NESCAFE DOLCE GUSTO - Тема 7

• 63 370
  • 831
  •   1
Отговори
# 90
При двойните едната капсула е мляко, а другата кафето.

Гледам сега в сайта, но по 3 кутии има само от Перу и Хондорас и италианския микс.
Останалите са на редовна цена.

От млечните съм пробвала само Кортадо, от останалите има ли някое неподсладено, защото май бяха със захар?

Последна редакция: вт, 29 дек 2020, 16:10 от Вαнилия ♡

# 91
Току що поръчах три пакета по три кутии за 20,99 от сайта, доставката е безплатна. Другата  седмица ще има в Била на 25% намалено кафе. Но не знам каква е редовната цена в момента.
Как се поръчват тези пакети по 3 бр?

Ориентирах се, благодаря!

Последна редакция: вт, 29 дек 2020, 16:30 от elndim

# 92
  • На брега на реката
Ванилия, в сайта има намалени, от пакетите с 3 кутии:
Ристрето арденза
Кортадо
Ристрето бариста
Еспресо интенсо
Скролвайте по-надолу и ще ги видите.

# 93
Благодаря, открих ги и поръчах! 🤗

Аз ги търсих по категории и там не излизаха, открих ги, когато отворих “всички вкусове”. През телефон съм, ако има значение.

# 94
  • София
В Лидл са пуснали съвместими капсули Лаваца. Купих червените (леко и приятно кафе) и лилавите (не сме ги опитали още) и засега са най-добрите съвместими, които сме взимали. На кутията има показани и зелени, но от тях нямаше налични и капучино, но аз принципно тези напитки не ги харесвам и не взех. Цената им е доста висока, обаче. Ще ги дебна на намаление, че 12 лв ми се вижда скъпичко за 16 капсули.

В метро има комплект от 3 кутии за 21 лв.

На мен не ми харесват. Дори червената Лаваца, която наричате слаба не е 100% Арабика, а е микс с Робуста. Зеленото БИО пък ми е най-неприятно от всичките Лаваци, с мъка го пих.

Има ли тук някаква практика за размяна на кутии с капсули имам 5кутии подарък но мисля  че ще ми дойдат силнички ...за сега Корадо само пия от тях🙄

Аз търся размяна. Но и аз търся слаби кафета. Търся безкофеиново каквото и да е на която и да марка. Предлагам в замяна много видове, включително цели неотваряни кутии силни кафета/оригинални и съвместими.

# 95
  • до най-прекрасния мъж
Сила 7 не е от най-слабите кафета. Еспресото на ДГ е по-слабичко от Лавацата, то е 5. Всеки търси нещо определено в кафето, аз харесвам вкусът да е мек, но изразен. Примерно, Бариста ми е малко остра, като че ли е по-препечена. Лунго интензо ми евтинее, има един особен привкус и послевкус, който не ми допадна. Ристрето, Есенца ди Мока, Еспресо интензо, Буонди са малко по-силни, но като вкус са моите. Най-силните не съм ги опитвала, но и аз не си падам по кафета, които удрят в петите.
Хора и вкусове всякакви, на пазара има за всеки вкус по нещо. Човек трябва да пробва и да открие своето. До сега неизпити капсули не са ни останали, но определено жълтото Кимбо го прибутахме най-трудно, заедно с карамеленото капучино на ДГ. Но има хора, за които са разкошни.

# 96
Кевин и аз така обичам слабите и ще е зор да пия другите ....
Спазвате ли дължината на напитката -(четричките които са на кутията)?

# 97
Аз имам чувството, че Буондито, което ми беше любимо, нещо са го развалили. В последно време не ми харесва и посягам повече към Мока 🤔

# 98
  • до най-прекрасния мъж
Вкъщи пием всичко на 4 чертички. И като вкус, и като дължина ни устройват перфектно. 35 мл кафе ми е до никъде, а повечето еспресо напитки са късички.

# 99
  • Луната ни пази
Вкъщи пием всичко на 4 чертички. И като вкус, и като дължина ни устройват перфектно. 35 мл кафе ми е до никъде, а повечето еспресо напитки са късички.
И аз така. Правя всичко на 4 чертички. Като дължина ми е супер.

# 100
Някой има ли от термочашите на Долче? Старите модели не струваха. Тези как са? Сложих си една кутия за съхранение в кошницата и две термочаши, но съм в чуденка за тях.

# 101
Основно пия Еспресо интенсо и Бариста на 3 чертички, Кортадо ми е за второ кафе на 4.

Пробваш и преценяваш според вкуса.

# 102
Аз съм по силните кафета, от Долче густото любимо ми е ристрето арденцата, пия и мока като по-слабо.
В момента съм се заредила с 8 кутии кафета - от оригиналните долче густо, през разни лешникови вкусове, но откритието ми отпреди няколко дни са съвместими капсули Must, взех Arabica за проба, много леко, приятно, непретенциозно кафе.

# 103
  • София
Аз съм по силните кафета, от Долче густото любимо ми е ристрето арденцата, пия и мока като по-слабо.
В момента съм се заредила с 8 кутии кафета - от оригиналните долче густо, през разни лешникови вкусове, но откритието ми отпреди няколко дни са съвместими капсули Must, взех Arabica за проба, много леко, приятно, непретенциозно кафе.
От къде го взе? Аз си търся кафета които да не са силни и горчиви.

# 104
  • София
Днес във Фантастико имаше комплект от 3 кутии ДГ на цена от 22 лв.

Общи условия

Активация на акаунт