Чувство за вина след изневяра...

• 22 665
  • 951
  •   1
Отговори
# 690
buttercake
 Не те знам къде си спала досега, ама в 21 век е време да научиш, че при изнасилване е възможно жертвата да стигне до оргазъм и това не прави изнасилването НЕ изнасилване. Това е рефлекс на тялото.  
Да, разбира се. Не е от 21 век Янтре. Още Парменид е разсъждавал върху дуализма на тяло-душа у човека. Отивам да си опитам акото. Може пък да ми хареса повече от това дет сготвих днес с ръцете си. И двете, като рефлекс на тялото.

# 691
  • Пловдив
buttercake
 Не те знам къде си спала досега, ама в 21 век е време да научиш, че при изнасилване е възможно жертвата да стигне до оргазъм и това не прави изнасилването НЕ изнасилване. Това е рефлекс на тялото.  
Да, разбира се.  Не е от 21 век Янтре. Още Парменид е разсъждавал върху дуализма на тяло-душа у човека. Отивам да си опитам акото. Може пък да ми хареса повече от това дет сготвих днес с ръцете си.
Няма никакъв дуализъм. Оргазъм по време на изнасилване е нещо съвсем реално.

Андариел, идвай тук да даваш източници на български, защото аз само на английски съм чела.

Първото което ми дава гугъл - https://sexualityresources.com/ask-dr-myrtle/sexual-process-act- … rgasm-during-rape

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/7373514/

ПОДЧЕРТАВАМ - ОРГАЗЪМ ПО ВРЕМЕ НА ИЗНАСИЛВАНЕ СЕ СЛУЧВА И НА МЪЖЕ, И НА ЖЕНИ.

Последна редакция: нд, 27 дек 2020, 17:44 от Янтра

# 692
  • София
Да не говорим че такива кърски любови трябва наистина да са по взаимно съгласие предвид чисто битовите неудобства. А защо не я е поканил - я живее с майка си, я с жена си... Wink

Янтра, точно за това нямам информация. Чувала съм, че се случва при мъжете, но  за жените не знам. Би трябвало да е възможно, но което не зная - не зная.

# 693
  • Пловдив
Да не говорим че такива кърски любови трябва наистина да са по взаимно съгласие предвид чисто битовите неудобства. А защо не я е поканил - я живее с майка си, я с жена си... Wink

Янтра, точно за това нямам информация. Чувала съм, че се случва при мъжете, но не и за жените.
О и при жените се случва, като задълбаеш има изследвания с проценти. Това засилва чувството на вина у жертвата.

# 694
  • София
Лъвица, хората ти отговарят, ма четеш само себе си Laughing
Какво е това тропане на крак, нещо на насилница ми мязаш Laughing

Андариел, авторката ви метна на върбата и вие се хванахте като първи шарани.
Съжалението е дошло после, нещата са натъкмени угодно. СЕГА РАЗБРА ЛИ?

# 695
buttercake
Да, разбира се.  Не е от 21 век Янтре. Още Парменид е разсъждавал върху дуализма на тяло-душа у човека. Отивам да си опитам акото. Може пък да ми хареса повече от това дет сготвих днес с ръцете си.

Андариел, идвай тук да даваш източници на български, защото аз само на английски съм чела.

Първото което ми дава гугъл - https://sexualityresources.com/ask-dr-myrtle/sexual-process-act- … rgasm-during-rape
Да, някои жертви даже се влюбват в насилника. Туй чувала ли си го ?

# 696
  • София
Щом е метнала нас, значи е метнала и теб. А ако не те е метнала, а си била в течение през цялото време, това автоматично сваля и теб като кредит на доверие.  Е, съучастник ли си или и теб те е метнала? Няма средно положение.

За влюбването е ясно, но за физическото при ясно съзнание, че е насилие, не зная. Мисля, че има разлика.

# 697
buttercake
Е, не...😎
ДА, сериозна съм. Има материали, вземете, четете.
Прочели сме доста неща по темата. А Вие, Янтра, вземете да прочетете какво всъщност представляват изнасилването и блудството с насилие, и ще разберете, че са нещо различно от "мяу-мяу", предхождано от телефонен секс, и че при такъв вид престъпления оргазмите са ....  Не знам да се смея ли или да плача.

# 698
  • Пловдив
buttercake

Да, някои жертви даже се влюбват в насилника. Туй чувала ли си го ?
Чувала съм го. То това също не е нормално. Има си термини в психологията. Стокхолмски синдром.

# 699
  • Пловдив
buttercake
Е, не...😎
ДА, сериозна съм. Има материали, вземете, четете.
Прочели сме доста неща по темата. А Вие, Янтра, вземете да прочетете какво всъщност представляват изнасилването и блудството с насилие, и ще разберете, че са нещо различно от "мяу-мяу", предхождано от телефонен секс, и че при такъв вид престъпления оргазмите са ....  Не знам да се смея ли или да плача.
Вземета да се поинтерсувате малко. Наистина съжалявам, че нямам информация на български, никога не съм търсила целенасочено.

# 700
  • София

Да, според мен и жена, която го желае, може да се дръпне при страхотното предложени за секс в колата в тъмната горичка, без да я е питал предварително дали е ок с такава конфигурация. Ама явно на някои тук срандартите са им ниски Wink

Лъвица, хората ти отговарят, ма четеш само себе си Laughing
Какво е това тропане на крак, нещо на насилница ми мязаш Laughing

Ами не, чета всеки пост... ако нещо съм пропуснала, цитирай да го видя Wink

Опитите ти да ме впечатлиш ще ги пропусна Wink

# 701
  • София
Щом е метнала нас, значи е метнала и теб. А ако не те е метнала, а си била в течение през цялото време, това автоматично сваля и теб като кредит на доверие.  Е, съучастник ли си или и теб те е метнала? Няма средно положение.
Твоето ли доверие, филмарке Laughing
Още вчера казах, че историята е натъкмена и оправдателна.

Ма, не, линч за насилника Mr. Green

# 702
  • София
Не знам, ти кажи, щом си наясно. Нали ти е благодарила на теб, значи си наясно какво е станало, чак и личната си карта ти прати.

# 703
  • София
Нали ти призоваваше да не споделя инфо да не храни тълпите, ааааааа?!

# 704
  • София
В такъв случай просто ти трябва да не участваш в темата, защото трябва да си лоялна към нея, щом ти е споделила.  Или ако участваш да не е с нападки към другите и да имаш по-умерена позиция. Има си граници.

Общи условия

Активация на акаунт