КАКВО НИ КАЗВАТ ЗВЕЗДИТЕ ТАЗИ СЕДМИЦА 6

• 83 444
  • 953
  •   1
Отговори
# 780
Много интерестно за Плутон и Венера. Гледайки масата на двете небесни тела и разстоянието, на което са до земята, влиянието на Венера би трябвало да е около 10^7 (10 милиоина) пъти по-силно от това на Плутон.
В астрологията по-силно влияние има "психиката" на планетите , а не "физиката". Но , ако все пак погледнем и нея  /физиката/  Плутон е с най-голяма относителна плътност и затова енергийно е най-силната планета. Аз мисля, че ако някога Слънцето "изчезне" , т.е  изгасне ,то Плутон е този , който ще стане  "слънце". Ами, луда работа...Grinning

# 781
Здравейте, на мен Венера ми транзитира през 7ми дом, там нямам планети, но ще направи квадрат с натална венера в 5ти, имам ли от какво да се притеснявам? Мисля, че прави квадрата, докато е в съвпад с Плутон .., който също ми квадратира наталната венера ...

По-притеснителен е транзитен Плутон, отколкото Венера, застанала върху Венера. Тя ще направи аспект още 5-6 пъти в рамките на една година. Тя е бърза, фурия и не прави нищо кой знае какво.

Притеснително е да ...Плутон ми транзитира в 7 дом от доста време, квадрата с наталната Венера е от 2020 г. и ще продължи още доста ...Много проблеми по отношение на партньорствата имах, от 2018 г. имам постоянен партньор (пак след хиляди перипетии се събрахме), с който ми предстои брак 2022 г. дано не попречи нещо и дано да е успешен брака Thinking

# 782
  • SF
Ами това е! - горе-долу описваш типични плутониански прояви. Simple Smile Трансформации в партньорските отношения - раздели, перипетии, събиране, сега пък предстои брак... Вероятно има и някакъв транзит на Сатурн в цялата работа.

# 783
Ами това е! - горе-долу описваш типични плутониански прояви. Simple Smile Трансформации в партньорските отношения - раздели, перипетии, събиране, сега пък предстои брак... Вероятно има и някакъв транзит на Сатурн в цялата работа.
Сатурн в момента е в 8ми дом, но преди да влезе във водолей, беше в 7ми, съответно и той беше в квадрат с натална Венера

# 784
  • Sofia
Стелиумът в Козирог, а именно образуваният от ретроградната Венера, Плутон и Меркурий, транзитира в моя 3 дом. Сатурн във Водолей също ми е в 3 дом. А Юпитер вече е в моя знак - Риби - и е в моя 4 дом. Много, много се радвам за което!

# 785
Стелиумът в Козирог, а именно образуваният от ретроградната Венера, Плутон и Меркурий, транзитира в моя 3 дом. Сатурн във Водолей също ми е в 3 дом. А Юпитер вече е в моя знак - Риби - и е в моя 4 дом. Много, много се радвам за което!
Добре завърнала се Вихърче Heart Grinning . Вие, "рибките" ще трябва много бързо да гребете с пълни шепи, защото прекрасният Юпитер ще премине през знака Риби за 4,5 месеца. Така,че каквото и да кацне на рамото ви трябва да го грабнете.
Съвпадът на ретро Венера с Плутон в Козирог е съпроводен от Бялата луна - Селена, която бди да не се случват прекалени неща по Плутон. Освен това този съвпад е съпроводен от силни чувства, дълбоки, страстни и едва ли не - невъзможни. В момента повтарят за 4-ти път серийния филм "Луцифер", един от любимите ми и мисля,че засяга точно темата съвпад на Венера с Плутон. Актьорът , играещ Луцифер е зодия Скорпион и много му приляга тази роля.

Последна редакция: чт, 30 дек 2021, 16:22 от Титания

# 786
  • При децата ми
Добре завърнала се Вихърче Heart Grinning . Вие, "рибките" ще трябва много бързо да гребете с пълни шепи, защото прекрасният Юпитер ще премине през знака Риби за 4,5 месеца. Така,че каквото и да кацне на рамото ви трябва да го грабнете.
Съвпадът на ретро Венера с Плутон в Козирог е съпроводен от Бялата луна - Селена, която бди да не се случват прекалени неща по Плутон. Освен това този съвпад е съпроводен от силни чувства, дълбоки, страстни и едва ли не - невъзможни. В момента повтарят за 4-ти път серийния филм "Луцифер", един от любимите ми и мисля,че засяга точно темата съвпад на Венера с Плутон. Актьорът , играещ Луцифер е зодия Скорпион и много му приляга тази роля.

