Малко трудна тема...за болеста рак - тема 5

• 491 392
  • 6 648
  •   4
Отговори
# 5 850
Здравейте моя мил тати вече е звездичка, дано е на по-добро място,мир на душата му. Желая ви здраве и много много хубав живот на вас и близките ви 😞

# 5 851
Здравейте моя мил тати вече е звездичка, дано е на по-добро място,мир на душата му. Желая ви здраве и много много хубав живот на вас и близките ви 😞
😔Съболезнования! Мир и покой на душата! Прегръдки!

# 5 852
  • София
Без болка вече мила.
Не исках да ти пиша, че наближава.
Прегръщам те🙏❤️

# 5 853
Без болка вече мила.
Не исках да ти пиша, че наближава.
Прегръщам те🙏❤️
Благодаря ти и на всички останали за всичко и аз го знаех ,но мъката е голяма тази болест е УЖАСНА !! Имам лекарства и то много ако някой има нужда нека ми пише , в замяна нищо не искам

# 5 854
Съболезнования!

# 5 855
Съжалявам за загубата ти, мила Kisses !
Да е светло на душата му !

# 5 856
Съболезнования, да почива в мир!

# 5 857
Съболезнования, Kisses!
Светъл път на душата му! 🖤

# 5 858
  • Другата България
И от мен съболезнования!
Светъл да е пътят му! Hug

# 5 859
Съболезнования, момиче! Мир на душата му!

# 5 860
Disappointed RelievedСъболезнования за загубата. Broken Heart

Аз влизам с питане. Накратно - майка е с тройно негативен карцином. Беше диагностициран под мишницата почти, като подкожно образувание, беше махнат, гърдата също. Миналата година пролетта.

Тази година  около 2 седмици след лъчетерапия по кожата в областта на гърдата избиха червени петна - като пъпки, и едното бързо почерня. Оперира ги хирург, като ги изряза всички.
Пак около 2 седмици по-късно избиха нови кожни лезии.

Сега септември- ноември пак лъчетерапия, около 5 седмици. Кожата й изгоря жестоко. Маза с кремове със сребро, и такива лепенки има. Много тежко. Сега позаздравя кожата. И пак избиха тези лезии. Unamused

Тя е на преглед на 12ти. Скенер е назначен за февруари.
Не знам какво да правим.
Да я запиша ли на преглед при дерматолог-онколог или няма смисъл? Той пак ще иска хистология или скенер, за да потвърди...
Мислех скенерът да изтеглят за по-скоро, но не знам след тази лъчетерапия тежка дали няма да навреди толкова скоро...

В Сити клиник в Младост е на диспансер майка ми.
Някакви идеи как да продължим...Sweat

# 5 861
FreeSoul, не предлагат ли да се направи биопсия на кожните образувания?

# 5 862
Kisses, съжалявам, съболезнования! Sad

Аз днес научих, че баща ми влиза за операция на простата във вторник.
Открити са ракови клетки, но самият той няма повече информация, защото е говорил с лекаря си само по телефона и съответно не е виждал изследванията. Самият лекар е препоръчал махане само на част от простатата, но баща ми е поискал да махнат цялата.
За щастие, майка ми ще бъде с него през целия престой в болницата и ще може от първо лице да говори с персонала там и евентуално да видим за какво става дума. На мен много ми се искаше да видя как са определили клетките и дали имат някакъв Глийсън скор отбелязан.

В монента ми е малко каша в главата. От една страна съм обнадеждена, защото доколкото чета, операция се прилага само при тумор, ограничен в простата, незасягащ лимфи и при липса на метастази. От друга се притеснявам, защото доколкото разбирам за метастази се прави коста сцинтиграфия, а на него не са му правили такава. 
Засега PSA e под 10 (6.3 при едното и после 4.9 при другото изследване в различни лаборатории).

Ще съм благодарна на всякаква информация! Дори не знам какво точно да питам, защото още не осъзнавам какво се случва. Sad

# 5 863
Правиха хистология при изрязването им в Четвърта градска. Не съм правила отделна хистология с взетия материал...

# 5 864
Какво показа хистологията?

Общи условия

Активация на акаунт