Да се оплачем... 2021

• 2 080 302
  • 31 927
  •   1
Отговори
# 4 815
  • София
Жива и здрава бъди! 🤗

# 4 816
Честит рожден ден! Само хубави неща да ти се случват- на теб и останалите покрай теб!:)

# 4 817
Честит рожден ден!

# 4 818
Честит рожден ден! Здраве и много късмет ти желая.

# 4 819
  • ново
Честито на рожденичката и на други празнуващи ако има!
Днес ми вдигна кръвното една другарка от РЗИ, но като разбра, че няма да отстъпя смекчи тона. Член съм на СИК, но никой не ме потърси за ваксина, а когато започнах да звъня по отговорните институции всички започнаха да си прехвърлят топката. Типично по нашенски. Записах се в his.bg за 14 април в съседен град, все пак е нещо.

# 4 820
  • here and now
Честито на празнуващите и палци за тези, които имат нужда.

Оплаквам се от интриганти и доносници.
"Изсипа" ми се проверка по сигнал и заради това закъснях за зъболекар и общо взето за краткото време нищо не можа да свърши човека, загубих му времето.
Не мога да си обясня как може да нямаш нищо нищо интерсно за правене, а да си запълваш времето с интриги и доноси.
Преди години пак я играх същата с една особа, онази се спомина, сега друг е изтрещял. УжасТ!

# 4 821
Учителите и лекарите са на работа през целият кошмар, не им е леко. Но имам познати келнери, които нямат с какво да си нахранят децата в най- буквалния смисъл. Няма с какво да си купят лекарства и да платят сметките. Никой не е в обувките на другия и чуждата кокошка се е патка.

Наш близък е в русенската болница в мниго тежко състояние... на 49 г е. Имат две малки дечица, породени, за които се бореха дълги години. Толкова страшно виеше жена му по телефона че сърцето ми се скъса. Тази жена е готова и камъни да яде, и на студено да стои и още две години локдаун да кара, само да види любимият човек на прага. Не мога да спра да плача!
Сега няква овца без извинение разсъждава за “ тоя измислен вирус” във ФБ. Дано този несъществуващ вирус пожали тези малки дечица и не им отнема таткото.
Помолете се за него, дано Бог се смили....

# 4 822
Пред цикъл съм и злобата яко ме тресе, кипвам за секунда до състояние на истерия. Ако няма кой да ме чуе, съм в състояние да пищя поне 5 минути без прекъсване. А дори и без ПМС вече не издържам. Цял живот живея на принципа да бъда принципна, съвестна, морална, то все някога ще се оцени, но не е вярно, абсолютно не е вярно. Накрая съм просто тъпа.

Последна редакция: чт, 25 мар 2021, 23:25 от Really

# 4 823
Молим се, Жаки....
Професията не прави човека......Срещала съм стойностни хора и простаци със всякакви професии, включително и на висши ръководни позиции.
Яко ме тресе нервата, цялата мизерия, безперспективност и нагнетяване на напрежението си казват думата.

# 4 824
  • Бургас
Пред цикъл съм и злобата яко ме тресе, кипвам за секунда до състояние на истерия. Ако няма кой да ме чуе, съм в състояние да пищя поне 5 минути без прекъсване. А дори и без ПМС вече не издържам. Цял живот живея на принципа да бъда принципна, съвместна, морална, то все някога ще се оцени, но не е вярно, абсолютно не е вярно. Накрая съм просто тъпа.

Каквото и да кажеш съм съгласна с теб!
Само да съм жива!

Лека нощ,момичета!Много ми беше тежко днес.Плаках пред напълно непозната жена и споделих неща,които и да же близките ми не знаят.Чак не ми се ляга,защото ще остана сама с мислите си!Бъдете здрави!

# 4 825
Учителите и лекарите са на работа през целият кошмар, не им е леко. Но имам познати келнери, които нямат с какво да си нахранят децата в най- буквалния смисъл. Няма с какво да си купят лекарства и да платят сметките. Никой не е в обувките на другия и чуждата кокошка се е патка.

Наш близък е в русенската болница в мниго тежко състояние... на 49 г е. Имат две малки дечица, породени, за които се бореха дълги години. Толкова страшно виеше жена му по телефона че сърцето ми се скъса. Тази жена е готова и камъни да яде, и на студено да стои и още две години локдаун да кара, само да види любимият човек на прага. Не мога да спра да плача!
Сега няква овца без извинение разсъждава за “ тоя измислен вирус” във ФБ. Дано този несъществуващ вирус пожали тези малки дечица и не им отнема таткото.
Помолете се за него, дано Бог се смили....
За лекарите не знам, не съм в тези среди, ама като учител мога да кажа, че от пет месеца няма и месец да ми се събира присъствен. В плюс две деца - начален курс и ПГ в ДГ. Първото е със СОП, за подготовката на второто за училище наливам пари откакто е почнала учебната година, защото от градината клони към 0 за последните две години. Миналото лято два месеца бях на 50% заплата и по-малко, дето само кредита ми покриваше. Самотен родител съм, отпуската ми свърши до юни, а когато имах нужда няма право нито на разсрочване на заемите, нито на безлихвен. Много е трудно да работиш от вкъщи с децата до теб, лудница е. Тази година поне за сметките и хляб има, ама пък заминава за уроци половината ми заплата.
Лошото е, че няма адекватна политика за подпомагане на засегнатите психически или финансово.

# 4 826
  • София
Mama Ru, не бих желала да съм в твоите обувки Flowers Hibiscus

Учителката по математика на дребен е болна. Пуска им в класрума уроци, задачи, домашни, проекти...
Аз едвам с един смогвам да обяснявам, а не си представям да се оправям с 24 такива калпазана.

Миналата седмица ми беше кошмарна, тази мина неусетно.
На тренировки не го пускам, щот не смогва с домашните.

# 4 827
Mama Ru, не бих желала да съм в твоите обувки Flowers Hibiscus

Учителката по математика на дребен е болна. Пуска им в класрума уроци, задачи, домашни, проекти...
Аз едвам с един смогвам да обяснявам, а не си представям да се оправям с 24 такива калпазана.

Миналата седмица ми беше кошмарна, тази мина неусетно.
На тренировки не го пускам, щот не смогва с домашните.
я скъса ,на поправката и я остави да повтаря,и тя се отказа да уи.
 Маме, не всички деца са калпазани Simple Smile Има и умници и отличници Simple Smile маоите отдавна не са ученици, дже щерка ми не завърши средно. Щот един "умен"даскал,я остави на поправителен по история . Първата година като беше за 10 клас го взе ,ама втората пак при тоя "умник" я скъса на поправка и я остави да повтаря класа,тя почна кат частна ученичка , не успя и се отказа. А еднотуркинче дет с него се явяваха то взема от пръв път. Хайде холан. Не съм расист, но това дете не говореше български свястно а как е писало на поправката ми е тъмна Индиана Джонс. Явно тате е дал някое теле на даскала. За него се говори ,че е голяма корупция ... Та щерка ми ,сега е в Дания и си докарва добри пари

# 4 828
"Аз всичко си написах, пък той ме скъса", айде стига глупости! Начини има - свиква се комисия, мести се в друго училище и т.н. Средно образование е това, не МIТ

И за да не ме изтрият Simple Smile оплаквам се, че има хора, които все търсят някой, който да им е виновен

Последна редакция: пт, 26 мар 2021, 08:45 от GlowFlow

# 4 829
И оплакахте ли се официално пред директор, пред инспекторат и тн. Можешу и частна ученичка в друго училище да я запишете. Аз не знам умно дете да не може да завърши средно...

Общи условия

Активация на акаунт