Звездни компромати - Януари'21

• 318 459
  • 3 408
  •   1
Отговори
# 3 300
Гледам сторитата на Лозанова. В дома си има огрооомен портрет на нея, Божинката и детето им. Много са ми странни отношенията й с Валери и Ники Михайлов...

# 3 301
https://m.youtube.com/watch?v=mErUSDByDko

Колко е различна Алисия с руса коса.

Тук в периода още ли е с Валери Божинов или вече е приключила любовната им игра?

Гледам сторитата на Лозанова. В дома си има огрооомен портрет на нея, Божинката и детето им. Много са ми странни отношенията й с Валери и Ники Михайлов...

За този портрет става въпрос, ако някой се чуди.
Скрит текст:

# 3 302
  • Glasgow
Тук е в трансферния период, дето после се оказа, че вече е знаела, а Нилото си е живело с него официално в Италия, та...малко странна песен.
Хубаво тяло има Алисия обаче, нищо че е мъничка.

# 3 303

ПР е повторното им събиране с Михайлов, много измислено изглежда ...

# 3 304
Но самото стори е от днес, дъщеря им вече е голямо момиче, с кученцето им...
Ако съм Ники Михайлов никак няма да ми е приятно всеки дне да слизам по стълбището и да виждам огромен портрет на приятелката си с бившия й и детето им.

# 3 305
  • София
Че той и на живо го гледа по цял ден, в един отбор са, по лагерите сигурно и в една стая. Претръпнал е.

# 3 306
Едно нещо не мога да отрека на Николета - с никакви умения и таланти и с доста спорна репутация ,успя да стигне там,където повечето момичета ,за цял живот бъхтене , няма да могат да стигнат .
Жилището , от което пуска снимки е поне 1 млн. Лв, кара скъпа кола и е обиколила всички екзотични курорти по света.
А беше едно обикновено момиче, което искаше да бъде известно.

Последна редакция: сб, 30 яну 2021, 23:13 от Veracruz

# 3 307
Ами тя снимката май на коридора бе, барем не е в хола, да му вади очОто на малката перука😂🤭
Иначе няма лошо, Валери е баща на детето и, нормално е да имат снимки от периода, когато да били семейтво, е, можеше малко така по- малка да е:)
Имат добри отношения, бивши, настоящи, застъпили се и там цялата сюрия, което е добре, най- малкото за Никол. Тя изгледжа щастливо дете. Имат и хубави снимки с батко и.
Къде по- селски изпълнения имат покрай разделите си уж доста по-интилигентени звезди.
За футболисти и там женската част от квадрата, се държат европейски... почти:) Май Алисия имаше нещо в началото, но не помня, значи не е било чак фрапантно.
Стринка, Ваньо и Вихра, къде поЙче се оплюха.

# 3 308
Не е Пр събирането им, употито се говореше, че е кръшкала с него.

# 3 309
Николета в къща ли живее сега? Спомням си по времето когато беше с Божинката се подвизаваха в мезонет. Тези стъпала и коридор изглеждат от къща. Не бих се учудила ако с Михайлов не са се нанесли с нов дом и тя е декорирала коридора така смело.

Интервю на в-к 24 часа с Калина Сакскобурготска:
https://www.24chasa.bg/mnenia/article/9463454
Решили с Китин да напуснат Мароко и да гледат как Симеон-Хасан расте в България.
Само на мен ли ми се струва като добре обмислен ход в предизборно време?

Последна редакция: сб, 30 яну 2021, 23:09 от Dress as Princess

# 3 310
  • Rock & Roll feeling ...
Dress as Princess, благодаря за линка!

Според мен Николета, Валери и Николай са доста разкрепостени хора и вероятно по отношение на точно тези бивши са доста над нещата. Отдавна хубаво са си "омешали капите", Николай за втори път гледа дете на Валери.
Почти роднини са си хората.

# 3 311
Само Алисия се цепи от колектива 🤓

# 3 312
Алисия май никой от двамата не я обичаше лудо както Николета .

# 3 313
Това, което го е постигнала Николета, е същото, което са го постигнали навремето и наложниците по харемите. Затворени в лукс, изобилие и блага като някакви зеленчуци в парник или екзотични животни в луксозен зоопарк. Къде са тук стремежите на ума и стремежа да си в полза на обществото, а не само да въргаляш гъза си в луксозни чаршафи? Ако всички жени бяха Николетки, нямаше да има борба за права, нямаше да има феминизъм в най-добрия смисъл, а всички щяхме да сме в една или друга форма Николетки.

# 3 314
  • София
Това, което го е постигнала Николета, е същото, което са го постигнали навремето и наложниците по харемите. Затворени в лукс, изобилие и блага като някакви зеленчуци в парник или екзотични животни в луксозен зоопарк. Къде са тук стремежите на ума и стремежа да си в полза на обществото, а не само да въргаляш гъза си в луксозни чаршафи? Ако всички жени бяха Николетки, нямаше да има борба за права, нямаше да има феминизъм в най-добрия смисъл, а всички щяхме да сме в една или друга форма Николетки.
Недай Боже от сладки мадами като Николета едно време, да станат такива уродливи същества, с увиснали джуки, филтрирани, сянка на самите себе си, само за да задоволят дебелия султан, видял вече всичко. Напълно съм съгласна, на това ниво е. И всичките й подобия.

Общи условия

Активация на акаунт