Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 53/

• 28 345
  • 745
  •   1
Отговори

Еда като най-добра студентка печели степендия, за да завърши образованието си в чужбина. Въпреки това в последния момент я губи – изключена е от университета и остава само с диплома за завършено средно образование. Няколко месеца се опитва да се срещне със Серкан Болат който отговорен за случилото се. Еда започва да работи с леля си в отглеждане на цветя. След като разбира къде ще се проведе бизнес срещата на Серкан, решава да отиде да се срещне с него, но двамата ще бъдат принудени да изкарат един ден оковани в белезници. Импулсивността на Еда и привличането между тях, ще ги въвлича в игра, която ще играят дълго време.

# 1
  • София
Записвам се! Благодаря за новата къщичка, Галка - много красиво покривче си имаме. Heart Стана ми едно такова романтично... готова съм за утрешния епизод и съм се наредила за целувка. Ще я дочакаме най-после! Grinning

# 2
  • Кърджали
Утре ще сме тук... 😍😍😍

# 3
Благодаря ти Гале и от мен, най-сетне ви догоних че с тези нощни смени направо откачих. Ама утре ще съм тук и ще чакам ЛЮБОВТА с огромно нетърпение.

# 4
Записвам се, за да не изпусна темичката утре.
Чудесна е, много романтична и нежна! Благодаря! ❤

# 5
Гале, много благодаря за новата ни къщичка Flowers Hibiscus

Gift Heart

# 6
Добър вечер, момичета!❤

Галка, благодаря за новата къщичка!🥰
Вече нямам търпение да дойде събота вечер, но поне остана още малко.

Лека вечер!🌠🌜

# 7
Галка, Flowers Hibiscus благодаря за новата къщичка, много е хубава. Това е за теб Hug

Диди, Flowers Hibiscus това пък е за теб

Прекрасни момичета, Flowers Hibiscus бъдете все така весели и креативни, толерантни и със стархотно чувство за хумор, разследващи детективи, сценаристи и продуценти.  Благодаря ви от сърце за прекрасните емоции, които внасяте в дните ми с всичката информация, снимки, клипчета и страхотни коментари. Бъдете здрави!
За всички вас - един peaky boy

Сега се връщам в старата тема да ви дочета

# 8
  • София
Искрени благодарности и от мен за новата тема!

С общи усилия успяхме да стигнем до 50 страница на предходната тема! Очакваме с притаен дъх новия епизод утре и се надяваме на много положителни емоции! Хубава вечер и спокойни сънища, цветни и успешни момичета! Благодаря ви, че правите дните и нощите ми усмихнати!

# 9
  • Плевен / София
Благодаря за прекрасната тема...
Скрит текст:

# 10
Галка, благодаря и аз за новата темичка-красотичка💐💐💐
Да я изпишем само с романтика и любов в унисон с утрешния епизод😍

# 11
Каквото и да прави, всичко му отива Simple Smile

# 12
Добър вечер! Приемате ли нови членове? 😂
Пускам Айдан, че малко и тя да види внимание тук 🤩

# 13
  • София
Добър вечер! Приемате ли нови членове? 😂
Пускам Айдан, че малко и тя да види внимание тук 🤩

Много справедливо спрямо Айдан, наистина! Включвам се и аз с онзи прекрасен момент, когато Айдан опиянена от свободата след толкова дълги години в затвора на собствената си вина, предлагаше на Еда да й купи каквото си поиска! А после й разкри огромната болка, заседнала в сърцето й!  Sunglasses

Хубава вечер, прекрасни и цветни момичета!

Последна редакция: пт, 04 дек 2020, 23:16 от nrgmama

# 14
  • Пришълец
Прекрасна шапка, заради нея си струва да си променя настройките и да я виждам на всяка следваща страница, не само първата.

Гале, Flowers Bouquet

Налбантова, ей лудетино Joy
Нови, позабравени стари, редовни, нередовни, за всеки има място... Joy
Аз пък да разходя Сириус, много мило отношение на Еда към животните и цветята Kissing Heart

Общи условия

Активация на акаунт