Отговори
# 210
Момичета, весело посрещане на новата година!
Нека донесе на вас и семействата ви много здраве и още много нови поводи за щастие! 💙🎉🍾🎂

# 211
Арома Весело да е..!! Дано тази година да донесе много повече здраве в семействата ни и да е по-добра от тази.!! ✨✨✨

# 212

Весело и от нас, дано новата година е по- добра и здрава!

# 213

Уютна, спокойна и приятна вечер и от нас и една щастлива 2021 г с бебчетата ни Heart

# 214
Момичета, възможно ли е малкият да връща малко през носа и устата около 20-30мин след хранене заради прехранване или се касае за нещо по-сериозно според вас? Последните 2 хранения ми направи този номер, но беше изял с 10-15мл повече отколкото трябваше.
Както си спеше спокойно изведнъж целият почервеня и започна да му излиза малко мляко от носа, вдигнах го веднага изплю и от устата...успокои се, върна си нормалният цвят и заспа в ръцете ми.

# 215
Добро утро и в новата година.
Тази нощ бебо си се събуждаше за ядене както обикновено и не се повлия от гърмежите. За разлика от него, Майки (кучето) бе много зле. Към 20 часа му набутах два валидола в човката и после бе нирвана. Аз си пийнах две чашки винце ииии много добре ми дойде.

Арома и моя връща късно след ядене през устата и носа,  но според мен е заради колика или мехурче в хранопровода, което е трябвало да излезе.
Днес времето ще е супер и нямам търпение да излезем с количката.

# 216
Добро утро, мамита. ЧНГ, бъдете здрави, щастливи, обичани и винаги гушкани от малките подаръци, които така трепетно чакахме! 💗
Арома - мисля, че е възможно, не му се плаши според мен.
Скруби - това с валидола човката ме разсмя искрено хахаха
Ние пък в 21:30 решихме, че ще заспим скоро и запалихме колата, та отидохме да изненадаме нашите хаха
Вчера изцедих 100мл и се преродих хахха, отидох да си взема нова фуния за ел. помпа и няма такъв кеф! Към 02 пак се изцедих и легнах да спя, а ММ храни и сменя малкия 😌😏
Някоя от вас цеди ли се, за да замръзявя или да държи в хладилник? Мен ми се струва топ идея като искам да излезна хаха

# 217
Добро утро и от мен и честита нова 2021-ва година! Ицко днес официално е на 1 седмица 😊
Ние посрещнахме новата година при зълвата, която живее на долния етаж и затова се навих, викам си да имаме компания, ама да не се отдалечавам от вкъщи 😅 моите племенници, особено големия (2,5 г) много се радва на бебето, само ходи след мен и ми вика "гали бебе" и посяга с ръчичка да го гали.
Ох и нашият Понго (кученцето ни) се побърка от гърмежите, не мога да разбера зора на хората с тези пиратки... Sad Аз само запушвах ушичките на Ицо, ММ запушваше ушите на кучето и се криехме в коридора, където не се чува...
Иначе аз не съм се цедила нито веднъж с помпа досега, само на ръка в началото цедях коластрата и я давах на бебо, докато се научи да засуква. Не искам да се цедя, за да не си докарам хиперлактация, искам да имам точно толкова, колкото да покривам нуждите на малкия.
И ние изкарахме бебо на терасата онзи ден, беше такова слънчице, той спа непробудно, много му хареса. Днес мисля да си направим с ММ и малкия първата кратка разходка, че за пръв път от раждането се чувствам по-добре и искам да дишнем въздух малко Simple Smile
Стана дългичко, извинявайте.

# 218
Честита нова година, много здраве и късмет, и още повече щастие и успехи.
Аз се цедя след като я нахраня. Сега е по- регулирано и цедя един път , колкото да ми олекнат съвсем гърдите и замразяваме.
Днес ще ви свалят конците. Ставаме на цяла седмица днес. Гледам снимки от болницата и колко се е променила. Малките чудеса растат за секунди.
Вече започвам да се чудя как да помогна на ММ, постоянно го тормозят ( и аз, но то е нормално) отслабнал е , не яде , не спи,  само гледа малката.

# 219
Ани в какво замръзяваш млякото, в пликове ли и от кои си доволна? Общо взето събирам информация за съхраняването на кърма.

# 220
Здравйте, момичета, честита нова година, да е здрава и изпълнена с детски усмивки!
Лора е на терасата с татко й вече 30 мин, спи прекрасно на слънчице.
Деси, аз се цедя и замръзавам. Слагам в пликове на Лансинох, нямам наблюдения на други марки, но едва ли има голямо значение какъв е плика, те са на всички на един принцип. Има опътване колко часа издържа кърмата на стайна температура, в хладилник и в камерата. Замръзена може да се съхранява до 6 месеца.  Изцеждам само ако мнооого ми се напрегнат гърдите и то по малко, другото си й давам да изсуче. Вчера нямах нужда да цедя, но днес се събудих цялата в мляко, подплънките ми бяха подгизнали и гърдите ми щяха да се пръснат, а малката спеше и изцедих, колкото да ме облекчи. После си я нахраних и всичко е супер.

Последна редакция: пт, 01 яну 2021, 17:13 от Djenna

# 221
Честита Нова година, майчета! ❤️ Да сме здрави и щастливи ние и семействата ни! Да отгледаме прекрасни дечица , а те да са ни гушкави, да папкат, да спинкат и много да слушкат!
Ние вчера бяхме при свекъра (свекърва ми е починала преди 6 години). Изпъди ни на разходка, да не му се мотаме в кухнята. 😊 А ние това и чакахме! Направихме едно дълго возене с каляската на гребната. Евка добре си поспа на чист въздух. А гърмежите нощес въобще не ги отрази. 😊 След малко пак излизаме да събираме витамин Д. 😘

# 222
Честита нова година! Да сте живи и здрави! Бебоците да растат здрави, спокойни и обичани! Бебчо блажено проспа гърмежите.
Аз съм замръзила 3-4 порции кърма - и в чашки става, и в специалните пликчета също става, все е ок. ММ се кефи да го храни с шише, но аз съм ок да е само по изключение, ако се налага.

# 223
Честита Нова година! Бъдете здрави, здрави и здрави. Всичко друго само ще дойде!

Ние до сега бяхме на първа "разходка" на терасата, времето е прекрасно, но ние за 5минути бяхме, че до сега не сме излизали и не смея повече. По-късно ще направим още едно излизане. Гърмежите не ни пречеха снощи, но той от болницата свикна на шумове. Тази вечер поспахме 2х4часа, с трудно заспиване, заради коликите, гушнат и на гърда и едвам го отлепям от мен, за да го сложа да легне до мен. Сега пак направи сън 4ч, гърдите ми не С свикнали на такива паузи, снощи усетих за първи път напрежение, сега пък едната ми потече, докато го обличах. Сменихме памперса да видим подсеченото дали ще мине, но явно не е от него, мажем с павловича мас, но не виждам ефект и от нея.

# 224
Честита Нова година момичета, да сме живи и здрави и щастливи със семействата ни..❤️
Снощи и Алпай не реагира на фойверките..Забелязах,че обича шума,докато спи (метнал се е на мен) а когато е тихо не спи..Свърших с домакинската работа,нахраних го,сменям памперса и излизаме и ние на двора да пия едно хубаво кафе.. ✌️😍

Общи условия

Активация на акаунт