Чувство за вина след изневяра...

• 22 676
  • 951
  •   1
Отговори
# 735
Тихо сега, с@ирката е част от регресията. Може и хипнотичен сеанс да е имало преди това. А когато някой те натиска да прави секс с теб, просто излизаш и палиш цигара до колата. Не бягаш, а казваш "бе не, не искам секс", но стоиш и пушиш вместо да избягаш. Щото те е страх повече от клонки и храсталаци. Това уплашен човек ли е?

Психолозите нямат право да провеждат терапии. Психотерапевт или психиатър. Другите са разни коучове, ментори и подобни тририрамби.

# 736
  • София
Тогава какво разпитваш и все искаш някой да събира пари, да й прави терапия? Щом друг път си го правила, значи си наясно. Щом смяташ, че момичето е ок, тогава защо питаш за терапия?

Психологът, щом има диплома, може да прави терапия. При това съвсем законно.

# 737
Щото ви гаври, присмива ви се на "милосърдието". Ти па и това ли не разбра.
Андариел, наистина много издишаш, запри се, ако искаш да помогнеш на "жертвата".

# 738
  • София
Е, нали е жертва, направете нещо съществено, освен вятър на клавиатурите Laughing

# 739
  • София
Тихо сега, с@ирката е част от регресията. Може и хипнотичен сеанс да е имало преди това.

Ех, Босилке, с такъв тип евтини опити за подигравки, можеш да впечатлиш някой друг, ама нали се сещаш, че на мен са ми прозрачни? Wink

# 740
  • София
Е, нали е жертва, направете нещо съществено, освен вятър на клавиатурите Laughing

Хубаво, както кажеш.

# 741
  • София
На жертва ли ми се правиш? Joy

# 742
  • София
Не, просто от един момент нататък това е положението - съгласявам се. И толкова.

# 743
А годеникът от Германия за какво е, освен да плаща терапиите? 😉

# 744
  • София
Не, просто от един момент нататък това е положението - съгласявам се. И толкова.

Ах, на какво ли ми напомня такова поведение...

# 745
  • София
Все ми е тая. От един момент нататък просто минавам в режим на безразличие, защото няма какво повече да обсъждам с този човек.
Но не, не е на съгласяване тип жертва. Просто не ми дреме.

# 746
  • София
Друго имам предвид. Че в даден момент, човек като не вижда изход, просто се предава и се съгласява... като авторката.

Дори да е в друг контекст, пак е добро онагледаяване на такъв тип акция-реакция.

# 747
Психологът, щом има диплома, може да прави терапия. При това съвсем законно.
Поредната грешка в България.
Туй скоро време ще се промени и нещата ще станат като в Европа. Само докторите ще могат да са психотерапевти. За психолозите тестчетата.

# 748
  • София
Лъвица, ще го кажа така - виждам, че няма как да се получи комуникацията с другия, че само си търси повод да се заяжда. Тогава прсто прекратявам играта, защото е непродуктивна. Не ме е страх, няма надмощие от другия, просто издърпвам кабела, затварям вратата. В този смисъл няма никакво подобие с авторката. Ако съм в служебни отношения с такъв човек просто прекратявам работа, защото тя е непродуктивна. И всеки по пътя си. И е окончателно. В трудово-правните отношения е като да изчакаш да ти изтече предизвестието - тогава каквото и да ти приказват е все тая, вече си си тръгнал, съгласяваш се и нищо реално не стига.

Бутер, бъркаш психиатрите с психолозите. Само психиатрите са лекари.

Последна редакция: нд, 27 дек 2020, 18:51 от Andariel

# 749
Евтино при мен няма, Лъвичке. Казвам си и който както реши. То вече на майтап отидох анещата. Тя си каза какво я стяга чепика, но тук 2-3 "закрилници" ще си счупите пръстетата да я накарате да повярва, че е жертва, насилена, изнасилена. То не бяха регресии, Стокхолмски синдроми и какво ли още не. Ей така се погубват животи. Погледнал те накриво мъж в метрото, шефът ти изкрещял "повлекана мръсна" и всички травми от детството ти, когато са те карали да ядеш грис в детската градина се отключват и ти ставаш жертва. Я на шефа, я на любовника, я на непознат в чата.
Шах и мат съм. Чак се чудя как оцелявате в тоя жесток свят.

Общи условия

Активация на акаунт