Титания, къде го дават този филм и докога беше в сила съвпадът на Венера с Плутон?Simple Smile

# 787
Върви по   FOX  всеки делничен ден  от 20ч. Първият съвпад на ретро Венера с Плутон приключва на 05.01.2022г , а вторият при директна Венера на 07.03.2022г. /започва от 26.02/

# 788
Здравейте. Този съвпад на Венера и Плутон за мен е в 8 дом. Прилагам карта на слънчева революция за следващата година. Този съвпад в 8 дом между Плутон и Венера ще ми донесе ли много негативи? Благодаря!

# 789
Абе и аз това се замислих, защо Юпитер ще мине толкова бързо през Риби. По принцип нали планетата седи в знака по 12 месеца, като изключим ретро периода й. Тази година беше в Риби само от май до юли, а догодина ще е в Овен от май чак до октомври, което ми се вижда много време. Защо така 🙄

# 790
Скрит текст:

Всъщност, замотала съм се...
Слънцето ще бъде съвпад със Сатурн 30.01 - 11.02

Венера няма как, след като четири месеца ще си стои в Козирог.

Някъде тук бях чела,  че февруари ще е хубав водолейски месец, май   a.l.e.n.a беше постнала, ще потърся.

За планирано секцио ли става въпрос, или естествено раждане?

Ако е секцио, те обикновено се правят от сутрин до към обяд, така че при всички положения раждането ще е дневно.В такъв случай Сатурн ще е в сектата си, освен това е силен във Водолей, така влиянието на съвпада му със Слънцето донякъде се смекчава. Има ситуации, в които и да искаш, не можеш да избегнеш някоя трудна конфигурация.

Една колежка раждаше преди време (секцио), тогава пък трайно имаше квадратура между Слънце в Риби и Марс/Сатурн в Стрелец. А докторът първоначално й бе насрочил дата, в която и Луната да е в Близнаци. Бях й дала, разбира се, други дати, но не всичко зависи от нашата воля. В последния момент обаче при доктора се освобождава друг ден и насрочват секциото за по-късна дата, Луна в Рак в тригон с Венера в Риби. Тази дата й бях препоръчала, заедно с избран час. Дори препоръчания 10-минутен интервал успяха да спазят, но всичко се е  случило по Божията воля, не по моята.

Тъй че за съвпада Слънце/Сатурн не се притеснявай, гледай по възможност Луната да не е в негативна конфигурация с тях, ако се планира дата за секцио.

Благодаря за включването, Sotis

За планирано раждане става въпрос и то пак е под въпрос колко ще е планирано по график на доктор, защото са две и ми обясниха, че ще действат според момента.
Така че и да искам няма да мога да си подготвя ден.
Ако стигна до избор на конкретна дата, ще я  споделя за сверка тук.

Весело посрещане на новата година на всички🙂

# 791
ЧЕСТИТА НОВА 2022 ГОДИНА!
Бъдете здрави, щастливи и много обичани!
Ще си позволя да цитирам желание, което много ми хареса: "2022 година не искам нищо да ми даваш, просто никой не ми взимай"

# 792
Честита Нова Година!
Здраве и много поводи за радост да донесе 2022г
Утре вечерта ли е Новолунието?

# 793
  • При децата ми
За много години!!:tada:ChampagneWine Glass
Живи и здрави бъдете!

Да е мирна, успешна и изпълнена с много щастие Новата година!
Нека се сбъднат всички наши желания!

Утре вечер е Новолунието в Козирог. Настъпва в 20:35 ч.

Последна редакция: сб, 01 яну 2022, 19:53 от Hrispa76

# 794
Честита и от мен !
Всички да имаме приятни поводи да пишем тук за щастливи, радостни събития !!! При Юпитер в Риби и Овен мисля, че тази година ще е така. Ще се носим на гребена на вълната Flowers Four Leaf Clover Balloon Hands V Heart Blush

Общи условия

Активация на акаунт