Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми. Преди, сега и в бъдеще /Тема 58/

• 28 991
  • 742
  •   1
Отговори
# 525
Ще чакаме

# 526
  • Кърджали
Е хайде де, ние от кога чакаме да сподели нещо Simple Smile

# 527
Ох, какъв е този човек - харизма, блясък, неподправеност, приземеност, нежност, твърдост в убежденията,  доброта! Heart След всяко интервю с него усещам истински и неподражаем характер - огън човек! Heart Eyes
Редакциика: Алекс Heart Flowers Bouquet, огромно благодаря за преводите!

# 528
  • Пришълец
Пу, пу, да не са им уроки Heart Eyes

Опасни са, пак оставят отворена вратичка Sweat Smile Керем иска Ханде да е част от живота му, но я цени като скъп приятел ли, друго ли... Едва ли очаква, че казаното ще се изтълкува еднозначно от всички, все пак феновете са с доооста богата фантазия Stuck Out Tongue Winking Eye
Взаимно се допълват и са в прекрасни отношения, пък ако ще и да са чисто приятелски. Да продължават да ни радват...

Алекс, златна си Heart Chocolate Bar

# 529
Sunglasses

С Гугъл преводач ми превежда, че "Ханде иска един ден Керем да бъде с нея на изложба на нейните картини". Алекс ще може да каже да ли има нещо такова. Като стигне до там. Simple Smile
П.С. Ако е вярно и нямат връзка, бъдещият и съпруг дали ще е ОК, Бамби да мъкне Керем с нея ????? Stuck Out Tongue Winking Eye

# 530
  • Кърджали
Част 3
И двамата станахте известно със сериали насочени към младежите. Това да спечелите сърцата на младите превърна ли се в авантаж за кариерите ви
Х: За мен „Дъщерите на Гюнеш“ не просто какъв да е проект- Предполагам и за зрителите. Всеки характери си спечели  място в сърцата на хората. Селин си беше моят късмет.
К: Според мен стана. И съм много щастлив, защото обичта на зрителите е важна за мен.Така че за мен беше много хубаво.

Имате лиси идоли, ролеви модели?
К: Няма такова правило че ще харесам всичко от житейската философия на всеки. Ако нещо ми хареса, си го открадвам и за мен. Принципно не съм човек който лесно се впечатлява. Но например Джордж Клуни съм го харесвал винаги, следял съм кариерата му и го взимам за пример. Също така и мохамед Али – невероятен хуманист. Мног специален човек. В период в който и без това е било трудно да си черен в Америка, той е отказал да влезе в Армията и да участва във войната във Виетнам..Също така много ми харесва начина на живот на Брус Ли. Харесвам и Вирго Мортенсен.

Х: Не ролеви модели, но имам актьори които харесвам. Има и супергерои, които искам да изиграя.

Вярно и е, че съчетаваш с музика работата си по ролята. Например Еда и Серкан каква музика би ги описала?

К: Да. Музиката е много важна за мен. ЗА една серия снимаме по 30тина сцени, нямаме много време да да влезем в роля. Затова слагам слушалки и слушайки музика успявам да се концентрирамтака по-бързо мога се впусна в ролята. В Спотифай си имам плейлиста, която съм си кръстил Болат. Там са всички песни, които свързвам със  Серкан Болат.Например когато за първи път среща Еда съм си го свързал с песента на Джими Хендрикс  Foxy Lady – започва с вибрация и изведнъж гръмва. Също както Еда за Серкан. С промените на сценария се променя и музиката ми за тях двамата.

Май си добър във всеки вид спорт, скейборд и кънки на лед също ти се удават.Какви други хобита имаш.
К: Обичам да пиша. По едно време си имахме музикална група и аз пишех текстовете.Пишех и стихове. Нопоследък се увличам по свободното писане /free writing – каквото и да рече това  , моя бележка/,това е писане по теми свързано със света, човешките права, критики ъм капитализма.  Обичам да пиша сценарии, има сценарий по който работя повече от 4 години вече, надявам се скоро да го приключа, но за никъде не бързам. |Писал съм сценарий за независим филм. И баща ми и сестра ми се интересуват от фотографията, на мен също ми е много интересна, работя с Leica. Извън това – в Америка работих две години по теми свързани с правата на жените и феминизма, чета много за това.

