Декорация – за повече красота и уют в нашия дом

• 263 199
  • 2 528
  •   1
Отговори
# 960
За третиране на дървени части вместо лак може да се омасли. Лесно е за поддръжка, а и доста по-безвредно.

# 961
  • под тепетата
Едно време, ако не искаш блясък, ни караха да минаваме с ленено масло, но все пак външните условия си оказват много  голямо влияние.

# 962
  • Blondeville
Здравейте, с удоволствие бих се записала в темата, обичам да декорирам и да добавям чат-пат разни дреболии за настроение.

Малко Коледна украса:

Скрит текст:

И малко акценти за освежаване

Скрит текст:

# 963
  • Асеновград
Много уютно изглежда, а от къде са изкуствените божури, белите в бялата ваза? Това са ми най любимите цветя и отдавна търся да си купя изкуствени да имам целогодишно.😊 ако не са естествени разбира се!

# 964
  • Blondeville
Мисля, че бяха от Икеа, за съжаление не са естествени Grinning

Много уютно изглежда, а от къде са изкуствените божури, белите в бялата ваза? Това са ми най любимите цветя и отдавна търся да си купя изкуствени да имам целогодишно.😊 ако не са естествени разбира се!

# 965
А от къде е цветарникът?

Последна редакция: вт, 01 фев 2022, 01:08 от Анонимен

# 966
  • Blondeville
Пак Икеа Grinning

А от къде е цветарника?

# 967
  • Асеновград

Ще проверя, благодаря, и в алиексперс видях че има цели букети но не знам как ще са като качество, мисля че при преноса ще се смачкат много, но може и да рискувам. Иначе и аз съм фен на Икеа😁.

# 968
  • София

Ще проверя, благодаря, и в алиексперс видях че има цели букети но не знам как ще са като качество, мисля че при преноса ще се смачкат много, но може и да рискувам. Иначе и аз съм фен на Икеа😁.
Гледай коментарите.
Поръчвала съм букет, изглеждаше потресаващо след разопаковане. За около 5 мин разлистване и нареждане стана като истински.

# 969
  • под тепетата
blondie_anna, еленчето ми е любимо! Много красиво е всичко!

# 970
За третиране на дървени части вместо лак може да се омасли. Лесно е за поддръжка, а и доста по-безвредно.
Аз съм голям фен на дървото и у нас основно е необработено, дори не е и омаслено. Но за външни условия на температури от -20 до 40 градуса, пек, дъжд, сняг и лед не бих рискувала. За вреда от лакирана повърхност с размери 120смх40см, която стои отвън, изобщо не се притеснявам.  
Ето го любимото ми дърво за декорация:
Скрит текст:

Дайте идея как да прикрия контактите на стената, когато не се ползват. Мисля за нещо леко, на което да залепя или някак да вградя от задната страна щепсел, който да "включа" в средния контакт. Ама какво да бъде? Малко ще е странно на тази височина да виси нещо на стената и не мога да го измисля.

Последна редакция: вт, 01 фев 2022, 16:58 от Анонимен

# 971
  • София
Може нещо такова. Аз лично много ги харесвам.

# 972
EdeIweiss, маслото в линка е екстериорно. На двора имаме пейки, които са целогодишно на открито, а не е като да нямаме дъжд, сняг, слънце и големи температурни разлики. Намазани са с такова масло и вече подкарват трета година. Дадох го като алтернатива, а и защото за мен просто е по-лесно за поддръжка от лака Hands V.

# 973
И аз да попитам от къде са чашите за вино със златните столчета и двете картини. Страхотни са. Heart Eyes Heart Eyes

# 974
  • Blondeville
Чашите за вино и другите за вода са от Next, от секцията за дома, онлайн съм ги поръчвала. Картините ги рисува мъжът на мама, художник е.Blush

И аз да попитам от къде са чашите за вино със златните столчета и двете картини. Страхотни са. Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт