Малко трудна тема...за болеста рак - тема 5

• 492 103
  • 6 648
  •   1
Отговори
# 1 155
Чета ви от скоро..Днес оперират мама, не си намирам място. Рак на гингивата. Зверска операция с резекция на долна челюст вдясно. Моля се да мине, да успее да се възстанови физически и психически, за да продължим след това с лъчетерапия. Цял ден ще сме на тръни, до довечера няма да знаем нищо Sad Ще е поне 25 дена в болница.

Ще се справи, майка Ви! Давайте кураж и не позволявайте да унива. Желая ви само хубави новини, от сега нататък!

# 1 156
  • София
Tsvetunka Станимиров ли я оперира? Този човек е отличен специалист в тази област! Всичко ще мине добре! Много сила ви желая и на теб и на майка ти!

# 1 157
Tsvetunka Станимиров ли я оперира? Този човек е отличен специалист в тази област! Всичко ще мине добре! Много сила ви желая и на теб и на майка ти!
При него е, да. Не ми е удобно да му звъня, днес говорих само с други лекари, но всичко било "по план, без изненади", те са си едни "политкоректни".  Но в следващите дни ще гледам да се докопам до него. Не исках да настоявам да говоря с него, след целодневна операция....Станимиров е уникален. Моля се майка ми да събере сили след операцията, за да продължим напред.

# 1 158
  • София
Не е нужно да му звъниш. Довери се на това, което казват лекарите от екипа му. Може да попиташ при някое посещение, но той сам ще ви потърси, ще обясни в детайли какво следва. Странен характер е, но мисля, че е заради огромното натоварване. Върши си работата перфектно и успява безпогрешно да ръководи екипа. В най-добрите ръце сте!
Бъди силна, за да можеш да дадеш сили и на мама!

# 1 159
Привет пак от мен. Една аптекарка е вкарала муха в главата на баща ми за лечение с кислород. Не намирам много информация на български за практикуващи в София. Някой има ли наблюдения или повече впечатления?

# 1 160
Предполагам, че има предвид престой в барокамера. Едва ли може да се нарече лечение, просто помощно средство за подобряване на общото състояние на организма.

# 1 161
Предполагам, че има предвид престой в барокамера. Едва ли може да се нарече лечение, просто помощно средство за подобряване на общото състояние на организма.
благодаря ти, zigizagi! Т.е. не е нещо, което да се ползва като метод за лечение. Би ли препоръчала клиника или лекар, който го практикува в БГ?

# 1 162
Ако говорим само за барокамера, просто пусни търсачка за София. Със сигурност знам, че има в НСА и в една клиника в Манастирски ливади, Кардиолайф или нещо подобно, близо до хотел Феста.
По принцип барокамерата е полезна за всички - от здрави хора за тонус, до хора с инсулти, инфаркти и счупвания на костите.
Последно като проверявах беше нещо от сорта на 70-80 лв. на посещение - аз исках да ходя за 'красота', защото четох, че много добре се отразява на кожата.

# 1 163
благодаря! тази в ман ли гледах аз.

# 1 164
Здравейте,
искам да попитам някой вас дали повръща всекидневно след химио терапия и дали е възможно да е от това,  майка ми беше на 5 терапия тази седмица и не е спряла всекидневно да повръща, а до сега не се е случвало чак така

# 1 165
Силвия, всичко е възможно, но не трябва да се мъчи жената. Дайте й Зофран, Деган, вода с джинджифил и/или се обадете на лекуващия лекар.

# 1 166
  • София
Здравейте,
искам да попитам някой вас дали повръща всекидневно след химио терапия и дали е възможно да е от това,  майка ми беше на 5 терапия тази седмица и не е спряла всекидневно да повръща, а до сега не се е случвало чак така
Ще премине, нека да пие повече течности, за да не се обезводни.

# 1 167
Силвия, нека й предпишат някакво лекарство, защо да се мъчи жената, като има медикаменти.
Даже биха могли да й включат нещо такова в самата смес, която й вливат, така че да не се налага да го взима отделно. На мен ми беше включено.

# 1 168
Пие и зофран и деган, редува ги, но нито едното, нито другото помагат, пие и вода много, основно това което повръща е водна течност

# 1 169
Пие и зофран и деган, редува ги, но нито едното, нито другото помагат, пие и вода много, основно това което повръща е водна течност
Тя храни ли се, та повръща само вода? Sad
Кажете на лекуващия онколог да предпише нещо друго, щом тези не помагат. Няма начин да няма начин.

Общи условия

Активация на акаунт