Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми. Преди, сега и в бъдеще /Тема 58/

• 29 094
  • 742
  •   1
Отговори
# 120
Добро утро! Heart
Да не се травмираме от рейтинга. Такъв рейтинг очаквахме, а се надявахме да не сме познали. Сериалът се намира на вододел не само от смяната на сценаристите, но и от генералната промяна в сюжета от идването на бабата, която в този епизод не показа накъде ще върви. Всичко е все още в зародиш. Не знаем каква ще е историята оттук-нататък и най-важното не знаем как ще се справят сценаристите. Серкан също беше някак по-меланхоличен, по-обран, Еда по-рязка, но в явна безпътица какво ще прави. Епизодът беше със заряд, но за следващите серии. Тази събота не се случи нищо като действие, което да даде тласък. Докато гледах без да разбирам нищо от казаното, но после след преводите на Алекс се успокоих, защото прекалено омиротворената физиономия на Серкан ме притесни: изглеждаше ми като "изцеден" от всичко случващо се. Heart
Но както се казва: бъдещето ще покаже! Kissing Heart

# 121
  • София
Относно рейтинга, ще попитам само драгия турски зрител - вие шегувате ли се??? Този епизод беше адски добър. Много по-хубав в сравнение с последните... 10 дори. Очаквах рейтинг над 5, дори 6. А той паднал. Отказвам да мисля за глупавите рейтинги и се надявам да не ни спрат, а както са планирали - да вземат нови сценаристи и да продължим до 40 епизода поне. Ханде и Керем го заслужават. Целият екип го заслужава. Вчера ги гледах внимателно. Ханде и Керем. Та те играят от душа и сърце. С цялото си тяло. Толкова истински ни пресъздават Еда и Серкан. Карат те да изживяваш всичко с тях, да се вълнуваш във всеки миг. Нямам нужда от друго. Само тези двамата да са заедно. Simple Smile

Хайде, момичета, горе главата! Да не се даваме на рейтинга и да не умуваме толкова върху напускането на Айше. Нова година, нов късмет. Стискаме палци Новата година да ни донесе нови сценаристи, стабилни рейтинги и още по-хубава история. Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

# 122
Паднал, паднал... Колко да е паднал?! Не могат и копче да ни кажат Stuck Out Tongue Winking Eye

Дори и да не успеят да се намърдат подобаващо в обувките на Айшето новите писари, минимум едни нови 5-6 епизода ще си имат в най-лошия случай, до февруари ще чукаме по вратата - гаранте. Всяка допълнителна след това серия - добре дошла да ни е    ще рече, че се справят добре и това се харесва на драгия турски зрител, отчетено подобаващо от негово височество рейтинга - все положения, които носят сигурност за продължителност на филмчето.

Ще се повторя, и приключвам с темата: "С такива приятели, врагове не ни трябват!"

Дишай, Миси      

# 123
Гале, рейтингът е бетон  Stuck Out Tongue Winking Eye
Пуснаха в соц. мрежи към 21.30 ч как сме се движили Simple Smile

Total
#GönülDağı 8,71
#KuzeyYıldızıİlkAşk 6,64
#SenÇalKapımı 5,75
#İboShow 4,99
#MasterChefTürkiye 4,82
#KimMilyonerOlmakİster 3,88

AB
#GönülDağı 7,65
#MasterChef 7,00
#SenÇalKapımı 5,89
#İboShow 5,27
#Milyoner 3,15
#KuzeyYıldızıİlkAşk 2,19

# 124
E добре де, към 21.30 ч. рейтингът е: 5.75, 5.89.
Погледнах в предходната тема - Миси ни е постнала сбогуването на Айшето в 21.34 (на 43 стр.). И накрая: 4.44 и 3.89... И какво да мисли човек???
Еми ... суета, меко казано, е моята оценка. 
Дано сценаристите на "Любов под наем" да преодолеят този спад. А като гледам със субки, ще си мисля, има ли и други причини за такъв спад. Много се ядосах, което не ми се случва често при гледане на дизи. Rage

# 125
  • Кърджали
Не знам колко от зрителите в Турция са повлияни от тази новина.  Повече тези които гледат от интернет - повечето зрители в чубина, може би да.. Но тези от които зависи рейтинга....
Още повече че колко пък да са смениил канала като са разбрали че сценаристката напуска...
И мачове е имало май. По едно време гледах на екрана се мотаеше надпис как върви мача....  Не видях кога го махнаха...
Другата седмица този сериал, който е на първо място ще почиват. Та е възможно да има покачване в рейтингите, защото хората които гледат него, все нещо трябва да гледат.

