Мъжете - важно ли е да са красиви?

• 16 335
  • 469
  •   1
Отговори
# 240
Затова имаше един китаец ли беше, не помня, който искаше да съди жена си, че го излъгала, че била красива. А тя била грозна, но с пластични операции докарала доста добра визия.
Съди я и даже спечели. Беше "забавна" статия, човека се усъмнил когато видял децата как изглеждат.

# 241
  • София
На въпроса - аз не се имам за красива и явно затова имам слабост към хубави мъже, имам предвид, че повечето жени биха ги харесали.
Въпреки, че знам, че хубавите обикновено са разглезени от прекалено внимание.
За наследствеността - при тънкокраки родители (и леля), дъщеря ми наследи краката на свеки...

# 242
Нищо, ще търсите красив (тънкокрак) мъж.

# 243
  • Пловдив
Не е важно, но не пречи.

# 244
Не. Някои хора имат много силно присъствие, харизма. Важи и за жени.

А при мъжете: поведението и постъпките, правят мъжа по-привлекателен. Както и речта, маниера, социалния статус, джентълменството, усещането за мъжественост и формирането за чувство на сигурност в жената.

Когато работих като модел, работих плътно с едни от най-красивите мъже в България. Към нито един не съм изпитвала сексуално привличане.

# 245
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Не. Някои хора имат много силно присъствие, харизма. Важи и за жени.

А при мъжете: поведението и постъпките, правят мъжа по-привлекателен. Както и речта, маниера, социалния статус, джентълменството, усещането за мъжественост и формирането за чувство на сигурност в жената.

Когато работих като модел, работих плътно с едни от най-красивите мъже в България. Към нито един не съм изпитвала сексуално привличане.

Доста от мъжете модели не са хетеро Wink  Как да те привлече?

# 246
Имам колега манекен. Изключително красив е, но гледа и се държи високомерно, което го прави отблъскващ. Хетеро е.

# 247
Има публични личности, за които всички знаем, че не са хетеро. Това изобщо не ми пречи да намирам някои от тях за привлекателни. Излъчването и поведението правят човека (не)симпатичен, а не сексуалната ориентация.

# 248
  • София
Нищо, ще търсите красив (тънкокрак) мъж.
Да търсиМ? Ако ще търся, то ще е за мен.
Скрит текст:
Не че щерката е с някакви дънери за крака, но се различава и от мен, и от баща си. И нали знаете, че всяко лошо нещо еот родата на другия родител Simple Smile

# 249
Аз разграничавам красиво лице от добре оформено тяло. Винаги телосложението ми е било по-важно от лицето.
Харесвам добре сложени мъже, това което не мога да преглътна е шкембе, надвиснало над панталона....
Не говоря за плочки, бицепси и т.н  но някакво що годе мъжко здраво телосложение - широки рамене, здрави ръце...
Колкото и харизматични да са, приятели няма проблем да сме, но физическо привличане - никакво.
То и за жените е така - страхотния задник компенсира големия нос.

# 250
Думата "красив" не ми се връзва с "мъж" в истинския смисъл на думата. За мен красотата е женско качество и го свързвам с нежност. Така че като чуя "красив мъж" си представям мъж с женски черти. Grinning Мъжете могат да са чаровни, симпатични, обаятелни и т.н. Аз лично се впечатлявам от цялостното поведение и излъчване на един мъж, а не просто от външните му черти. В този смисъл мъж на снимка не би ме впечатлил. Срещала съм дори грозновати мъже, които обаче привличат жените около себе си. Така че при мъжете външния вид изобщо не е толкова определящ, а и това, което търси една жена мисля, че е мъжественост, а не нежност. Бих казала, че е достатъчно мъжът да е просто симпатичен в лице.

За тялото, обаче, е друга работа. Като мнението в предишния пост, и аз не харесвам разплути и запуснати мъже.

# 251
  • Агент под прикритие
Имам колега манекен. Изключително красив е, но гледа и се държи високомерно, което го прави отблъскващ. Хетеро е.
Някои хора развиват мания за величие на база външния си вид. Нарциси, които смятат, че това, че изглеждат по-добре от останалите, им дава право на повече придобивки в живота.

Други развиват същото на база това, че били по-образовани от другите, трети на това, че били по-успешни (финансово) от другите. Винаги е все нещо "по-", "по-", "по-", но общото е, че са все неща, които НЕ са добавена стойност към стойността им като хора.

Не е до пол, възраст, социална среда или наклонности, а до съдържание на втория етаж със съмнително качество. Grinning

# 252
  • София
То не може всички да са скромни. Wink

# 253
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Не е същото, защото образованието изисква усилия, а да се родиш красив и да парадираш с това е доста нагло. При условие, че не може да избираш и нямаш никаква заслуга за това

# 254
  • София
Всичко е добавена стойност, Финикс.
Вече чисто човешки как ще го отиграеш...

Общи условия

Активация на акаунт