NESCAFE DOLCE GUSTO - Тема 7

• 63 362
  • 831
  •   1
Отговори
# 75
  • На брега на реката
Здравейте,

И аз видях /след прочетеното тук/, че са ми закръглили точките и поръчах 3 кутии. Когато дойдат, тогава, не бързам, защото в неделя си купих от Кауфланд от пакетите  по 3 бр. кутии за 20 лв.
Правилно ли разбирам, че вече няма смисъл да изрязвам и събирам точки? Имам изрязани няколко кода и ако няма смисъл, ще ги хвърлям.

# 76
  • до най-прекрасния мъж
Засега кодовете не могат да се въвеждат. Най-вероятно ще има нова бонусна програма в бъдеще. Аз си ги режа и пазя, може да потрябват.

# 77
Дам и аз ще ги пазя

# 78
Здравейте,

И аз видях /след прочетеното тук/, че са ми закръглили точките и поръчах 3 кутии. Когато дойдат, тогава, не бързам, защото в неделя си купих от Кауфланд от пакетите  по 3 бр. кутии за 20 лв.

Здравейте, дали тази промоция още е активна. Днес ще си получа машината и искам да накупя капсули. Или ако тази е свършила, знаете ли къде са намалени в момента?

# 79
Току що поръчах три пакета по три кутии за 20,99 от сайта, доставката е безплатна. Другата  седмица ще има в Била на 25% намалено кафе. Но не знам каква е редовната цена в момента.

# 80
Аз кодовете си ги снимам с телефона, знам ли какво ще им щукне.

# 81
  • На брега на реката
Здравейте, дали тази промоция още е активна. Днес ще си получа машината и искам да накупя капсули. Или ако тази е свършила, знаете ли къде са намалени в момента?

Май беше до неделя, но в този сайт е на почти същата цена, само ще платиш доставка 6 лв. Направи ми впечатление, че са вдигнали доставката. Преди беше 3 лв., а сега 6-7 лв.

# 82
Над 39 лв доставката е безплатна. Предпочитам да поръчвам по-големи количества, които ми доставят до вратата вместо да се вра в разни претъпкани магазини само заради кафето.

# 83
В сайта на Долче густо ли е тази промоция 3 за 20лв?

Иначе и аз поръчвам от там с безплатна доставка, кафето си върви вкъщи и предпочитам да поръчам повече на веднъж, вместо всяка седмица да купувам по кутия от магазина.

# 84
Здравейте и аз си получих поръчката, сложили са и от капсулите на старбъкс за 1 напитка, исках да ги пробвам, но ми се сториха скъпи, нали 1 кутия е за 8 напитки, защото се ползват по 2

# 85
  • Пловдив
От капсулите на Старбъкс има два вида, които са с по две капсули - капучино и макиато, поне на мен така ми се видя. Другите видове са си стандартно с по 1 капсула за кафе, но са по 12 в кутия, а не по 16, както са тези на Долче Густо.

# 86
От капсулите на Старбъкс има два вида, които са с по две капсули - капучино и макиато, поне на мен така ми се видя. Другите видове са си стандартно с по 1 капсула за кафе, но са по 12 в кутия, а не по 16, както са тези на Долче Густо.
Да, но пак си е висока цената Simple Smile Ще в пробвам тази, макиато карамел е Simple Smile

# 87
  • Пловдив
Това съм го изпуснала, че е с две капсули - значи стават три вида

# 88
В сайта на Долче густо ли е тази промоция 3 за 20лв?

Иначе и аз поръчвам от там с безплатна доставка, кафето си върви вкъщи и предпочитам да поръчам повече на веднъж, вместо всяка седмица да купувам по кутия от магазина.
Да, в сайта е промоцията. Не знам докога е, днес я видях и поръчах. Три кутии за 20,99.

# 89
Има ли тук някаква практика за размяна на кутии с капсули имам 5кутии подарък но мисля  че ще ми дойдат силнички ...за сега Корадо само пия от тях🙄

Последна редакция: вт, 29 дек 2020, 16:19 от Mimi9999

Общи условия

Активация на акаунт