Звездни компромати - Януари'21

• 318 558
  • 3 408
  •   1
Отговори
# 3 030
Хубава Пам. Е, знаем, че не изглеждат точно така....

# 3 031
  • Rock & Roll feeling ...
И на мен ми харесва Пам и снимките. Струва ми се бюста малко намален. Дали?

# 3 032
  • София
Това е пети брак на Памела. Както се казва - дай боже всекиму. Grin

# 3 033
Дано Антония не се амбицира да я мине, че няма да има място в хола за още една рокля.

# 3 034
  • До морето
Това е пети брак на Памела. Както се казва - дай боже всекиму. Grin

Е, тя рециклира понякога, тъй че можем да ги броим по-малко 😂

# 3 035
Ето го афтър-а на Велинова
Скрит текст:

# 3 036
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Филмът за мен е мега тъп!

A според мен не си го разбрала. Филмът е супер!
И го казвам като човек, тръгнал да го гледа с голямо предубеждение, заради написани коментари във фейсбуук от хора, възмутени от шегите, но не схванали смисъла

# 3 037
Аз да върна малко темата към Никол Станкулова. Не искам да я защитавам, не съм гледала участието й при Гала, но четейки се чудя, дали не е искала да каже, че тя не е ходила в Аушвиц, не го преживяла, но Гала е ходила и го е преживяла. И като ти викнат в слушалката, а Гала насреща, е невъзможно да обясниш какво си имал предвид. Чудя се само. Иначе за мистиката нищо няма да кажа. Така или иначе, не е добре да се чудят хората какво е искал да каже автора Grinning

# 3 038
  • На морето!
Айде, моля ви се, не ви притеснява, че Азис е най-известният български певец в чужбина, представител на съвременната българска култура, но участието на Мария Бакалова в Борат е срамно.
Можела да е всяка студентка, но не е- Мария Бакалова е и участието ѝ определено не остана незабелязано.
Колко българки на 20г сме гледали в такива продукции, че и за Оскар се заговори покрай нея?

# 3 039
На мен Бакалова не ми харесва физически, еле пък на тези снимки.

# 3 040
На мен Бакалова не ми харесва физически, еле пък на тези снимки.
И на мен, но тя не е манекен, а актриса! Не съм гледала филма за да коментирам, но не е ли добре да се радваме на успех, да стискаме палци?! Младо момиче от Бургас пробива в Америка!
На кой пак му пречи?!!!!!!

# 3 041
При положение, че след десетилетия български кино напъни, тя с второстепенната си роля е първата реално близо до Оскар, традиционното българско омаловажаване на чуждите постижения вече е силно не на място.

# 3 042
Не съм гледала предаването на Гола, няма и да го направя. Просто не съм толкова смела, за да понеса всичкото това нещо На кафе.
Но, със сигурност има някакво обяснение за объркването на въпросната Станкулова. Най-малкото може да бъде оправдана с парашутизма. Да, от години определени хора биват назначавани в различни предавания, без изобщо да имат идея какво се прави в тези предавания. Парашутно си влизат, настаняват се в някое рекламно кресло и почват да дрънкат глупости. Не, те не са виновни. Викат ги и те отиват. Кой бяга от лесно изкарани пари? И да ви кажа, ние заслужаваме тези дрънкала. Защото ги търпим, гледаме ги, коментираме ги.
Кой създаде образите на Гола, Патрашкова,  Станкулова?
Ние!
А що се отнася до Борат 2 и Мария. Тя наистина игра поне в началото, докато гледах-кошмарно. Един неприятен глас съм запомнила. Не, изобщо не ми хареса. Но винаги, когато филмът е с 2 накрая, той е някак пресилен и не се получава като 1. Това съм забелязала аз.
Според мен Бакалова стана известна заради гафа на Джулиани. То това се и целеше-да го дискредитират. Човек на Тръмп и така нататък...
Ще я забравят много скоро, защото тя с нищо не блести и едва ли ще изиграе нещо съществено от тук нататък. Но, за нея и това е огромен успех, нищо, че не ми допада. Все пак, Диор я избраха! И в Диор Бакалова изглежда много, много добре!

# 3 043
  • Пловдив
"Дуейн Джонсън разказва за колоритните си младежки години в комедийния сериал "Младостта на Скалата", който започва по телевизия NBC в средата на февруари." Simple Smile
https://www.instagram.com/p/CKHhk5pFwGb/?utm_source=ig_embed
https://www.instagram.com/p/CKfHbB4lkD-/?utm_source=ig_embed& … video_watch_again

п.п. Има ли Борат 1 и коя участва там?

# 3 044
Александра Сърчаджиева подготвя спектакъл за себе си! За живота си
Е, кво ще кажете?!

Общи условия

Активация на акаунт