Предложение за новогодишната нощ  

Балджа: Приятели, здравейте, може ли да ви отнема няколко минути? Имам молба към вас. В тази кутия да оставите три свои оплаквания, разбира се , имате право и на желание. Какво искате да се промени във фирмата, какво да се поправи, може да го напишете.Анонимно, няма за какво да се притеснявате.
Енгин:Само че аз не ти препоръчвам такова нещо, защото ако попиташ какви оплаквания имате в тази фирма – ще изгориш.
Ердем: Ха ха ха, точно
Балджа: Това е много хубав метод, за да се подобрят отношенията във фирмата.
Пъръл: Нямам спомен някой да ни е искал мнението за такова нещо.
Балджа: Както казах Пъръл, това е метод, който големите фирми често ползват за да подобрят мотивацията на екипите си.
Пъръл: Хм, вероятно е така. Ами да видим какво ще излезе.
Енгин: Добре ме чуй, Ердем, ако на онзи лист видя името си ще те  съсипя
Ердем : Може ли така, г-н Енгин
Енгин: Казвам ти, за мен ще пише…Мен ще ме напише
Балджа: Предварително ви благодаря, приятели.Лека работа
Серкан: Оу, извинявай, добре ли си ?
Балджа: Добре съм, извинете, главата ми е отнесена от много работа.
Серкан: Няма проблем
Балджа: Между другото, искам да ви попитам нещо, г-н Серкан. Ако нямате планове за новогодишната нощ, предлагам да дадем  малко парти.
Серкан: Хм…Аз не мога да ти кажа, затова да попитаме Еда. Еда , имаме ли планове за Нова година?
Еда: Серкан не опитва да прекарва специалните дни със всички. Само с любимите си. Затова каквото и да си намислила, ще ти е трудно.
Лейля: Г-Н Серкан, г-жа Семиха остави на масата ви една папка.
Серкан: Балджа, после ще говорим.
Еда: Г-жа Семиха къде е?
Лейля: Тръгна си
Еда: Къде отиде?
Лейля: Не знам…Аз не мога да я питам къде отива, какво прави..
Еда: Мерси
Серкан: Значи на Нова година си с мен
Еда: Не сме решили такова нещо
Серкан: Еда…

# 126
Днес снимат в полицейския участък Simple Smile

Нова:

# 127
Кате, пише че се водят преговори с него. Не става ясно дали е приел предложението. Официално няма инфо, кой ще заеме мястото на Айше.
Дано сценаристите на "Любов под наем" да преодолеят този спад. А като гледам със субки, ще си мисля, има ли и други причини за такъв спад. Много се ядосах, което не ми се случва често при гледане на дизи. Rage

# 128
  • Кърджали

Няма го старият Серкан
Серкан: Еда?
Еда: Да, какво?
Серкан: Какво е това?
Енгин: А, видяхте ли го?
Серкан: Аха
Енгин: Заради това дойдох.Г-жа Семиха.Донесла го. Иска да стои тук
Еда: Ето, виж, баба ми… Тук ще си прави царство
Серкан: Не преувеличавай, Еда.Това е…един вид стол
Еда: Стол ли? Серкан, това е трон!Трон!
Енгин: Разбира се, Еда е права, но ти все пак не се ядосвай.
Серкан: Не, такова…Аз..Аз съм добре.Как да е, според мен до половин час да направим едно съвещание, да видим положението.
Енгин: Ще го уредя.
Серкан: Уау, добре. А, това трябва да е папката от баба ти
Еда: Възможности за инвестиции, как се справят служителите…Трябва да е получила информация от Ефе. Дразня се на тези и изпълнения. Дразни ме
Серкан: Честно, аз съм впечатлен. Стриктна жена. Харесва ми
Еда: Сигурна съм че се разхожда с армия от съветници.Но ти как успяваш да запазиш такова спокойствие?
Серкан: ЕДа, няма нужда да сме импулсивни.Нека първо видим какво иска
Еда: Възхищавам ти се.Наистина.
Серкан: Хм
Еда: Как успяваш да останеш толкова спокоен.Баба ми стана твой съдружник, но ти си на моя страна. Ако беше старият Серкан…
Серкан: Няма го вече старият Серкан.Аз искам една нова Еда и един нов Серкан.Ново начало.
Еда: Аз ще взима кафе.А ти се съсредоточи върху баба ми.Кой знае какво преследва.Донесла е трон, кой знае още какво ще направи.

