Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми. Преди, сега и в бъдеще /Тема 58/

• 29 028
  • 742
  •   1
Отговори
# 345
Добър вечер
Тази  фотосесията на Керем и Ханде е УНИКАЛНА. Нямам думи-прекрасни, уникални, секси, и неустоими

Спира дъха като ги гледаш

А щом утре излиза списанието има ли някаква възможност да се поръча онлайн?

Последна редакция: вт, 29 дек 2020, 18:55 от azisiq

# 346
БРО, едната му ръка държи Ханде, виждат се пръстите.  Другата е някъде зад жената. Обаче друго ми прави впечатление.
Ханде е седнала на тази ограда, а Керем я е прекрачил/надкрачил... Дано не са стояли дълго в тази поза, че горките му каЙсийки...
Едното крачене е задължително до на Ханде крачето, което с тези обувки се вижда по-голям от Керемовия 😂😂😂

Трябва да го обличат в бяло и в сериала. По-често и по-скоро 😂 И двамата даже!

# 347
Керем как е седнал, Ханде къде е седнала, ръцете му къде са..?

Това беше първото което си помислих когато видях снимката Joy

# 348
Нашите са минали преди малко, в Туитър твърдят, че са изпълнили “SANTA CLAUS IS COMING TO TOWN”
Аз в първия момент не можах да позная Керем Wink

# 349
Керем с перчем по ми харсва. Много го зализват в сериала.

# 350
  • София
mi_si, да бе да - Ханде да пее на английски?? Това не го вярвам, докато не го чуя с ушите си. 🤩 А къде сме първи? Какво показва тази класация на Алба, която беше споделила??

Все още умувам върху позата, която Керем е избрал да заеме. Не мисля, че му е удобно. Но е страшно доволен, съдейки по усмивката му. Определено ще пробвам тази поза някой път. 🤣 Според мен тренира за позите в колата, нали е обещал. Голямо чекнене ще падне там. 😅

# 351
  • Кърджали
mi_si, аз и от втори поглед не можах да го позная. Изглежда толкова различен тук. Но му ходи бяло.
Ох, днес видях страхотни снимки. Сег и един романтичен фраг да пуснат.

# 352
Във вторник ли пускаха фраговете обикновено? Още не мога да се ориентирам 😀

# 353
  • София
Не знам дали ще ни пуснат и фраг днес. Много емоции и новини се събраха за един ден. Но пък утре излиза списанието... А в четвъртък - видео зад кадър. Хм... 🤔 Дано фрагът е хубав, когато и да излезе! 😍 Аз се надявам Керем и Ханде да са се сетили едно селфи да си направят по време на тази фотосесия и да го споделят с нас. 🤞🏼

# 354
  • Кърджали
По принцип във вторник. Само миналата седмица го пуснаха във сряда наобяд.

# 355
Тази песен не е шега работа... Едно, че я пее кака Мими, отделно нейните височини и разни музикални термини там.
Кой ли ще пее високото "Santa" ми е любопитно вече 😂
Дали ще изглежда странно, че на Нг ще си пусна малко турско? 😂😂

# 356
И аз имам същият проблем. Как да се измъкна за 10 мин да пусна от телефона турски канал Simple Smile. Има ли информация кога започва предаването като час?
Твърдят, че са нашите Simple Smile

Тази песен не е шега работа... Едно, че я пее кака Мими, отделно нейните височини и разни музикални термини там.
Кой ли ще пее високото "Santa" ми е любопитно вече 😂
Дали ще изглежда странно, че на Нг ще си пусна малко турско? 😂😂

# 357
Привет къзлар,
не го видях това, извинявам се ако е слагано вече, но аз се посмях с тях
https://twitter.com/BluTV/status/1343949830436118528?s=09&fb … n4gxOFEbJc7BwIlrU

Фотосесията им е повече от прекрасна на тези двамцата. Направо нямам търпение да видя всички снимки. Между другото на тази снимка с оградата и аз доста се пулих. Първо докато позная Керем, а после докато си обясня как аджеба е седнал/станал.

# 358
Дано публикуват видеото зад кадър че да им се насладим, а за списанието можем ли да си го поръчаме някак си онлайн или не?
Тази фотосесия е супер много се радвам че я направиха двамата, от тях блика любов, нежност и други нещица............

# 359
"Най-обсъждани сериали и програми в соц. мрежи" за периода 21 - 27. 12

[/quote author=Бърборанка с розови очила link=topic=1282991.msg42037947#msg42037947 date=1609260561]
mi_si, да бе да - Ханде да пее на английски?? Това не го вярвам, докато не го чуя с ушите си. 🤩 А къде сме първи? Какво показва тази класация на Алба, която беше споделила??
[/quote]

Общи условия

Активация на акаунт