ОКТОМВРИйчета безчет - идват без да чакат ред!

• 11 780
  • 290
  •   1
Отговори
# 255
Здравейте момичета  Hug
Еточе най накрая с Алексчето сме си вкъщи Надявам се че всичко лошо е зад нас и сега ще се отдадем на радост и грижи Той е голямо мъниче Аз такова бебоченце не съм виждала но на мама ръчичките помнят само дето много му е студеничко С нетърпение чакам първата ни разходка
Не съм ви чела но видях че вече си имаме доста октомврийчета
Честито Майчета да са ви живи и здрави

На всички мами 2в1 кураж и успех
Надявам се да бъда по активна
Поздрави и приятна вечер

ПС а някой знае ли как да си сменя подписа Аз опитах но не успях  newsm78

# 256
 welcomeДобре дошла отново сред нас,Яни!

Радвам се,че вече сте добре и сте си вкъщи! Оттук нататък-само радостни мигове в грижите за "голямото мъниче" и гордата кака!

newsm51  smile3525newsm51 smile3525 newsm51

# 257
Rolling EyesМамчета да ви попитам вие как сте с  smile3550 ???? Аз имам страхотно разтройство от няколко дена и не знам дали е нормално newsm78

# 258
  • Откъм Варната
Яни добре дошла гушни бебо за лека нощ от мен Wink

Аз до сега седях на тъмно, в 19 часа спря тока и чак преди малко дойде, направо ужас сама в тъмното, а къщата стара прастара едни звуци се чуват....

Лека вечер мами

# 259
Rolling EyesМамчета да ви попитам вие как сте с  smile3550 ???? Аз имам страхотно разтройство от няколко дена и не знам дали е нормално newsm78
Това може и да е симптом на предстоящо раждане-организмът ти се изчисва-един вид "натурална клизма"/нещо такова казваха на училището/. Стига да не е някой вирус,някой споменаваше за нещо такова тия дни,или пък да си яла нещо гадно...
Ама като  гледам колко ти е наближил термина-стягай багажа:) Стискаме палци:)

Ангелина не се е отчела днес. Дали няма да чуем нещо от нея в скоро време???

# 260
ЯНИ добре дошла с големия сладур на мама и тати.Представям си колко хубави моменти сте имали тези дни покрай него.Желая ви много радост,сълзи от щастие и най-вече здраве със хубавелчо на мама и тати. newsm51 newsm53
А ние ще чакаме разкази от всички вече обебили се мами и много снимки.
Ние днес бяхме на преглед с бебо и доки ни каза че пак си изоставаме с около седмица и половина.Тоя моя малкия мъж се оказа от сега с характер и не ще да се храни. smile3515 smile3534.Но ще видим какво ще стане по-нататък.
Аз също се интересувам от тези безшевни сутиени от Илиенци къде точно се намира този магазин,че там е голяма лудница.
Айде лека вечер от мен и приятни сънища на мамите които не могат да спят и на новите бебешоци. Hug

# 261
Здравейте отново!
Яни, добре дошла! Дано бързо се възстановиш вкъщи, а Алекс и Дари много да те слушкат!  Hug
За разстройството и повръщането при мен не е от вирус, а днес ми казаха, че нищо чудно другата седмица да родя. Изчиствам си организма. Тоновете на бебето бяха добри, а аз си имам контракции. Казаха ми да не пия повече Но шпа, а във вторник вечер ще ми правят преглед за разкритие. Гадост  Sad .
Херка, мерси за информацията за зелката!
А за ликьосаните блузи - по-голямо прасе от Евелинка няма  Wink !

# 262
Embarassed забравих да уточня че разтройството е зеленикаво Embarassed иначе и аз имам контракции вече цяла седмица,днес слушахме тоновете на бебка и са добри

# 263
лекарите са си лекари - отивам днес при личния си лекар и му обеснявам как стоят нещата а той свива рамене и каза че незнаел какво ми се полагало по здравна каса като безплатни  изследвания и че то един васерман не бил чак толкова много 5 лева до 7  Crazy
бях хванала мъжа ми с мен да се разходи и той се убеди че решила ли е да ни баламосва няма каде да мърдаме особенно сега точно накрая, даде някакви обеснения че здравната каса не била поемала секрети и васерман не поемала
започна да разяснява какви болести и последствия може да има при евентуални лоши резултати ... с две думи бла-бла
за капак на всичко тръгвайки от кабинета и един моторист изпусна мотора си и минахме с колата в-у него Sick така се разтреперих #Crazy голям късмет извади и той и ние - сряза само гумата на колата ни / преди два дни сложихме нови гуми  Cry / но пък няма криви ламарини поне, а и на него му нямаше нищо - само мотора му сгазихме ама са едни състезатели по улиците