# 129
Ще се повторя, и приключвам с темата: "С такива приятели, врагове не ни трябват!"
Нали щяхме да имаме подкрепа от феновете на ДЕК и друг сериал?
Да не би да не са разбрали, че е трябвало нашия сериал да гледат?
Аз забелязвам следното нещо - хареса ли ни на нас сериата, то рейтингът е надолу. Ние искаме хубави и сладки моменти между Еда и Серкан. Искаме да ги видим заедно, ръка за ръка, изправени срещу динозавъра от Мардин.
Обаче - Еда и Серкан са скарани, единият ни лази по нервите, появила ср Балджа и ядосва всички, серията ни е подразнила повечето, ядосани сме, разни разнообразни и хоп - рейтингът е нагоре.
За това съвет от мен - давайте другата събота да мрънкаме и да се вайкаме, че не е хубава серията (тя нека да си е хубава, ние фиктивно само) и да видим след това рейтингът какво ще покаже 😂

# 130
  • София
Привет!
За съседите очевидно е много важно в сериите да присъства махалата и трапезите на обикновените хора, съседските клюки и т.н....
Не съм гледала и миг от "конкурентите", но само по афишите е видно, че при тях е пълно с махла и т.н.
И в Ранобудната птичка, и в Любов под наем беше така...
А в Мистър грешен - не...и последните проекти на Ханде и Керем също липсваха...
Но този път мисля, че дори с този рейтинг, нашата приказка ще продължи...

# 131
Щом бабата не са споменали, че ще бъде гост актьор, а и Балджа, значи доста ще ги потраем.

# 132
Попаднах на това ." Айше напуска сериала .Сега имаме 3ма нови сценариста ,които са писали Сезонът на черешите и Пълнолуние /Горчиво и Сладко / " . Асена ги приветства с "Добре дошли " в ТТ .

Последна редакция: нд, 27 дек 2020, 12:38 от Sezariya

# 133
  • София
Попаднах на тази информация:
Сценаристка сериала #ПостучисьВМоюДверь Айше Юнер Кутлу официально попрощалась с поклонниками сериала в Твиттере. Как сообщается, Айше уходит в другой сериал, но финал (о финале сейчас никакой речи нет, конечно же), все же будет написан именно ей.

# 134
Добро утро, момичета!
Благодаря за новата тема и за превода!
Алекс, Али😘😘😘
Серията беше многа хубава!
Много Еда и Серкан ❤️❤️❤️
Това, което Блу е написала, напълно съвпада с моето мнение! 😊
Според мен, рейтингът е по - нисък заради подвеждащите фрагаве! То в тях голяма драма, голямо нещо, а епизода си беше супер!
Забелязахте ли, колко не на място беше бабата? Всички в холдинга млади, хубави, а тя динозавър, че и праисторическия стол си донесла 😁. Добре, че не разбрах какво казваше, ама голямо зверене беше!
Ох имам непоносимост, към такива дърти, дето всичко знаят, ми да беше си оправила своя живот и да беше в мир със себе си!
За рейтинга! Всеки, който е учил статистика знае, че колкото по-малка е извадкта, толкова по-голяма е статистическата грешка! При 80 млн. и 2000 домакинства, то това е 0.0025% от населението! Ми то дори е смешно! Тя в случая статистическата грешка е по-голяма от разстоянието от, каето снимат целувките на Серкан и Еда 😁😁
Лек и позитивен ден ви желая! 🤗🤗🤗
Всички знаем как ще завърши всичко!
Еда и Серкан Болат❤️❤️❤️ плюс 2-3 Болатчета👩‍❤️‍💋‍👨

Общи условия

Активация на акаунт