8 клас 20/21 -Тук е тъй уютно,с аромат на джинджифил!Идва светъл празник-ние се подготвяме със стил!

• 23 195
  • 768
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Ама да не съм пропуснала и томболата?

# 376
До утре е записването, в сряда Моника ще изтегли късметлийката и ще ги изпратя( Дидева, моля , дай адрес на Еконт).

# 377
  • софия
Не ги показвай, докато не мине томболата. После може да ни ги представиш, но без да казваш кой за кого е Simple Smile

# 378
  • sofia
   Ама ти имаш други вълнения сега, зарежи томболата😉

# 379
  • гр.София
Аз пък се надявам спечелилите да пуснат по снимка.

# 380
  • София
   Ама ти имаш други вълнения сега, зарежи томболата😉

Аааа това е удар под кръста Simple Smile Не зарязвам аз жужанките и бързо се вписах във файла Simple Smile

# 381
  • у дома

Двамата другари- Жужита са завършени.
Довечера ще направя детайлите и в сряда ще пътуват🙂
Утре вечер ще опека Вълшебните меденки с съм готова🧙‍♂️
Ама жужанковците с вълшебни меденки в комплект ли вървят?

# 382
Хаха, нещата вървят към случайно затриване на всички записали се след номер 1 Simple Smile

# 383
  • София
А недей така, що плевенски истории разказахме, да не отидат зян Sweat Smile

# 384
Чудех се сумАти време дали да се включа в томболата , щото ми харесва Жуже-то , но нямам заслуги ( в темата не се изявавам с нищо съществено ) , престраших се и...от архаичното си устройство не мога да се впиша... Желая късмет на всички ! Прекрасни мигове и уют с Вълшебник от Вълшебница !

# 385
  • софия
Всеки, който пише в темата, има заслуга Simple Smile
Къде е файлът? Да проверя аз дали няма нарушения нещо...

# 386
  • София
Чудех се сумАти време дали да се включа в томболата , щото ми харесва Жуже-то , но нямам заслуги ( в темата не се изявавам с нищо съществено ) , престраших се и...от архаичното си устройство не мога да се впиша... Желая късмет на всички ! Прекрасни мигове и уют с Вълшебник от Вълшебница !
Ако искаш да те впиша аз? Simple Smile
PS:  Denyil добавих те Flowers Hibiscus

Последна редакция: пн, 14 дек 2020, 17:39 от Inna_78

# 387
Всеки, който пише в темата, има заслуга Simple Smile
Къде е файлът? Да проверя аз дали няма нарушения нещо...

Ей го, още цял Simple Smile, и да, всеки пишещ тук си е заслужил да се запише.
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1FllVoE0sofI4CPs-EQqwS4O7 … FJGiAA/edit#gid=0

А и Дени, онази книжка, която препоръча, Ния я изгриза в деня, в който пристигна и сега ми е дала задача да я прочета, за да си говорим за нея Simple Smile.

# 388
Благодаря , Inna_78 ! Момичета , много сте мили  , черпя всички ви( за сега само виртуално) със сладки - не са майсторски като на Дикси , но явно "стават" , щото на следващия ден вече ги няма...
Мария , и трите ли "изяде" Ния ? Или ти успя само първата да поръчаш ? Радвам се , че съм успяла да допринеса с идея за книжка !
Скрит текст:

# 389
Мария, за коя книжка става въпрос? Знам, че доста се препоръчваха тук, но не помня.
Аз купих нова на Робърт МакКамън, "Безумие" и съм я сложила на бюрото на набора. Да видим ще почне ли да я чете.
Сега ме моли да му позволя да си поръча нова клавиатура. А аз няма как да му кажа, че вече съм купила за Коледа и сега се чудя какви задачи да му измисля, за да му позволя "уж" да си купи, ако ги изпълни 🤣

Общи условия

Активация на акаунт