Модни тенденции в прическите и всичко за косата Тема 17 Зимата идва...

• 50 400
  • 757
  •   1
Отговори
# 540
Въпросът е ти какъв цвят искаш да постинеш, изветляването може 100 неща да значи. В домашни условия без блийчинг няма да стане русо.

# 541
Въпросът е ти какъв цвят искаш да постинеш, изветляването може 100 неща да значи. В домашни условия без блийчинг няма да стане русо.
Просто да притъпя меденото малко.

# 542
Твоето медено е много силно. Ако искаш само да го притъпиш, но да е същото ниво цвят ти трябва боя със син отенък, понеже това е обратното на оранжево. Син цвят неутрализира оранжев. Ще се получи обаче светло кестеняво. Когато избираш боя със син отенък (Лореал е .1 или .01 ), винаги, ама винаги взимай 2 тона по-светло от цвета, който искаш, защото става много тъмно. Ако сега си на ниво 7 (според мен, няма значение, че си се мазала с 8 ), то аз бих взела 8-ца или по-добре 9.1. Няма да ти изсветли, ако е само тонер. Може да го смесиш с безцветен тонер, за да не стане тъмно.

Ако искаш да е по-русо, ти трябва изсветляваща боя плюс тонер след нея или блийч и тонер, но и двете не ти ги препоръчвам в дом. условия, освен ако не искаш да си изгориш косата или не искаш да рискуваш да стане гадно. ДОколкото знам в България фр. салони са отворени....

п.с. Обаче и с тонерите бих внимавала, понеже на снимката не може да се види къде ти е медно и къде чисто русо. Могат големи каши да станат... (зелена коса) :Д

# 543
Нямаш ли вариант за фризьор? Ще стане мръсен цвят с пепелно, щом имаш кичури. Там където не е медено, а по-светло ще стане зеленикаво, каква боя си слагала последно? Един американски шампоан ще свали меденото, ако е отенък(а не фон на изсветляване) и може да бутне 1 тон, но боята след това ще е според резултата.. аз бих отишла на фризьор..

# 544
Да... ако си слагала перманентна боя отгоре особемо такава от кутия, а не професионална, иэсветляването до русо дори эа фриэьор ще е по-трудно, камо ли вкъщи. В домашни условия имаш вариант само да потъмниш цвета беэ рискове и то до топъл цвят, а не пепелен.

# 545
Здравейте, някой пробвал ли е този цвят боя за коса?

# 546
  • София
Правих онази терапия на Алфапарф,  жесток блясък!!!

# 547
Скрит текст:
Правих онази терапия на Алфапарф,  жесток блясък!!!

Ели, кой точно концентрат използва? Много ти е хубава косата.

# 548
Аз от 5-6 месеца съм с Маяндра и не ми мърда цвета. Ако не са белите коси точно отпред, щях да се боядисвам сигурно 2-3 пъти в годината. Боята не пада, но косата ми расте светкавично. Не е боядисвана от преди Коледа.
Скрит текст:
Здрасти, много ми хареса цвета ти. Тази ли е боята https://remedium.bg/maiandra-boya-za-kosa-s-maslo-ot-argan-tsvya … 7-h100-ml-15825/p и кой % оксидант ползваш??
има ли откъде да се купи реално, че онлайн не мисля, че ще се ориентирам с цветовете.
Виждам, че имат и още един вид, на която пише, че е без парабени, нея ползвала ли си я??
Да, тази е, с 6% оксидант. Аз я купувам от магазин за козметика, но е в Люлин. Знам, че имат още няколко магазина из София, но не зная къде са точно, единият май в Надежда беше. Другия вид боя не съм ползвала.

Ели, може да си казала, но да не съм разбрала, коя е боята и номер?

# 549
Аз съм вече на каренце, от днес. Супер доволна съм.

# 550
  • Бургас/Пз
Благодаря, Калинай намерих я в Бургас Simple Smile Имам още две купени и като ги изхабя, ще я пробвам Simple Smile

Елена от Авалор, може ли да напишеш за коя точно терапия говориш Simple Smile И ако може с каква боя си и кой номер е

# 551
Елена, косата ти е преобразена! Само с тази терапия ли? Бързо линк, сама ли си я прави или в салон?

# 552
  • София
В салон я правих. Аз питах тук за  нея май, защото Искрица и още някой казаха, че е хубава тази терапия

Работи с боя Алфапарф , мисля че 7.00 ми слага.

# 553
Общо взето и трите терапии на Алфапарф дават такъв резултат - много блясък!
Аз имам възстановяващата, много съм доволна! Заслужава си да инвестираш около 50 лв. за концентрат и ампулите /6бр.за да стигнат за всичкия концентрат/ и да си имаш за 6 терапии вкъщи. ❤️

# 554
  • Някъде там
Елена а как са боите на алфапарф?
Здържат ли се на бели коси.
Преди време съм използвала алфапарф и мисля ,че не са трайни.
Терапията на алфапарф ми е много любима,аз  имам концентрата за блясък,  като ми свърши ще си взема и някой от другите концентрати.
Не ми харесва аромата обаче(ужасно химичен) някои го определят ,че мирише на къдрин(не съм използвала и не знам как мирише къдрина)

Общи условия

Активация на акаунт