# 264
Krissie слава богу че ви  няма нищо.А тая твойта лекарка е просто ужасна.Изследванията за васерман и секрет са напълно безлатни и се поемат от здравната каса.Не  е въпроса в това да си платиш някакви 5лева,а че ти имаш безплатно право на това.Ти защо не и вдигна скандал ,та да се вземе в ръце.
 Mr. Green Mr. Green

# 265
Gudza, обади се ако искаш на някой лекар да те посъветва какво да правиш  newsm78 . Дали не си яла нещо зелено?
Аз като питах за моето разстройство и повръщането - повръщането е от киселините ( и сега ме мъчат), а разстройството е, защото съм започнала да се изчиствам и подготвям преди раждането. Но мен по-скоро ме прерязва корема и ходя често до тоалетна.
Криси, това, което се е случило е ужасно. Добре, че сте здрави и не сте пострадали. А тази твоя лекарка е за един хубав бой - аман от търгаши!

# 266
     Криси,добре 4е не е станало по голямо мазило.
     Яни,добре дошла отново.Дано бързо влезете в ритъм,4е да не се изморяваш много,защото с две ще ти е по трудно.
     Gudza,аз също 4ух от акушерките,4е разстройството е признак на скорошно раждане Wink
     Алекс,докато бях в болницата на моми4етата с плановото секцио не им даваха да ве4ерят от предния нито да пият вода,а клизмата им я правеха малко преди операцията.
     Несса и Надежда,моя двугодишен курс няма да е висше образование Cry,защото за такова ще трябва да отделя 4 или 5 години,а през това време кой ще ми плаща ипотеката  Cry.Затова избрах това което е нещо като нашето полувисше и са само 2 години.После ако има как минавам на висшето.Администрация и финанси.Мен пове4е ме вле4ат други неща,но това го избрах пове4е с главата,а не със сърцето.Да видиме какво ще стане....А вие какво избрахте?Неса,кой ще ти гледа бебето докато студентстваш?Не съм в Бг то,в Мадридско ме е задухал вятъра LaughingАз до Декември въобще няма да ходя,запо4вам след Нова година,после ще видим как ще наваксвам Laughing
     В4ера ми се обадиха от болницата да съм ходела да си взема рецептата за някакъв антибиотик,защото се оказало,4е имам инфекция в урината.Във вторник ще разбера пове4е подробности,само знам,4е трябва да го пия една седмица,после една седмица по4ивка и после още една седмица с антибиотик.Било нормално при 75% от бременните,та да не се притеснявам ми казаха.Ама аз ще си поразпитам за подробности.

# 267
Хей  не съм била само аз дето будувам Simple Smile Здравейте:-)

Много се радвам, задето Яни се появи  smile3525

Евелинка ти просто ме разбиваш. За къде си се разбързала, нали щяхме заедно да раждаме newsm53
Тая работа с киселините си е доста гадничка...ама аз съм си виновна щото такава манджа си направихме дето и да не бях бременна сега пак щях да съм будна по същата причина.

Криси така като разказваш, направо малкия дявол си е правил шеги с вас. Добре, че сте здрави и никой не е пострадал.

Гудза звънни си на докито и питай, защото наистина има вирус, ама като гледам и колко малко дни ти остават................ newsm10

# 268
  • Откъм Варната
Добро утро, днеска е последния срок за който е решил да се обебва през септември  Wink от утре почваме по ред на номерата...

krissie Какво са тия доктори бе, хвани единия блъсни другия, прегледите и изследванията са ти безплатни по време на бременността ако ходиш на консултация по здравна каса, аз плащам само за лаборатория 2 лв...А за това направление тя докторката да не чака да родиш, че да ти го даде, ами че то като гледам в понеделник ти е термина тя за кога чака #Cussing out

# 269
добро утро и от мен Simple Smile

http://www.biberonbg.com/info/izsledvaniq.htm

Това е за прегледите и изследванията, а през нощта рових и в сайта на НЗОК и там пише кое се поема, кое не и на колко пъти право имаш.

Общи условия

Активация на акаунт