Кое кара мъжете да изгубят разума си? (петъчно закъсняла)

• 18 991
  • 502
  •   1
Отговори
# 285
Ей, ама хич не внимавате какво си пожелавате, значи.

Що бе, всяка жена желае някой да си загуби акъла по нея, пък ако е и двупосочно цена няма.

# 286
  • София
Последно – мъжът е мъж, жената – жена. Без изземване на роли и превъзнасяне. Чехли, камшици, мяцане и умилкване. Колкото са по-простички нещата, толкова по-добре се получава.
Както обикновено, точно в десятката. Ако си жена на място и мъж на място с цялата условност на понятието, а не луд комплексар, болна за внимание или някакви други пробойни, нещата си лягат естествено в архетипите. Мъжът леко води, но комуникацията е двустранна, опознавателна и интересна, а не изкуствена, премислена и натоварена с очаквания и предразсъдъци. За жалост рядко виждам вече нормално започнали отношения на просто едно опознаване и последващо влюбване с разумен пейс.

Дръпни се, приближи се, погледни така, после онака, сготви, легни, не лягай, облечи се по- така, не се обличай, мяукай, ама бъди независима.

Но пък е полезно, защото ако не са тия теми, няма да има къде да се похвалят половината колко са харесвани. Човещинка

# 287
То човек да му се завие свят от сладката горчивина на толкова любов, хем хармонична за стабилност, хем дисбалансирана срещу монотонност,  с неравноделен ритъм, но в равномерен такт, в който единият води следвайки другия, губи се разум, но се борави с висша математика, скача се спонтанно в планирани от 6 години неочакваности....А колко по-простичко беше като си говорехте как нямате вибратори и за какво не си ги ползвате....Unamused

# 288
Питах ММ по темата,
Каза: химията, усещането, мириса, емоцията която ги кара да трепери.

# 289
Ей, ама хич не внимавате какво си пожелавате, значи.

Що бе, всяка жена желае някой да си загуби акъла по нея, пък ако е и двупосочно цена няма.
С Дренка съм съгласна.
Колкото до двупосочното, няма нужда. Предпочитам мъжът с главно М да си е с акъла . Но тълпа неподходящи, дето губят ума и дума в мое присъствие, с удоволствие бих носила, като аксесоар.

# 290
  • Mediterraneo

Ако има дами с 10-20  годишни връзки, ще се радвам да чуя мнението им, защото без съмнение, неволно или умишлено, натискат този спусък, било то често, понякога или постоянно.

25 години. Не знам какви спусъци натискам, ако питаш мен, никакви. 25 кг и 25 години по- късно, явно химията и тръпката са по- силни от младост, пари, красота и каквото там е изброено в анкетата.

# 291
  • София
Сигурно са верни нещата, които е написал Танграта, но се отнасят за него. Други мъже видяхме, че харесват сладки с дупета и цици. Трети харесват кисели, четвърти секси. И така до безкрай.
Сладки, с дупе и цици и аз харесвам. Не сме чак толкова различни мъжете. Аз написах нещо подобно още в 1я постинг. И после споменах за универсални качества, независещи от външността. Като уточних, че трябва много да е задължително, за да се поведа по тях.
И разбира се, не е задължително взаимното изключване. Може хем да е сладка, хем и да е женствена и внимателна Simple Smile

# 292
Отговорът е в книгата ми, която ще излезе скоро. Simple Smile

# 293
Като заговорихте за лъвове, мога да ви кажа от личен опит какво влудява мъжете лъвове. Когато го гледаш влюбено така, сякаш друг мъж на планетата няма и му казваш колко е велик, той ще е твой завинаги Simple Smile Докато си мислят, че те са по- по- най- в очите на жената, според мен не само няма да я напуснат, но дори няма и да си помислят да погледнат друга.
Да не се засягат мъжете лъвове, те са страхотни, но егото определено им е слабото място. 

# 294
Танграта просто пише какво него би го "свалило". Да го гледа в очите, да се смее без никаква спирка, да го следва, нещо да реагира за 0,3 секунди (това не го разбрах, на какво да реагира), да се старае нон стоп и този мъж да й е нещо като идея фикс.
Ами, не. Не бих. Просто няма начин. Забрави. Аз да не съм маймуна. Така те гледа в очите, и реагира моментално, и се смее винаги, когато ти се смееш - само образът ти в огледалото.

