Д-р Иван Сигридов - Тема 4

• 73 795
  • 904
  •   1
Отговори
# 150
  • Благоевград
Момичета, тук съм на място още в 8.00 часа и не са спрели да вдигат момичетата. Ако правилно съм чула по разговорите, някъде около 10 часа бяха тези за небременни. В 8.15 вече нямаше часове. Продължават да звънят телефоните и те вдигат, не са ставали и до вц.
Аз правих офис хистеро. Надрусах се с аулин и една свещичка профенид, не ме боля много, като по-болезнен цикъл.

# 151
10 часа са се заели за 15 минути ? Аз лично един час звънях от 7:59 и нито един телефон не работеше на свободно изобщо

# 152
Аз се чудя от колко часа момичетата на регистратурата започват да вдигат телефона. Аз започнах да звъня в 8:00 и се свързах в 8:55. А дали има някой който записва час на място в клиниката?

# 153
Само да кажа, че ако кякой се откаже от час, не го дават на друг. Остава си свободен, за да си починат докторите (и за Калчев, и за Сигридов се отнася)

# 154
Звънях 2 пъти по рано и сега в 10.30 се свързах от първия път и ми дадоха час за ранна морфология и ще бъда в 13с.+4. Дано не е късно, тък като на последния ми преглед в 8г.с. се оказа, че върви с 3 дни напред. Само не ми стана ясно нещо там ли правях БХС или ти дават само снимка?

# 155
Момичета, тук съм на място още в 8.00 часа и не са спрели да вдигат момичетата. Ако правилно съм чула по разговорите, някъде около 10 часа бяха тези за небременни. В 8.15 вече нямаше часове. Продължават да звънят телефоните и те вдигат, не са ставали и до вц.
Аз правих офис хистеро. Надрусах се с аулин и една свещичка профенид, не ме боля много, като по-болезнен цикъл.

Извинявай, имаше ли момичета които записват часове на място?

# 156
  • София
Миналата седмица бях на ранен скрининг в 12 седмица, там на място ми взеха и кръв за БХС. След 2 дни ми се обадиха с резултат.

# 157
bamboo.ag колко плати за всичко и назначи ли ти доктора допълнителни изследвания?

# 158
иВа, изрично е опоменато в сайта, че на място не се записват часове и не се ходи без час в клиниката. Предполагам това е свързано както с Covid обстановката, така и с лудницата, която ще настане ако го позволят.

Signora, ние с теб се бяхме засекли в една друга, неприятна тема. Пожелавам ти след тази интервенция всичко да потръгне и най-късно догодина да се похвалиш с един пуФкав бебок! Flowers Hibiscus

# 159
  • София
За скрининга с БХС 220 лв.
Да, имам огромен пакет с изследвания, които се правят в Бодимед, част от тях се изпращат в Лимбах, Германия, общо  за 1100 лв. След БХС ми се обадиха да направя и генетичен тест вераджийн за 1300 лв. При мен обаче има куп генетични мутации, та заради това е всичко.

# 160
Bamboo, има ли нещо в резултатите от БХС, което да насочва за пренатален тест или го правиш заради мутации от панела тромбофилия?

# 161
Аз имам 6 мутации и специално питах дали да правя пренатест, главно заради инвитрото. Док каза че няма нужда.

# 162
Аз разбирам напълно трудността да се записват часове.
Ако може само да споделя моята ситуация и ако някой е бил в подобна нека даде съвет.
Преди 5год. операция, киста, която се оказа ендометриозна. Спонтанно забременяване и аборт заради кухо яйце. След това повторно забременяване нямаше. Последваха три стимулации, от които имаше само два трансфера. Реагирам добре на стимулация, но ембрионите не се развиват достатъчно добре. Направила съм куп изследвания, при които всичко е наред. Цитогинетични, тромбофилии, фертилити и т.т и т.н.
Миналата седмица се върнах от Гърция след 3тото неуспешно инвитро. Там ме посъветваха да се оперирам за ендометриозата, а тук ме посъветваха да мина на спонтатен цикъл, защото така яйцеклетките са по качествени. И единственото заключение е че яйцеклетките не са достатъчно добри.
Искам да се видя с доктор Сигридов от година и половина и не се получава. Ще опитам и с доктор Калчев.
Извинете за дългия пост, ако някой има съвет пишете.

# 163
uBa03 не съм чак толкова запозната, но ако имаш действаща ендометриоза, Калчев е твоя човек.

# 164
Забравих да попитам допускат ли се бащите и ако не има ли възможност за диск, ако някой знае Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт