katuna prez okeana uspeshno:)
Mislim da tarsim niakade v Westminster jilishte, ako e naistina tochna i dobra jena shte e chudesno. Tryabva malko da se vzema v ratze i da prestana da se plasha, che drugite ne gledat deteto mi kato men i e ok da go ostavat po-marliavichko i prochie, malko sam panika az Mr. Green
do skoro!

# 182
Е много се събрахме вече изместени от NY - да вземем да си отворим отделна тема ли  Laughing .Н а мен изобщо не ми липсва мръсотията и шума. Ходихме си преди месец и едвам изтраях 3 дни. Лондон ми се вижда чист като Боженци(например)   Laughing...само много престъпност има,абе страшничко си е вечер

# 183
Diorellaмерси за отговора! Ходила ли си  да правиш или просто такла мислиш?Защото там май на логика не вярват  Laughing
hotmama73 честито,ако въобще го приемаш така местенето ви  Laughing !
Аз съм много,много доволна от детегледачката ми-българка.Тя помагаше за  малкия докато живеехме в центъра.Вече се изместихме и на нея й е далече,но ако пишеш  в кой квартал ще сте -ще й звънна да я питам(доста е заета,явно хората са доволни от нея). Може да проверяваш и в gumtree.com там пускат и българки обяви.Успех!
http://www.bulgarianembassy.org.uk/ ако се съмняваш в нещо винаги можеш да ги питаш,по тел   bouquet

# 184
oni, за раждането- аз ползвах gas and air, при мен имаше ефект, помагаше за болката. Преди това бях във ваната с вода и там доста ми се усилиха контакциите, доволна останах.

Момичета да ви кажа : ако сте на Talk Talk, проверете си сметките, защото аз открих, че са ми начислявали сметките  #2gunfire, ние бяхме на  free evеning and weekend plan и вечер след 18 часа би трябвало разговорите да са ни безплатни, а те са ни таксували от април до септемрви  #Cussing out. Вчера имах голяма разправия с тях, сега ни намалиха последната сметка с 15 паунда, но след много разиграване, извиниха се, но аз съм много разочарована от тях и сега ги смених с BT. Щом при нас са правили така, най-верояно има и други като нас.

hotmama73, успех в УК.

# 185
 R i n a, и аз мислех да минавам на Talk Talk, но после се отказах и май добре съм направила. Аз исках плана International 3, защото агента им ме убеждаваше, че ще говоря безплатно с България. Разгледах им брошурата обаче и Бг я нямаше в тези 28 страни. Обадих се на една операторка да питам пък тя ми отговори "В коя държава е България?" ooooh! И сега си оставам с БТ. Не съм имала проблеми с тях даже напротив.

# 186
Аз съм към телеуест и съм горе долу доволна.Да ви кажа взех си водорасли,пия ги вече 5-6 дни,има ли и други мами които са ги ползвали или ползват,да споделят мнение ...

# 187
Diorella na tezi telefoni nikoga ne moga da se svurja. Ili e zaeto nonstop ili ne vdiga nikoj. Impulsniq im e  na zapis.

# 188
Мдам така е,моя приятелка беше с бебто като вадиха пасаван,но нямаше на кой да го оставят.Ама доколкото видях в сайта искат само акт за раждане.

# 189
  • Plovdiv
Здравейте,

много се радвам да видя,че всички сте добре и ви пращам много  Hug .Съжелявам,че не пиша много редовно,но нямам нет в квартирата още и отвреме на време сядам на компютър.Надявам се тая седмица вече да имаме,че изперквам.Иначе се сдобихме с телефон и кабелна и положението не е толкова трагично. Simple Smile

Но познайте имам поредното питане (може вече с право да ми викате малката питанка или досада Simple Smile ).Та въпроса ми е следния имам алергия и от бг се донесах едно лекарство,което много ми помага,обаче ми свърши.Как мога да си го купя, трябва ли ми рецепта? Още не ми е престигнало писмото за здравните грижи. Предваритено много благодаря.

Ако някоя от вас живее близо до мен може да ми пише аз съм точно срещу Whitechapel station.Ако има свободни за кафе сряда или петък (защото тогава не съм на лекции) или през уикенда да ми пише.

# 190
  • UK/София
взех си водорасли,пия ги вече 5-6 дни
.От както прочетах постинга ти ме гризе любопитството Simple SmileЗа какво се пият водорасли Sick?

# 191
  • ENGLAND
Лоли, провери най-напред вообще има ли го тук това лекарство. Иди в аптеката и питай за лекарството и с рецепта ли е или свободно. Но тук освен парацитамол и някой витамин свободно почти нищо не можеш да купиш. Ако е с рецепта не ти остава нищо друго освен да чакаш писмото. Но имай предвид, че тук рецептата струва 6.35 паунда независимо колко скъпо е лекарството и какво количество ще ти изпишат. Поискай си повече, но провери внимателно ако ти изписва някакво подобно английско, тукашните доктори не са много в час.

# 192
Били на аквасорс водораслите Simple Smile надявам се да си ги чувала...Има много изписано във форума по темата...Не са чак  Sick чудех се няма ли някой доволен от тук,та да ми даде повече стимул  newsm78

# 193
  • Bristol
Лондонски мами, какво стана с Халоуинското парти? Чакаме новини и снимков материал, ако има Wink
LOLI. какво е името на лекарството, което пиеш? Мъж ми е със сенна хрема и като дойде пролет се зареждаме с какви ли не хапчета  Crazy същите ги има и в БГ, но тук пролет и лято цената им пада двойно и са на далавера  Laughing Купува ги свободно от търговската мрежа.

# 194
Та въпроса ми е следния имам алергия и от бг се донесах едно лекарство,което много ми помага,обаче ми свърши.Как мога да си го купя, трябва ли ми рецепта? Още не ми е престигнало писмото за здравните грижи. Предваритено много благодаря.
Извади си съставките от листовката и питай джипито или сестрата. Аз имах подобен проблем и сестрата се обади на някакъв фармацевт и откриха УК еквивалент. Може и направо в аптеката да питаш, но по-добре да ти го изпише джипито, защото ако е по-скъпо от 6 паунда, ще спестиш. Пък може междувременно докато ти дойде аппоинтмента с доктора, да ти дойде и писмото  Laughing
Можеш и една търсачка в гоогле да пуснеш със съставките и да си го изнамериш сама.

Общи условия

Активация на акаунт