Избор на сушилня - Тема 17

• 27 876
  • 748
  •   1
Отговори
# 270
  • до най-прекрасния мъж
Четете, бе хора!
Мили хора , пак съм аз .
За съвет .
Прилагам програмите на перралнята и сушилнята . Моля кажете ми кои да ползвам за да не излизат сухи , но намачкани накрая. Основно бебешките  .

Тази сушилня не е ли Беко?
Пък на ръководството ти пише Индезит!?

# 271
Програмите "бебе' и за пране и за сушене са пълна дивотия и съсипия на дрехите, но умел търговски трик. Бебешките дрехи се перат и сушат както всички остали дрехи - според материята. Защо да не ги сушите с вашите дрехи? Като сушите вашите, след това да не би да дезинфекцирате барабана и да слагате бешките? А това бебе като го носите не се ли допира до вас и дрехите ви?
Резултатът от тези търговски програми, наречени за бебе, са съсипани дрехи (заради високите температури).

# 272
Не знам какво ви трябва ,но най-добрите са на Miele или Samsung

# 273
  • Велики Преслав
Мария 135. За Миеле добре, ама Самсунг ще ме извиняваш, ама имат още малко да поработят.

# 274
Това за тази тема ли е? (не видях никой преди теб да е писал, че нещо му трябва)

# 275
  • Велики Преслав
И аз също.

# 276
Сложно@е! извинявам се наистина не съм прочела.

# 277
Blue angel , благодаря ти .
Чаршафчетата изсуших на памук за гардероб , но определено имаха нужда от гладене въпреки че бяха малко кг . Напълно изгладени ли излизат твоите ?
От къде ви хрумна, че Сложно@е е с комбиниран уред? Постнала е снимка на сушилня Беко и упътване на пералня Индезит.
Сложно@е, честита сушилня. Май си намерила вариант да е на топло машинката. Да си я ползваш безаварийно дълги години. По принцип всичко мятам на топка, както го изкарам от пералнята. Суша на програма според материята или вида пране (за чаршафи, завивки и якета имам отделни програми) на степен За гардероб или както си е зададено по подразбиране за съответната програма. Дрехите си излизат нормално. Гледам да вадя всичко още като свърши програмата. Тогава е топло и като се сгъне, се изпъва и няма нужда да се глади. В началото се стараех и ги тръсках и сгъвах. Сега вече тръскам и сгъвам само чаршафите. Сложа ли ги на топка, всичко се пъха в плика и после излиза плика сух, а калъфки и чаршаф на топка вътре в него и мокри.

# 278
Аз чаршафите ги суша отделно. В една сушилня са ми калъфките и пликовете, а в друга долните чаршафи. Става повече занимавка ама само така не ми излизат на хармоника. А чаршафи с ластик един по един, но тях ги ползвам за подложка и не ги пера толкова често.

# 279
Сушилнята не е ютия все пак. Малко или много смачкани са относителни понятия в зависимост от представите на конкретния човек.

# 280
  • до най-прекрасния мъж
сложно@е, не излизат изгладени. Обаче, като се изпънат и сгънат топли, не са намачкани на хармоника. Ако ги оставя да изстинат в сушилнята или ги извадя и не ги сгъна веднага, а ги метна на топка, разбира се са смачкани. За мен, след сгъване топли, нито дрехи, нито чаршафи имат нужда от гладене. Ама и аз не се вживявам особено и не държа да са като гладени с ютия.

# 281
  • Бургас
Благодаря на Буболина, Афродита и Васко Василев, че си направиха труда да ми отговорят!

# 282
Това за тази тема ли е? (не видях никой преди теб да е писал, че нещо му трябва)
Ами не, имах предвид ,че на всеки му трябва различна сушилния. Напраимер на някой му трябва по-евтина ,а на някой по-мощна или по-икономична...

# 283
  • Велики Преслав
Мария 135, Samsung далеч не са най-добрите.

# 284
Мария 135, Samsung далеч не са най-добрите.

Аз от няколко месеца не ползвам сушилня ,а преди имах една доста стара Самсунг сушилня и бях много доволна.Сега обаче за първи път виждам ,че новите не стават ,защото вие не сте първия човек ,който ми го каза това.

Общи условия

Активация на акаунт