Чувство за вина след изневяра...

• 22 589
  • 951
  •   1
Отговори
# 405
  • Пловдив
Ама Лъвица то има инерционна сила с въртящ момент. Той не може да спре веднага. Поне още 2-3 тека ще отнесеш, през които може и да свърши човека, ама не се сърди, брой че е спрял веднага, щом си казала.
Като не може да спре веднага значи няма контрол като цяло и не го бива в леглото.

# 406
Ако е някое младо, девствено момиче, което се смущава, е нормално мъжът да очаква колебания, дръпвания в някои моменти и притеснения да или не.
При голяма жена би трябвало и двамата горе-долу да знаят какво да очакват един от друг, като някои по-специални практики е добре да подлежат на коментар (има ли някой нещо против или няма).

# 407
Ама Лъвица то има инерционна сила с въртящ момент. Той не може да спре веднага. Поне още 2-3 тека ще отнесеш, през които може и да свърши човека, ама не се сърди, брой че е спрял веднага, щом си казала.
Като не може да спре веднага значи няма контрол като цяло и не го бива в леглото.
Туй физика ма Душа, не е до не можене. Той самолета като излита не може да кацне веднага. Ти като натиснеш спирачката на колата, нали не можеш да спреш веднага, имаш спирачен път. Всяко движение е подвласно на инерционната сила.

# 408
  • София
Като няма химия, то и физиката нефелна.
Вярно, че сексът не е повод за запознанство за някои, ама давайте с акъл, да не четем подобни теми.

# 409
  • Пловдив
Туй физика ма Душа, не е до не можене.
Каква физика? Че то най-популярния начин за предпазване от забременяване е да свърши вън. Той като не може да спре като му кажа, хем без да е стигнал до оргазъм, как да се довери човек, че ще успее да го извади когато му е най-хубаво? М?

# 410
Каква физика? Че то най-популярния начин за предпазване от забременяване е да свърши вън. Той като не може да спре като му кажа, хем без да е стигнал до оргазъм, как да се довери човек, че ще успее да го извади когато му е най-хубаво? М?
Ти ли му казваш кога да го извади ? 🤣

# 411
Е, тя темата се разплиска, ма поне видяхме от какъв тип случки тръгва генезисът на термина "ку@венски номера". Smile

# 412
  • София
Тук стана хумор, сатира и забава! Да не сте на по няколко питиета отсега? Wink

# 413
Естествено е,че не всеки флирт т.н трябва задължително да те отведе до по- далеч. То така ако беше...и всяка жена може да си смени мнението, па ако ще и гола да е.В правото си е. Обещанието, не е като даването.
Но границата е тънка и трябва да можеш и да си поемеш и риска.
Мъжът, затова е мъж. .да има контрол

# 414
  • Пловдив
Скрит текст:
Ти ли му казваш кога да го извади ? 🤣
Не, не му казвам аз, това е един вид тест дали си владее ... оборудването.

Тук стана хумор, сатира и забава! Да не сте на по няколко питиета отсега? Wink
Да, в момента пия кафе с уиски вътре.

# 415
  • София

Кажи с кое бягам по тъча, задай си въпроса и ти обещавам конкретен отговор Wink
Заповядай.
"Иначе аз съм имала случаи, в които съм лежала полугола с мъж, ръката му между краката ми, и съм казвала "спри, дотук беше" и той е спирал. Сега, ако ме беше хванал и ме беше н***ал, и аз щях да съм си виновна, но това че съм му позволила да стигне донякъде, не значи, че има право да продължава без мое съгласие. Съответно той също става виновен".

Кратко, ясно и осъзнаваща вината си, ако ти се беше случило това, което си му обещала.

И некоректно, според мен и други списващи, които държим мъжете да се отнасят с нас така, както ние с тях.
Аз бих се почувствала отвратително, пренебрегната и ядосана, че ме е възбудил и зарязал.
Затова не съм си позволявала такива простотии.

А, ти, на реакцията ни на несъгласие, опита да се измъкнеш с това:

"Аз тебе конктретно искам да те питам нещо, ти като се съгласиш да правиш секс с един мъж, значи си ок да ти го бутне и отзад във всеки един момент, в който реши, нали? Или ако си тръгнала да му духаш, значи може да ти го набута до топките в гърлото?"

# 416
Двама мъже си говорят
- Днес спасих една жена от изнасилване.
- И как я спаси?
- Убедих я!

# 417
  • София
Бази, съвсем точно го описа.
Аз кур*а не съм, само по душа...

# 418
На @екс като на @екс. И там се иска достойнство.
Иди ми дойди ми номерата никой не ги обича, ни в живота, ни в работата, ни в личните отношения. Като сме тръгнали да говорим "по принцип", макар темата да си имаше конкретен казус по който си дадохме всички обстойно мнението.

# 419
  • Пловдив
На @екс като на @екс. И там се иска достойнство.
Иди ми дойди ми номерата никой не ги обича, ни в живота, ни в работата, ни в личните отношения. Като сме тръгнали да говорим "по принцип", макар темата да си имаше конкретен казус по който си дадохме всички обстойно мнението.
Никой не казва да ги обича. После този мъж да не я погледне тази жена - логично и нормално. Но като му е казано - НЕ, и да е започнал да прави секс си го вади, вдига си гащите и приключва.

Общи условия

Активация на акаунт