# 295
Струва ми се, че има малко разминаване между това, което се пита в анкетата, и това, което се пита в поста към нея. Доколкото въпросът е как един мъж да си загуби разума по жена, това е състояние, което според мен е краткотрайно, заради своята силна емоционална наситеност. Как да накараш един мъж да те обича и желае 20 години е друга тема, според мен.
 Като се позамислих за мъжете, които наистина са си изгубвали разума по мен, ми се струва, че извън химията, която така или иначе няма как да обясня, фактор е било отхвърлянето и нежеланието да се поддадеш на флирта. За жалост или не, това са били все ситуации, които аз не съм създавала сама с цел мъжа да полудее по мен. Никога не са ми се отдавали тактическите женски прийоми в тази посока, та се е случвало по-скоро случайно. Като се позамисля, случвало се е с мъже, към които съм имала някакво минимално физическо привличане и те явно са го усещали, но съм нямала никакво желание да имам връзка, флирт, дори просто секс. Вероятно това в техните очи противоречие по някакъв начин е запалвало желанието да обърнат нещата. Аз лично НЕ харесвам мъжът с изцяло загубен от любов разсъдък, защото се превръща в нещо като обожаещо кученце, което смъква дебел слой от въздействието му върху мен, а аз искам също да съм вътре в емоцията. В отношенията, които намирам за стойностни, и двамата трябва да сме поне приблизително равностойно въвлечени емоционално и полудели, за да запази всеки стойността си пред другия, волята си, себеусещането си. Ако жена действа мотивирано в посока оглупяването от любов на някой мъж, то едва ли самата тя е особено влюбена в него.

# 296
Като заговорихте за лъвове, мога да ви кажа от личен опит какво влудява мъжете лъвове. Когато го гледаш влюбено така, сякаш друг мъж на планетата няма и му казваш колко е велик, той ще е твой завинаги Simple Smile Докато си мислят, че те са по- по- най- в очите на жената, според мен не само няма да я напуснат, но дори няма и да си помислят да погледнат друга.
Да не се засягат мъжете лъвове, те са страхотни, но егото определено им е слабото място.  

Са или само си мислят?
Като ви чета с Танграта, оставам с впечатление, че или само сте чели за мъже/жени, или сте попадали на малоумници от двата пола.

# 297
  • Агент под прикритие
Сладки, с дупе и цици и аз харесвам. Не сме чак толкова различни мъжете. Аз написах нещо подобно още в 1я постинг. И после споменах за универсални качества, независещи от външността. Като уточних, че трябва много да е задължително, за да се поведа по тях.
И разбира се, не е задължително взаимното изключване. Може хем да е сладка, хем и да е женствена и внимателна Simple Smile
Така е, не сме чак толкова различни, потвърждавам. Бива обаче след някоя възраст мъжът да започне да обръща внимание на the big picture повече, а the big picture включва не само външния вид.

Голям проблем обаче е, че с напредване на поколенията, капацитета на втория етаж рязко дава фирА и при двата пола. Фактори много, няма да изпадам в подробности. Съвременния наратив е да правим каквото си искаме, да бъдем щастливи, без значение на каква цена, всичко, което правим, е напълно нормално и по възможност, някой друг да поема отговорност за последствията от решенията, които взимаме. The big picture остава някъде на по-заден план, а когато някой се сети за нея, обикновено е малко късно.

# 298
  • София
За пореден път, не, не говоря за 20 години съвместен живот, а за няколкото мига при свалката.
За пореден път, не, не говоря за себе си, а за това, което жените правят. Което е и въпросът.
На мен ми действа младостта, красотата, добротата, интелекта. Писал съм го винаги, включително и в темата.

И да, губенето на разсъдък е еквивалентно на мало-умие.
Такава е темата.
Но пък сухарки, които все са сопнати и нещо им е на кестерме трудно ще ме грабнат, пък и да са млади и красиви. Някои го ползват и като метод за свалка. Сопването. Ей това никога няма да ми проработи. Но съм 100% сигурен, че има други типове мъже. Палват им ловния инстинкт, и после 20 години крясъци и буйства Simple Smile

Phoenix Wright, съгласен съм почти 100%.
Единствено не съм съгласен, че голямата картина не включва физическата красота и тя трябва да мине на заден план. Поне не е валидно за всички. Кой каквото може да си позволи. Иначе за отговорността е точно така.

# 299
Добре. Извел си от практиката как става едно губене на ума по дами, притежателки на универсални качества. Това универсални какво ще рече - такова им е отношението изначално към другия пол, или в частност към твоя милост?

Общи условия

Активация на акаунт