На пазар във Варна - тема 61

• 39 555
  • 743
  •   1
Отговори
# 75
Честита Коледа.

Някой знае ли дали днес някой Киндерланд ще работи?

# 76
Весела Коледа, нека бъде изпълнена с много любов и доброта, надежда и сбъднати мечти!
Нека донесе много здраве, повече мигове на истинско щастие и удовлетвореност, повече радост в очите, вместо тъга, повече успехи, повече увереност!
Да се радваме на малките неща в живота!

Весели Коледни празници на вас и вашите семейства !

# 77
  • Варна
Някой знае ли дали утре, 26 декември, има работеща лаборатория за кръвни изследвания?

# 78
  • Deutschland/HE
Лина е работила днес, но утре ще почива, Лаборекспрес, Статус и Рамус  и те ще почиват. За друга не се сещам. На сайтовете им е обявено празнично работно време.

# 79
  • Варна
Ситилаб и те почиват 24-28
Единствено утре (26ти) ще работи на Цар Освободител, но само за ковид изследвания.

# 80
  • Варна
Здравейте, може ли препоръка за работещ /свестен /стоматолог за работните дни до Нова година? Един зъб ми направи неочакван проблем, а моят зъболекар не е на линия..

# 81
Здравейте, може ли препоръка за работещ /свестен /стоматолог за работните дни до Нова година? Един зъб ми направи неочакван проблем, а моят зъболекар не е на линия..

Иван Димитров, 0883362599
Не зная дали работи тези дни. Той отговаря на този телефон, обади се да го попиташ Simple Smile

# 82
Продават ли се някъде продуктите на Slim (Slim Pasta, Slim Rice) ? Знам, че в София ги има във Фантастико, но тук не съм попадала на тях в никой супермаркет

# 83
  • Варна/Благоевград
Здравейте, знаете ли къде в града е най евтино цветното принтиране ?

# 84
  • Варна
Къде мога да намеря кошница, в която да сложа продукти и да опаковам за подарък?

# 85
  • have faith and be patient ..
Момичета, споделете на кои фирми за защита на апартаменти сте се доверили? Има лу такава тема за гр. Варна

# 86
  • ВАРНА

Не ходете към трета буна под Почивка -  Варна се е изнесла на крайбрежната алея в днешната жега  +17 градуса...

# 87
  • Варна
И кръговото на Почивка задръстено от катастрофа заради познаващите правилата на движение в кръгово кръстовище!

# 88
  • Варна
Мдааа, като падне едно такова хубаво време и като хукне народа из проклетата морска градина и плажовете, като невидяло.

# 89
А другата част от Варна е изсипана върху шадравана. Децата са буквално едно върху друго, майчетата и те залепени, щрскат с телефони, пред закуски те и дюнерите е манифестация.

Аз излязох в обедна почивка да търся нещо за ядене, но се отказах.

За кошници-има един магазин ако не се лъжа на Парижка комина или на др пресечка на Пискюлиев. Голям магазин за домакински съдове. Там предлагат кошници, но няма голям избор. Близо до школа Клас е, ако някой знае школата.
Иначе аз през лятото си поръчах от Силистра по Интернет, много хубава и здрава

Общи условия

Активация на акаунт