Избор на сушилня - Тема 17

• 27 768
  • 748
  •   1
Отговори
# 375
O, не, аз не искам да си спестя гладенето, а да го направя по- лесно. Когато си ги суша на простора- гладенето е песен и върви бързо. За първи път ги суших в сушилнята и не бях доволна. Ще пробвам друга програма следващия път, ако все още е зима.

# 376
  • Другата България
Каква функция имат кърпичките за сушилня, освен ароматизираща?
Имат ли и друга всъщност?

# 377
  • София
не

# 378
И имат антистатичен ефект .

# 379
AEG T8DBG48S има такава програма. Води се за лесно гладене на ризи. Ако искаш, мога да отида да проверя колко минути е. Аз не съм я ползвала, защото не гладя.
Снощи гледах същата сушилня в магазина. В упътването пише "Полусухо", но не мога да се ориентирам - слагам сухи дрехи и те излизат леко влажни или и тази програма е за мокри дрехи? 24 минути ми се виждат много...
Идеята е да не гладя с ютия... Например пуловерите излизат топли и меки, дънките също, което в студените сутрини е голям кеф!

Последна редакция: сб, 16 яну 2021, 16:53 от ewa

# 380
То и на други места сигурно ще се събере тъази мокра гнусотия и ...абе не си е работа това.
Те консутантите в магазина винаги имат точно това, което ти купуваш , и винаги те нахендрят. Не знам защо хората продължават да се доверяват на тези хамали (само разнасят кашони), които са хаванати от улиците.
За 600 лв. заплата няма какво друго да хванат!

# 381
Да ви се оплача .
Беко 8433
На една седмица разпорил се е филтъра в горната част . Проблем ли е . Много тънък е процепа отгоре?
След всяко сушене го почиствам .
Долният на колко цикъла трябва ?
А кондензатора на колко ?

# 382
  • Варна
Ако всички си четяха упътването половината от въпросите(плявата) нямаше да ги има във форума...

# 383
Прочела съм го .
Пише за горният филтър .
А за цепката със сигурност не пише .
Ако всички си четяха упътването половината от въпросите(плявата) нямаше да ги има във форума...

# 384
  • до най-прекрасния мъж
AEG T8DBG48S има такава програма. Води се за лесно гладене на ризи. Ако искаш, мога да отида да проверя колко минути е. Аз не съм я ползвала, защото не гладя.
Снощи гледах същата сушилня в магазина. В упътването пише "Полусухо", но не мога да се ориентирам - слагам сухи дрехи и те излизат леко влажни или и тази програма е за мокри дрехи? 24 минути ми се виждат много...
Идеята е да не гладя с ютия... Например пуловерите излизат топли и меки, дънките също, което в студените сутрини е голям кеф!
До сега четох упътване, но и аз не се ориентирах. Май не е за сухо пране. Защото пише за 1 кг или 5 ризи. Тоест, явно е за мокри ризи, които ще се просушат леко и после ще се гладят. 5 ризи са нищо работа за тази сушилня. Тя ще върти празна.

# 385
За мокри ризи се отнася.

# 386
Да ви се оплача .
Беко 8433
На една седмица разпорил се е филтъра в горната част . Проблем ли е . Много тънък е процепа отгоре?
След всяко сушене го почиствам .
Долният на колко цикъла трябва ?
А кондензатора на колко ?
Филтъра на вратата след всяко пускане . Долния на 1 седмица го чистя но при мен кондензатора се вади .

# 387
Когато някой пита какво му е лошото на Беко-то....  горното е нагледен пример.

# 388
сложно@е!, кондензатора го наблюдавай и ако видиш, че има мъх го почисвай. Ти трябва да прецениш. Иначе, ето какво пише за филтъра в ръководството на сушилня BEKO DS 8433 RX . Това с горния филтър е притеснително за мен. Не знам дали е некачествен или е повреден от натиск при почистването. Явно трябва да се внимава. Не е лошо да се обърнеш към сервиз, за да го подменят.

# 389
Привет, можете ли да ме посъветвате за някоя прилична сушилня до 800лв. Енергиен клас А +++, да има инвентор и програма за бебе, нисък процент влажност и да не мачка дрехите.

Общи условия

Активация на акаунт