На пазар във Варна - тема 61

• 39 701
  • 743
  •   1
Отговори
# 465
Някой ползвал ли е услугите на на магазин за ортопед. стелки бул. Генерал Колев, 66 - преглед, диагностика и индивидуална изработка на стелки? Търся отзиви.

Горепосочената тапицерка дава консултация за дамаски, метри, идеи. На бул. Съборни 20 и някой номер е магазинът с най-ниски цени на някои дамаски, останали последни количества. Оттам взехме.
А преди това бяхме ползвали друг тапицер, той ни взе малко за труд, но пък дамаската, която от него закупихме, бе 17 лв. за метър, а от магазина, вече друг вид дамаска, за 9 лв. за метър, така че, предпочитам аз да си купя дамаска, а не да избирам от мостри на тапицер.

# 466
Благодаря на всички отзовали се с мнение и координати на тапицери! Много ми помогнахте както винаги!

# 467
Някой ползвал ли е услугите на на магазин за ортопед. стелки бул. Генерал Колев, 66 - преглед, диагностика и индивидуална изработка на стелки? Търся отзиви.

Аз, т е синът ми е ползвал такъв магазин на центъра, Княз Борис. Но след предварителен преглед при ортопед, че има такава нужда. Там му направиха диагностика и купихме стелки. Първите му думи бяха "все едно вървя по тревичка" в 6 клас беше тогава. Много сме доволни.

# 468
Светкавичке, би ли споделила, кой точно е магазина? Точно срещу севастопол има един, от който исках да поръчам за майка. Предупредиха ме обаче, че стелките стават само за 1 чифт обувки. За жена е малко неудобно. Мъжете обикновенно имат два-  три чифта, а жените....

# 469

Аз, т е синът ми е ползвал такъв магазин на центъра, Княз Борис. Но след предварителен преглед при ортопед, че има такава нужда. Там му направиха диагностика и купихме стелки. Първите му думи бяха "все едно вървя по тревичка" в 6 клас беше тогава. Много сме доволни.
А кой беше ортопеда?

# 470
Отговарям за магазна-да, срещу сп Севастопол е. Не знам, заради спецификата на дамските обувки(широки, тесни, нали си избираме различи модели,) дали стават. Но синът ми  слага стелките на различни маратонки и обувки, стават за всички затворени.И първия път доста го въртяха на машината, докато уцелят.
За ортопед-специално да кажа, че беше детски ортопед. Името не помня, но имам листа у дома, довечера ще пиша, сега съм на работа.

# 471
  • ВАРНА
Помня мрънкането преди два месеца от "селянията на морска гара с виенските колела - виещата чалга от кръчмите  и прочие" -
  да съобщя на мрънкачите че вече е паднала ядрена бомба на морска гара - всичко е затворено и няма никой!
 Щъкат само кучета и рибари в целия район.

# 472
Благодаря. Маг.е на бул.Княз Борис 1 , срещу спирката на 14 и 409 Севастопол, оттам съм минавала, заглеждала и имат сайт. Стелките са от 66 до 100 лв. някъде. Явно е  марка /от 1980 г. на пазара/,

но ако някой знае и за магазина на Ген.Колев, 66 -там имало преглед, диагностика и индивидуална изработка по твоите си крака, УЖ, питам дали е така? Гледах и ФБ страницата им, но там отзивите може да са нарочни/платени/рекламни. / аз на ортопедичен преглед съм ходила, плантограма направих, рентгенови снимки имам, затова и от преглед не се интересувам, само от индивидуалната изработка дали е факт или рекламен трик/

Последна редакция: вт, 26 яну 2021, 14:17 от *Камея

# 473
А как е името на магазина на  "Ген. Колев"? Врътнах с гугъл, но ми излиза някакъв здравен център. А как е точно името, че и мен ме заинтригува. Благодаря! Simple Smile

# 474
  • Lost in a fairytale ...
Помня мрънкането преди два месеца от "селянията на морска гара с виенските колела - виещата чалга от кръчмите  и прочие" -
  да съобщя на мрънкачите че вече е паднала ядрена бомба на морска гара - всичко е затворено и няма никой!
 Щъкат само кучета и рибари в целия район.

Това защо? Само за празниците ли бяха отворени съоръженията?

# 475
  • ВАРНА
Ми съоръженията - виенското колело - блъскащите колички ги пуснаха средата на май и си работиха нон стоп и лятото и октомври декември...не знайно защо сега не работят.  Отделно и покрай затворените заведения от два месеца  - на морска гара е паднала ядрена бомба.

# 476
  • Варна
Идеално си е така, само тези автомивки за какво наслагаха? Поредната безумица. На онзи цигански катун не му беше там мястото.

# 477
И аз не съм стъпвала там, още повече като знам, че е поредната трибуквена история...
От къде мога да си намеря хубаво българско бельо на нормални цени? В краен случай може и да не е българско, но да не е китайско.

# 478
Българско бельо има в м-н Мадара , преди Метро, срещу Техномаркет.Има и в магазинчета около зимно Тракия и пазара. Улиците Дрин и Баба Тонка, по ъглите с пресечни улици са.

# 479
От Мадара е хубаво българското бельо,както и от магазинчетата срещу Ботевата .Има и китайско там,но повечето е БГ.На Чаталджа срещу Мъфин кафето също има магазинче за БГ бельо.

Общи условия

Активация на акаунт