Мъжете - важно ли е да са красиви?

• 16 175
  • 469
  •   1
Отговори
# 105
Никой не отрича важността на отношението, но при равни такива условия (отношение, възпитание, стил, реализация, чар, магнетизъм) кого ще избереш - пълен, нисък и видимо несиметричен в лице мъж или атлетичен, висок и с хубави черти?
Този с по-хубава кола Stuck Out Tongue Winking Eye

# 106
Винаги съм мечтала да се омъжва за висок мъж. А моя се оказа 2 см по-нисък от мен. Спечели ме с добротата си,умен е, трудолюбив и винаги ме разсмива.Един мъж с чувство за хумор  винаги може да ме спечели.

# 107
Никой не отрича важността на отношението, но при равни такива условия (отношение, възпитание, стил, реализация, чар, магнетизъм) кого ще избереш - пълен, нисък и видимо несиметричен в лице мъж или атлетичен, висок и с хубави черти?
Този с по-хубава кола Stuck Out Tongue Winking Eye

Дай да не зачекваме темата с колите на мъжете, че няма оправия после.

# 108
Когато срещнах бившия си съпруг беше 85кг, момченце. 20г по-късно стана 115, а аз го виждах по същия начин, освен когато разлиствахме старите албуми..Но тогава се смеех "Как съм го харесала".
Сега е 95кг Simple Smile Момченце:)
Извода..:Лошо съм му влияела, не съм била достатъчно отровна Simple Smile

# 109
За 20 години всеки се променя. Но ако преди 20 години беше мечо?

# 110
Красив и грозен са субективни понятия. Красотата е в очите на гледащия.

За мен грозен мъж е мъж с епилирани ръце и крака и вежди по - добре оформени от моите. Такова същество от мъжки пол не го възприемам като мъж. Предизвиква ми смях и съжаление вместо възбуда.

И при двата пола гена играе голяма роля. Да, може да му се влияе, но ... Как плешивец да си присади коса? Или криви зъби да се оправят? Не че е невъзможно но е скъпо. Суетен мъж/мъжка кифла е грозна и жалка гледка.

Чувство за хумор, чар, харизма са много по - важни от външния вид.

За мен най - красивият мъж е онзи който ме усеща, онзи, който знае какво искам без аз да знам че го искам. Тръпка, химия, усет са ми важни. Пък нека съм претенция.

# 111
Когато срещнах бившия си съпруг беше 85кг, момченце. 20г по-късно стана 115, а аз го виждах по същия начин, освен когато разлиствахме старите албуми..Но тогава се смеех "Как съм го харесала".
Сега е 95кг Simple Smile Момченце:)
Извода..:Лошо съм му влияела, не съм била достатъчно отровна Simple Smile

Бе вие друга работа нямате ли си, бе, особено търсещите нови любови, че се занимавате с килограмите на бившите си?!

# 112
Долу ръцете от Моника!

# 113
Аааа, плешив и грозен не са едно и също. На някои им отива. Актьорът Скалата с коса хич не изглежда добре, има и други екшън герои дето са си тамън и без коса: Вин Дизел и Брус Уилис, и други има Two Hearts  Е, има и допълнителни неща дето помагат, самоувереността на първо място, както и това че са спортен тип.

# 114
  • София
Субективна, субективна, уж нямало нужда, но красиви деца се раждат от красиви мъже. Която иска, моля, да се занимава с някой невзрачен, да не кажа грозноват.

# 115
Преди време много бях харесала един младеж, намирах го за изключително привлекателен физически. Не съм се замисляла дали беше типичен хубавец, но погледът му беше адски магнетичен и изобщоооо.... Heart Eyes Пратих снимка на която той беше с няколко души на приятелката си, за да ù го покажа, а тя преди да разбере кой е, го посочи и пита: "Нали не е този?!?!". Та, толкова от мен за красивите мъже.

# 116
Субективна, субективна, уж нямало нужда, но красиви деца се раждат от красиви мъже. Която иска, моля, да се занимава с някой невзрачен, да не кажа грозноват.
Не е вярно това. В групата на детето колко красиви деца има, ама бащите хич не са убавци. Или може би те не са истинските бащи? ThinkingSweat Smile

# 117
  • София
Не бих рискувала да очаквам красиви деца от грозен баща. Защо, мислиш, мъжете избират красиви жени - пак по същата причина - красиви деца. Така е за всички качества.

# 118
  Ако не е благороден, умен, силен и с белезите на живота не е интересен. Тия чипоносите, с оформени вежди, не ми приличат на мъже изобщо. Одухотворен - това е, което ме привлича наистина.

Гените на децата е доста забавно да се прогнозират по този начин, не работи така Grinning

# 119
  • София
Темата нали е за красотата, а не за чара на грозноватия, за интелекта и т.н.? Все едно да ви питат за цветове, а вие да говорите за пердета, завивки, коли и прочие неща, които са оцветени. Говорим за красотата на мъжете, трябва ли да са грасиви. Трябва. Имаме си вътрешен компас за красив и грозен.  Грозен мъж най-вероятно ще произведе грозни деца. Красив мъж най-вероятно ще произведе красиви деца. Гени.

Общи условия

Активация на акаунт