Не се знае много за това, но участваш в Braveborn film, занимавате се с продуциране на независимо кино. Как се справяте?
К: За мен е важно да подкрепям независимото кино.Първат а ни работа беше през 2018та заедно с Толга Карачелик. Беше страхотно да се работи с него, защото той беше готовв с всичко в ума си, само му трябваше продуцент. А проектът му беше такъв, който ни пасваше на нас. Имаме желание да продуцирме филм в който играят само жени и се режисира от жена. Имаме и дигитален проект но още рано да говоря за него.

Има ли нещо, за което си казваш „Ако направя и това ще съм наистина успял“
К: Не мисля че някога ще си кажа, че съм успял.И в личен и в професионален план.Но виж, ако получа предложение за добър сериал или филм от Америка си мисля, че ще съм се доказал. Всъщност имал съм много срещи, на няколко пъти в последният момент се объркваше нещо. Надявам се вече да се случи нещо хубаво.

Когато останеш само като Ханде какво те кара да се чувстваш кастлива, какво те въодушевява?
Извън работата аз съм все Ханде. Всичко, с което се занимавам ми доставя удоволствие. Обичам да си играя с кучетата ми.

Снимките ти с Мави показват една специална емоция в очите ти. Да си леля е почти като да си майка нали ?
Х: Преди да се роди Мави  мислех че бих могла да опиша това чувство. Но от момента в който се роди, разбрах че думите са недостатъчни.Такава обич не може да се опише

Според теб Керем коя е най-лошата ти черта?
К : Бързо ми омръзва, бързо си сменям решенията. Бързо се въодушевлявам за нещо , след 10 минути съм се отказал, и подлудявам близките ми.Според мен това е най-трудната ми черта за хората около мен. Все пак съм зодия близнаци с акцедент лъв.

А когато си наранен или тъжен показваш ли го или си го изживяваш вътрешно?
К: 80% си го изживявам вътрешно, показвам само малка част. Може би покрай книгите които чета обичам да се анализирам сам вътрешно.Много ми помагат спорта и медитацията, защото това са един – два часа в които оставам сам със себе си . Всъщност човек най-добре познава и най-много може да разчита само на себе си, но не си даваме много време да поговорим сами със себе си

Ханде ти си зодия стрелец?
Х: Не знам от зодията ли от какво, но имам чувството че ако спра за малко повече няма да помръдна.Освен физическите занимания, винаги си представям че съм някъде другаде. И това ме поддържа във форма.
Обичаш да пътуваш. Когато всичко се върне към нормалното къде искаш да отидеш?
Х: Искам да не остане море на което не съм била.

Сваляч ли си?Лесно ли се влюбваш, каква трябва да е жената за която да си кажеш – точно като за мен е?
К: не, не се влюбвам лесно. Не съм и сваляч. Привличат ме жени които са уверени, стъпили на краката си, които умеят да изпитват емпатия. Вярвам че душата се отразява във външността  и добротата прави хората по-красиви

Sunglasses

С Гугъл преводач ми превежда, че "Ханде иска един ден Керем да бъде с нея на изложба на нейните картини". Алекс ще може да каже да ли има нещо такова. Като стигне до там. Simple Smile
П.С. Ако е вярно и нямат връзка, бъдещият и съпруг дали ще е ОК, Бамби да мъкне Керем с нея ????? Stuck Out Tongue Winking Eye
Точно на този въпрос отговора не ми излиза в снимките от които превеждам. Те и старницие са малко разбъркани. Остана още малко за превод, та може там да се появи отговора...
Превеждам от снимките които е качила Сани, но там май липсват страница - две и точно на този въпрос свършва. Та ако ги има още някой, да ми прати Simple Smile

