На пазар във Варна - тема 61

• 39 536
  • 743
  •   1
Отговори
# 60
  • Варна
"Casa Vino" 👍

# 61
Идея къде да намеря тюл?Трябва ми за украса за рожден ден.

# 62
  • Варна
Идея къде да намеря тюл?Трябва ми за украса за рожден ден.
https://rakhiva.com/%D1%82%D1%8A%D1%80%D1%81%D0%B5%D0%BD%D0%B5/J … yJUQxJThFJUQwJUJC

# 63
  • Варна
Магазина за платове на Нептун. Виждала съм голямо разнообразие от тюл и мрежа. Също Дамар - под блоковете на градинката на Червения. Срещу кръглата банка също има магазин с много платове.
Цените не мога да коментирам.

# 64
В предната тема коментирахме пробиване на уши на бебе и бях обещала отзив,забравих на кого обаче.Да ми пише на лични ,който се интересува.

# 65
  • Варна
Важи ли още сутрешния зелен коридор в магазините, който е само за третата възраст?

# 66
  • Варна
За хранителните. Май да.

# 67
Да , важи. И най-важното е, че не се ползва от тези за които е направен. Преди малко ме върнаха от кварталния магазин, а той празен ! Само продавачките на касите.

От къде могат да се купят качествени мъжки и дамски шалове от кашмир или мерино ? Имам предвид наистина такъв материал, а не имитации !

# 68
За тюл - магазин за завеси, пердета, дамaски - бул.Съборни,27 /дано не греша номера/ срещу Стоматологията по диагонал - в двор на кооперация, навътре, цените там са най-ниски.
Вчера пратих член на сем. да иде на Морска гара, опашката пред фрии шопа била голяма, така че - без линд ще сме.

Последна редакция: чт, 24 дек 2020, 14:23 от *Камея

# 69
За линд не бих се редила и аз...
Мерси за инфо за тюл, супер сте

# 70
  • ВАРНА
Гледам че се вълнувахте за лаборатории Лина -
има съобщение във варненски сайт че -  

на 24 и 25 декември ще работят до обяд!  

работно време  Лина -  от 07.00 до 11.00 часа на ул. Мадара
 работно време  Лина -  от  8.00 до 12.00 ч. на ул. др Железкова    

за пср тестове

# 71
  • ВАРНА
Лина правят ПСР тестове и в лабораторията на бул.Владислав Варненчик срещу Автогарата.

# 72
  • Варна
Днес някой да е ходил до Лидл на Мир ? Дали има огромна опашка , както вчера ?

# 73
  • Варна
Вчера пратих член на сем. да иде на Морска гара, опашката пред фрии шопа била голяма, така че - без линд ще сме.
Опашката е голяма, но е добре организирано, работят три каси и не се чака повече от 15 мин - изпробвано вчера два пъти.

# 74
  • Варна
300 грамовия Линдт е на промоция от месец насам в Кауфланд. Аз от там си взех.

Общи условия

Активация на акаунт