Звездни компромати - Януари'21

• 318 503
  • 3 408
  •   1
Отговори
# 3 180
Не е на Биомета. На Биомета бароковата къщичка беше в Рибарица.
Ваньо има нова къща в полите на Витоша.
https://www.instagram.com/p/CGNnWN_pU9V/?igshid=uldh3f6x5snx

Има ли други снимки в профила на Цвети ?
Нямам инстаграм и не мога да разглеждам.

# 3 181
Ето го интервюто Лъчезар Аврамов - режисьора на филма "Снимка с Юки".
Объркала съм, че избора му е бил сведен до 2ма, т.е. бил е сведен до 3-4 БГ актьора -
Лъчезар Аврамов: За образа на Рушен Видинлиев конкуренцията, честно казано, не беше особено голяма. Нека не прозвучи обидно към Руши, че само заради английския е избран, в никакъв случай, но изборът бе сведен до не повече от трима-четирима души, защото езикът беше критично важен, за да стане интересен този персонаж.
Вярвам, че го казва защото целта е била филма да е по-лесно смилаем за чуждестранната публиката и да възбуди симпатия към главния герой, което едва ли би се получило с някои от посочените по-напред - Башар, Юлиян, Димитър Маринов, които изглеждат по-скоро като бабаити или руски мафиоти.

Бтв, Димитър Маринов играе също ролята на следовател,  и се справя отлично.
За мен лично откритието си остава Серафим Тодоров, който нито е актьор, нито харизматичен, но е изключителен образ.

# 3 182
  • София
Не е на Биомета. На Биомета бароковата къщичка беше в Рибарица.
Ваньо има нова къща в полите на Витоша.
https://www.instagram.com/p/CGNnWN_pU9V/?igshid=uldh3f6x5snx

Има ли други снимки в профила на Цвети ?
Нямам инстаграм и не мога да разглеждам.
Не можах да открия нейния профил, там имало повече снимки.

# 3 183
  • In The Middle Of Nowhere
https://www.instagram.com/cvety_vassileva/ ето го.
Интериорът е впечатляващ, макар че на мен ми лъха малко на студенина(най-вече в спалнята).

# 3 184
  • Rock & Roll feeling ...
Оливия Палермо (американска социалистка  и предприемач ) е колежка по стил на СрДжП:
Скрит текст:

Емили Ратата (Ратайковски)
Облечена! С маска носена по български и неличащо наедряло коремче.
Скрит текст:

Ирина Шейк е слаба и висока, но някак ми е грубовата, ала наша Петканова.
Скрит текст:

# 3 185
Всъщност мениджъра на Мария Бакалова Юлиян Костов е интелигентно момче, което макар и да не е завършил НАТФИЗ, говори перфектно английски, снима се в продукции и има изградени връзки в Холивуд. Кастинг режисьора на Борат се е обърнала за съдействие именно към Костов да намери актриса от България. Измислиците на Бакалова, че на шега е направила клипче за кастинга и е мислила, че е фалшива обява и т.н. са пълни глупости, за да има какво интересно да говори по предавания.
Та това момче Юлиан е пример, че може да се говори перфектен английски и да се гради кариера в Холивуд.
Иначе ССФ дали говори с акцент, или не, няма никакво значение, докато ССФ няма амбиции за Холивуд. Simple Smile

# 3 186
Разглеждах профила на това Цвети на Биомета. Особенно ме впечатли снимката, с която честити Коледа. Само като ѝ загледаш тоалетчето и за християнския празник се сещаш.

# 3 187
С риск да обидя тайландските транссексуални, ще кажа, че тази Цвети много мяса на тях. И 2 чифта цици да закачи пак не излъчва женственост.

Последна редакция: пт, 29 яну 2021, 18:40 от JACKLIN*

# 3 188
Тази Цвети преди сигурно е изглеждала нормално в лицето, но тази тенденция с изразените челюсти (jawline) и скули създаде много абсурдно изглеждащи извънземни. Всъщност някой знае ли каква е процедурата така да се изпили лицето и да се виждат всички костни линии? Мазнини ли изсмукват, какво правят...

# 3 189
  • Стара Загора
И харесалите  тази Коледна честитка не са никак малко- 3 597  последователи!

# 3 190
  • Бургас
Много пошла и вулгарна снимка!
Цялата антатомия навън!

# 3 191
Тази Цвети преди сигурно е изглеждала нормално в лицето, но тази тенденция с изразените челюсти (jawline) и скули създаде много абсурдно изглеждащи извънземни. Всъщност някой знае ли каква е процедурата така да се изпили лицето и да се виждат всички костни линии? Мазнини ли изсмукват, какво правят...

Според мен са яко филтри Wink

# 3 192
  • Rock & Roll feeling ...
Момичето може и да не е лошо, но е просто. Поне за мен, липса на елементарен усет и такт, че и преценка, така си обяснявам - простотия.
Визията й няма да коментирам въобще. Съвременните "разкрасителни" трендове ги е наложил някой болен мозък.

# 3 193
Трендовете ги наложи изкуственият интелект, т.е. филтрите от Инстаграм и Снапчат, които уж отначало бяха забавление, но все повече хора губят границата между виртуално и реално и искат на живо да изглеждат като с филтрите.
Иначе изразения jawline стои ок при мъжете, придава им един секси хищен вид, но при жени тези ръбести лица си стоят точно транс...

# 3 194
Не знам от къде дойде модата да си докарват брадите кат на Рич Форестър🤭🤪🤪 в комплект с хайдушките вежди по един палец, да се чудиш кво да го правиш. Понякога вървя по улиците и си викам в какво фрик шоу съм по дяволите?!
А най се смея като в някоя ФБ група покажат буквално обезобразен сурат и питат- къде мога да се докарам така?! Един вид си се харсват 🤪😳

Общи условия

Активация на акаунт