# 531
Ако искаха ясно да заявят, че няма нищо между тях, то това става лесно - казват го и двамата, точно и тясно - не сме заедно, тинтири минтири, просто приятели сме, без шикалкаване, без увъртане, без тези вратички, които Марги спомена.
Както казва черната Златка - ТАК-ТАК!
Дълбоко се съмбявам, че го правят, за да задържат интереса към тях като двойка 😏

mi_si, Хаир, хаир, хаир 😂 Ще й издаде ограничителна заповед за Керем 😂

Последна редакция: ср, 30 дек 2020, 14:07 от Nalbantova

# 532
В момента на Керем излизат снимки, не мога да разбера дали са нови, някой да има някаква идея?

Последна редакция: ср, 30 дек 2020, 13:39 от mi_si

# 533
  • София
В момента на Керем излизат снимки, не мога да разбера дали са нови, някой да има някаква идея?

mi_si, нови са снимките, които качва в момента Керем Бурсин от новата линия на "L'officiel Hommes" за зимния сезон на 2021 година. На мен тази фотосесия ми е малко различна от представите ми за Керем Бурсин, малко странна я намирам!

Връщам се отново, защото видях "протеста" на Алекс за снимките. Предполагам става въпрос за снимките от списание Hello!. За тях се появи информация, че снимките официално ще бъдат пуснати утре и вероятно всичко това е политика на изданието.

Последна редакция: ср, 30 дек 2020, 13:51 от nrgmama

# 534
Снимките на Керем приличат на нови. Новата модна линия +  реклама на БМВ.
При манталитета в Турция, морала който се насажда по партийна линия и възпитанието на двамата няма как да заявят нещо, докато не са напълно сигурни в перспективата на отношенията си.
Да се радваме на красивата след Коледна приказка, която ни нарисуваха. Пък нататък - каквото сабя покаже.

# 535
Алекс, много благодаря за преводите! 💙💛

# 536
  • Кърджали
На мен защо не ми излизат тия снимки ни в Туитър ни в Инстанграм. Протестирам!!!!!!

# 537
На мен защо не ми излизат тия снимки ни в Туитър ни в Инстанграм. Протестирам!!!!!!
И аз никъде не ги виждам...

Алекс, тук пише, че днес ще имаме фрагман, нали? 💙

# 538
  • Кърджали
Част 4
Мисля че има две липсващи страници, една някъде по средата на интервюто и една към края....Ако се появят ще ги преведа и тях

Гледах да не пропусна въпрос и отговор

Задаваш ли си  си въпроса „защо“ когато приключват връзките или лесно продължаваш напред?
К: Никога не си казвам „Защо, ако“, не обичам да живея така, няма и смисъл от съжаления. Уважението във връзката е важно за мен, неуважението е недопустимо за мен. Когато нещата станат зле или човека до мен ми се отразява зле  си тръгвам. Връзката е като растение, трябва да се грижим за него, да го поливаш, да го пазиш от студа. Важное двамата да се грижим един за друг, да се чувстваме добре взаимно. Когато това приключи и връзката приключва.

Звучиш като човек, който много държи на любовта, но е против брака.
К: Израстнал съм в сплотено семейство, и съм научен да уважавам жените. Винаги около ме е имало щастливи бракове – майка ми и баща ми, бабите ми с дядовците ми, сега и сестра ми и зет ми.Но сам за себе си не съм сигурен нужно ли е да се склюбва брак .Според мен любовта не върви  под натиск, трябва да е само чувства.Аз съм романтичен човек, който вярва в голямата любов и още я очаквам.Досега не е имало жена за която да си кажа“Да, тя е за която ще се оженя“. Всъщност си мечтаех да стана баща на 28, но сега съм на 33, и както и да го гледам може да стане най-рано като съм на 35.

А ти отворена ли си към нови хоракъм връзки или държиш ти да имаш контрола върху отношенията ?
АХ: Аз съм човек, който обича да изживява всичко скрито. Не свиквам лесно с нови хора. Но и съм открита към промени

„Малкият принц казва „Не обичай много или малко, обичай красиво“ Ти как показваш обичта съм към близките ти, към семейството ,към приятелите ис?
Х: При мен няма дтакова нещо като малко обич. Прелива, немога да го крия, изживявам всичко на пълни обороти.
ще извините че така на няколко части, но е дългичко Simple Smile
Ако някъде превода е леко калпав...простено ми е... Simple Smile
да, ще има фрагман.Май пак ще го пуснат през деня, щом го съобщават толкова рано

# 539
  • София
Още една снимки от Hello:

Общи условия

Активация на акаунт