Свекървата и свекърът не се интересуват от внучето

• 14 973
  • 277
  •   1
Отговори
# 165
Някои хора са по-дръпнати просто, това не ги прави лоши. Може да не се чувства спокойна да те разпитва, може да се притеснява, че досажда, защото не сте си близки.. много причини могат да са и изобщо не трябва да си го слагаш на сърце, а още по-малко да сравняваш твоето бебе с това на дъщеря й. И аз си мисля, че като се роди детето ще се променят нещата. Най-вероятно мъжът ти й казва как си, явно нямаш тежка бременност, защо й е да те пита нонстоп как си и какво ти е? Много навътре приемаш нещата, предполагам заради хормоните, но се успокой малко и не се вторачвай в глупости.

# 166
  • София
Авторката пусна темата, май не хареса отговорите и повече не е влизала.

# 167
Тук всяка втора тема е за досадна свекърва, авторката не желае да я посреща в дома си, ама защо не била питала. И аз да съм, няма да питам. Каквото повикало, такова се обадило. И много ясно, че свекървата майка никога не може да стане, какви втори дъщери, въобще не си го представям това, аз имам свекърва, с която много се уважаваме, но има дистанция помежду ни. И на двете ни е добре така. Аз живот и здраве ще бъда същата. Такива омешвания на шапки не харесвам и са предпоставка за много кризи в отношенията в бъдеще. И от това че не пита всеки ден как е бременната не значи, че не се интересува от бъдещото си внуче, може да е по-тактична жената.

# 168
Скрит текст:
Чудя се,  тези дето не биха позволили сватбата да се отменя, как мислят защо свекървата е била 10 дни изолирана?

Подозирам,  че работи в чужбина и си е дошла за сватбата. Имаше такава карантина за пристигащи от Англия. Дали пък тя не е платила голяма част от сватбата? Ми кофти и на мен ще ми стане ако платя, долетя и на финала не присъствам. Сватбата не е била със сто човека по време на пандемия. Най-много 20-30. И това със семейният съвет ме изненада. Не авторката и мъжа й са решили а съвета. Та от тук реших че друг им плаща сватбата......интересна ситуация с още по интересна развръзка.
Аз залагам,  че ще се изпокарат с мъжа й като се роди бебето и майката дойде пък свекървата не.
Леле Joy
Пък в чужбина работела, пък сватбата плащала...
Тези факсове...Close
А може просто да е била контактна.
Тъкмо и аз това прочетох.Сценарий за филм се измисли
То чужбина...
То плащала свекървата...
Карантина от Англия-нищо,че сватбата е била лятото и карантина нямаше
Пандемия било и гостите не били повече от 20-30-и кой го измисли това?ЛЯТОТО забрани нямаше.Сватбата може и с 200 човека да е била...
Някои хора много обичат да си натъкмяват нещата,че само и само тяхната позиция да е правилната.
Авторката рязко се покри.Явно не й допаднаха някои мнения.

# 169
Скрит текст:
Чудя се,  тези дето не биха позволили сватбата да се отменя, как мислят защо свекървата е била 10 дни изолирана?

Подозирам,  че работи в чужбина и си е дошла за сватбата. Имаше такава карантина за пристигащи от Англия. Дали пък тя не е платила голяма част от сватбата? Ми кофти и на мен ще ми стане ако платя, долетя и на финала не присъствам. Сватбата не е била със сто човека по време на пандемия. Най-много 20-30. И това със семейният съвет ме изненада. Не авторката и мъжа й са решили а съвета. Та от тук реших че друг им плаща сватбата......интересна ситуация с още по интересна развръзка.
Аз залагам,  че ще се изпокарат с мъжа й като се роди бебето и майката дойде пък свекървата не.
Леле Joy
Тези факсове...Close
Гледам и при вас факсове...контактна била Simple Smile Ей в тоя форум мнението на другите все не е вярно Simple Smile

# 170
  • София
Авторката каза, че е била с положителен тест свекървата. Четете де.

# 171
  • София
Скрит текст:
Чудя се,  тези дето не биха позволили сватбата да се отменя, как мислят защо свекървата е била 10 дни изолирана?

