90 Day Fiance / 90 дни до сватбата Тема VI

• 21 228
  • 738
  •   1
Отговори
# 675
Не мисля, че Роуз не си е мила зъбите, защото Ед казва така.
Моя роднина, пушач, е много поддържана жена, но дъхът й мирише ужасно. Това е от цигарите, не значи, че не си мие зъбите. Същото се получава от пломби или болести на стомаха.

# 676
  • Sunshine state
На мен с грим и без грим, изобщо не ми харесва и ми е далвч от красива. Недоумявам как изобщо е успяла да събере толкова последователи. 😳
Вчера гледах епизод 9 мисля от новия сезон - Амира си лети обратно, а Майк й пише само "Извинявай". Тя му каза, че още не й се говори за случилото се. Брандън носи закуска на Юлия в леглото и баща му полудява - хранели я били, на топло била стояла, трябвало и тя да работи във фермата, а майка му само приглася и дори каза, че Юлия щяла да им открадне сина. 🤣🙄🤦🏼♀
Друго не съм гледала, че имахме гости и го зарязах.

# 677
Според мен, Роуз изглежда добре като за филипинка.

Брандън каза пред камерата (не пред баща си), че фермата изобщо не е мечтата му и ако се наложи да избира между фермата и Юлето, ще избере жена си.
Той обясни в епизода, че работи като изтребвач на вредители, а в останалото време работи непрекъснато във фермата.

Вмешателството в личния живот е едно нещо, но не знам защо си мислят, че имат право да карат Юлия да работи? Това категорично не е нормално. Дано да са разбрали от отзивите, които са ужасни. Поне дебеланата, която караше Юлия да храни козите, със сигурност е разбрала - млада е и вероятно ползва социални медии, видяла е коментарите.

# 678
  • Sunshine state
Да, никой не е длъжен да им слугува! Много се подразних от разговора им как едва ли не й били осигурили покрив и храна, а тя не си ги е заслужила. 😡

# 679
  • София
Имам чувството, че ако не беше реалити със снимачен екип, семейството на Брандън е като от филм на ужасите. Настръхва ми кожата като си помисля какви са психари.

# 680
Ужасни са тези хора брандънови и какво самочувствие..хранили я поили я ..ще кажеш че им се е молила за това ..тези двамата млади да си събират багажа и да бягат с двеста ...

# 681

Вчера гледах епизод 9 мисля от новия сезон -

Извинявай, къде го гледаш?

# 682
  • Sunshine state

Вчера гледах епизод 9 мисля от новия сезон -

Извинявай, къде го гледаш?
По американското ТЛС.

# 683
  • Sofia
Харесвам Ребека и за мен е много чаровна

Наталия още ли е в САЩ?

Много красива е дъщеричката на Ейвъри

Харесвам и Кирлиам

Тези не са ми особено симпатични

Последна редакция: пн, 18 яну 2021, 17:08 от Doli

# 684
Според слуховете, Наталия и Майкъл са женени и заедно. Но не е напълно сигурно дали е достоверно.

# 685
А това американско ТЛС по тв ли го гледате и тук има ли го? Видях че имам турско май ,но нищо не разбирам 🤣 , а да гледам само картинки не става.
Относно студа и аз не вирея на такъв. Отгледана сън в голяма къща с огромни тавани с по камина в почти всяка стая и пак ми е било студено. Като ви чета аз съм само да ме затворят в тези руски апартаменти, за който говорите.
Иначе  на това видео всеки път като я видя лелка - портфейлка се заливам от смях.

# 686
  • Sunshine state
Американското ТЛС си го гледам тук, в САЩ. Иначе българското го имам на българския доставчик, но не го гледам него.
Ребека и Зиед са ми много симпатични и на мен.

# 687
О, извинявай... изобщо не знаех, че си в САЩ. Аз тук хващам американското ТЛС, имам set top box с хиляди телевизии. И като кликна на USA ми излизат много програми, вкл. и ТЛС, но не знам в кой ден и колко часа дават нов епизод.
Турското ТЛС го хващам на сателитката, при мен не е само гледане на картинки, но пък там не дават 90 дни до сватбата, хахаха

# 688
Американското го дават май в неделя от 8 или 9. Трябва да си сметнеш разликата. Някъде рано сутринта ще е.

# 689
  • Sunshine state
Новият епизод е в неделя от 20ч наше време, тоест 3ч през нощта ваше. Преди него е повторението от предната неделя. 😁

Общи условия

Активация на акаунт