На пазар във Варна - тема 61

• 39 558
  • 743
  •   1
Отговори
# 90
  • Варна
Кметът дано се събуди, че липсват паркове и алеи за 400000 град. Долнопробните кръчми на плажа са излишни.

# 91
  • Deutschland/HE
А дано, ама надали Sad

# 92
  • Варна
Е, те кръчмите на плажа напоследък проявяват завиден ентусиазъм да изгарят една по една...

# 93
  • Deutschland/HE
Това лято между Северния плаж и първа буна беше толкова тъжна гледка, всичко буренясало, мръсно.... отделно до Рибарския се стичаше някаква миризлива вода Sad А може да се озелени, да се сложат пейки и да стане едно много приятно място за разходка. Тези заведения едно до друго и всяко с различна музика е кошмар и коли минават...

# 94
Заведенията горят защото идва фискалната година и годишното приключване Wink
Дано обаче да спрат изсичането на гората около Телевизионна кула и тази по пътя за Аладжата!  Строи се поголовно, свлачищата са тръгнали заради малоумни идеи на алчни инвеститори!  Крайно време е да имаме кмет на място,  ама уви....
Попитах за кашмирени или мерино шалове, обаче никой не отговори...

# 95
Къде мога да намеря кошница, в която да сложа продукти и да опаковам за подарък?
Ако сте гледали ТВ предаването Един за друг - един потомствен майстор на кошници от Ст.Загора. Следвам го във ФБ, ето тук:
httpss://www.facebook.com/profile.php?id=100009957150118

# 96
  • Варна
Шал от кашмир е възможно да има в Vintage House, Дафне. Мерино в One White Shop може би, приличат, пишат вълна само на страницата им във Фейсбук. Ако имате време, в групата Купи подарък от майка на дете с увреждане във Фейсбук има дама, която прави в различни цветове шалове от мерино и на добри  цени. Като цяло препоръчвам тази група при търсене на ръчно правени неща,  както и групата Хендмейдъри, художници и занаятчии. Има и невероятни попадения. За всеки по нещо.
Ние за апартамента сме към ТИМ СОТ. Имали сме случаи на включена аларма, веднага звънят, изпращат кола. За щастие не сме имали неприятни инциденти, дано няма.
Кошници може би да има в магазин Айсберг, Шихо, Немски център, но само предполагам.

# 97
  • Варна
Някой да е усетил земетресение тази нощ около 3.40ч?

# 98
Продават ли се някъде продуктите на Slim (Slim Pasta, Slim Rice) ? Знам, че в София ги има във Фантастико, но тук не съм попадала на тях в никой супермаркет
В Bulvit, магазин за добавки, витмини и др на  Княз Бориз, съм купувала  Slim Pasta, преди няколко години.

# 99
  • ВАРНА

Не и във Варна...вторичните трусове от 4.5 - 4.7  в Хърватска няма как да се усетят на  850 км. във Варна.
 Само във Видин може да ги усетят.

# 100
  • Варна

Не и във Варна...вторичните трусове от 4.5 - 4.7  в Хърватска няма как да се усетят на  850 км. във Варна.
 Само във Видин може да ги усетят.

За Хърватска разбрах чак когато сутринта започнах да търся за земетресение...

# 101
  • Варна
Хапвам ми се вкусна баклава , ама откъде ?

# 102
Къде мога да намеря кошница, в която да сложа продукти и да опаковам за подарък?

Аз купих на Пирин след магазин Айсберг има магазин на домашни потреби. Кошниците бяха различни размери и по качествени. Твърди кошници, добре оплетени. Мисля, че моята която купих за същата цел беше около 15 лв горе долу.

# 103
Хапвам ми се вкусна баклава , ама откъде ?
Турският магазин в Делта.

# 104
Той сега не работи, но майстора на баклавите там ги предлага от свое име в Свободния кооператив във фейсбук.

ПС: Заблудих се, че става дума за турския ресторант в мола. Но пак отговаря на питането. Аз не съм опитвала, но в групата там го хвалеха.

Общи условия

Активация на акаунт