Подозирам,  че работи в чужбина и си е дошла за сватбата. Имаше такава карантина за пристигащи от Англия. Дали пък тя не е платила голяма част от сватбата? Ми кофти и на мен ще ми стане ако платя, долетя и на финала не присъствам. Сватбата не е била със сто човека по време на пандемия. Най-много 20-30. И това със семейният съвет ме изненада. Не авторката и мъжа й са решили а съвета. Та от тук реших че друг им плаща сватбата......интересна ситуация с още по интересна развръзка.
Аз залагам,  че ще се изпокарат с мъжа й като се роди бебето и майката дойде пък свекървата не.
Леле Joy
Тези факсове...Close
Гледам и при вас факсове...контактна била Simple Smile Ей в тоя форум мнението на другите все не е вярно Simple Smile
Нима това не е възможна причина за 10-те дни карантина?

П.П. И е вярно, че лятото ограничения от 20-30 човека нямаше. Провери фактите, преди да си измисляш филми.

# 172
Скрит текст:
Чудя се,  тези дето не биха позволили сватбата да се отменя, как мислят защо свекървата е била 10 дни изолирана?

Подозирам,  че работи в чужбина и си е дошла за сватбата. Имаше такава карантина за пристигащи от Англия. Дали пък тя не е платила голяма част от сватбата? Ми кофти и на мен ще ми стане ако платя, долетя и на финала не присъствам. Сватбата не е била със сто човека по време на пандемия. Най-много 20-30. И това със семейният съвет ме изненада. Не авторката и мъжа й са решили а съвета. Та от тук реших че друг им плаща сватбата......интересна ситуация с още по интересна развръзка.
Аз залагам,  че ще се изпокарат с мъжа й като се роди бебето и майката дойде пък свекървата не.
Леле Joy
Тези факсове...Close
Нима това не е възможна причина за 10-те дни карантина?

П.П. И е вярно, че лятото ограничения от 20-30 човека нямаше. Провери фактите, преди да си измисляш филми.
Kакви факти бе жена!!!! Факти няма, има написано че жената е в 10 дневна карантина била и след това има положителен тест. Възможните причини за карантина са няколко и аз питах дали не е възможна една от тях.

# 173
  • София
Факт:
1. Сватбата е била лятото.
Ти пишеш "сватба от най-много 20-30 човека". Такова ограничение лятото нямаше в България.
Освен това по-нагоре съфорумка пише, че тогава, лятото, и карантина за пристигащите от Англия не е имало.

Отделен въпрос е, че да се отмени сватба часове преди началото, е...

# 174
Факт:
1. Сватбата е била лятото.
Ти пишеш "" сватба от най-много 20-30 човека". Такова ограничение лятото нямаше в България.

Отеделен въпрос е, че да се отмени сватба часове преди началото, е...
Хубав ден, явно нямаш работа Simple Smile
Прочети заповедта на министъра за епидемичната обстановка в която се намираме от 13.03.2020 - 31.01.2021.

# 175
Всичко може да се отмени. Представете си че има ситуации, в които на младоженци или техни родители не им е до сватба - смърни случаи, травми, болести. Много важно че нямат снимки или някой няма да се наяде или напие. Пак питам - ако майката на булката беше възпрепятствана пак ли така леко щеше да се гледа на отсъствието й от сватбата?

# 176
  • София
Ако някой почине –да, но случаят не е такъв.

При ситуацията, описана в първи пост, не бих отменила сватба. Разбира се, ако някой се притеснява от вируса и реши да не идва, нямам никакъв проблем с това.

Хоуп, заповеди по въпроса много и най-различни, някои от които се отменят. Коя точно имаш предвид?

# 177
Всичко може да се отмени. Представете си че има ситуации, в които на младоженци или техни родители не им е до сватба - смърни случаи, травми, болести. Много важно че нямат снимки или някой няма да се наяде или напие. Пак питам - ако майката на булката беше възпрепятствана пак ли така леко щеше да се гледа на отсъствието й от сватбата?

От къде знаеш, че щеше да е различно?

# 178
Hope for you,вместо да пишете ей така просто,най-добре е да прочетете.За да кажа,че нямАше карантина,явно съм на 100% сигурна в думите си.
Заповедите се променят.И ДА,карантината беше отменена лятото

# 179

От къде знаеш, че щеше да е различно?
Питам, но всъщност съм убедена, че щеше да е различно. Личи си по описанието на авторката - свекърва ми така, обаче майка ми онака. Писах вече по този повод. Нормално е майката да е по-близка до бременната жена от свекървата, не виждам драма тук. И още няма внуче, за да се знае дали се интересува свекървата или не. Всъщност ако драмата е, че не купува вещи на нероденото дете мисля че авторката има генерален проблем с възприятията. Според мен.

Общи условия

Активация на акаунт