Звездни компромати - Януари'21

• 318 560
  • 3 408
  •   1
Отговори
# 3 015
Не мога и не мога да разбера как може толкова големи деца да ги размотават в бебешки колички (визирам Ирина Шейк и куп други звезди и не само). Не ми се струва нормално

Големи,колко да са големи?!
Ако трябва да ходиш много и детето се изморява.Аз съм работила с малко дете и съм изминавала доста разстояние и предпочитам аз да налагам темпото.Ако малкото дете мрънка,ще изскочи някой,който да реве,че му пречат на спокойствието и майката да вземе да го накала да млъкне!Няма угодия за хората на които всичко им пречи!

Ами за мен дете на близо 4 г не е нормално да стои в количка. По тази логика може и до първи клас да си откара в количката. Винаги ще има за какво да мрънка, но това не е начина за справяне с проблема според мен. Едно е на 2, но на 4 вече не е нормално.

# 3 016
Това е начин за справяне с досадни папараци донякъде.

# 3 017
  • На морето!
Мария Бакалова, облечена в Диор, за Vogue
снимки Хари Илман/Harry Eelman
Скрит текст:

Ей, страхотно, дано скоро и в България започнат да признават успеха ѝ (макар, че се съмнявам).

# 3 018
Какъв е този успех на Мария Бакалова? Че изигра пещернячка на български език? Навремето казахстанците бяха се засегнали от Борат и гаврата с народа им, а ние тук се кефим, че някой на български език във филм се правеше на варварка. Голяма гордост, голям успех... Започвам да се съмнявам дали много гордите с тази актриса всъщност са гледали филма.

# 3 019
Филмът за мен е мега тъп!

# 3 020
Кейт Мос е заприличала на Ам Гъл

# 3 021
# 3 022
Виктория Бекъм преди да се превърне в модна икона. Simple Smile

Скрит текст:

# 3 023
Е тя Виктория дори и като беше в Spice Girls пак се водеше модна икона. Нали и казваха Posh spice 😂

# 3 024
  • In The Middle Of Nowhere
Аз също не съм очарована от играта на Мария в този филм. За мен ролята й може да бъде изиграна от абсолютна всяка студентка по актьорско майсторство. Не й завиждам, нито имам нещо против нея, но просто не беше нищо кой знае какво. Филма в голямата си цялост също. Сега чужденците какво виждат специално в нейната роля е може би малко по-различно от нашите възприятия. Нищо чудно и много интересно да им е звучала българската реч.

# 3 025
Пак е имала късмета да я забележат. Дано да има успехи и занапред.

# 3 026
  • софия
Говори се, че и министърът на финансите е болен
https://www.mediapool.bg/ministarat-na-finansite-kiril-ananiev-e … s-news317070.html
Дори е в болница. Въпреки всичко, продължава да ми е симпатичен (може би заради възрастта и защото е добър професионалист) и се надявам да се оправи.

# 3 027
Кафето ли ми е слабо, Теди Велинова на друг език ли пише или има правописна грешка?
Скрит текст:

# 3 028
  • София
Памела Андерсън се омъжила за бодигарда си. Браво на нея, май се омъжва за четвърти път. Bowtie
Скрит текст:

# 3 029
  • Glasgow
брей, много е хубава Памела тук. И снимките като концепция, особено с ботушите Хънтър Simple Smile
Велинова снимки aftar качила ли е Grinning

Общи условия

Активация на акаунт