Азиатска козметика и грим 20

• 44 517
  • 756
  •   1
Отговори
# 375
  • софия
Emichka, GGBG скоро ще публикуват информация. Следи ги.

# 376

По отзиви на една наша кореЯнка в темата stylekorean пращат с федекс и отива задължително на митница. Аз не съм експериментирала с него.

zari65, и аз това видях, въпреки че в момента пише DHL express, а и дори да иде на митница в Англия, ще го преживея, само ще трябва да разуча как се плаща. Някой освобождавал ли е от митница в Англия пратки на DHL?

swetulka, ще ги следя GGBG, доколкото виждам приемат поръчки в складовете, но още не са определили цена?
Много ме сърбят ръцете, при положение, че за 120$ поръчка ще ми е безплатен шипинга до Англия, а иначе до бг ми искат 54 (!!!!!) долара, превозвача колкото и да ми вземе, пак ще съм на далавера.

# 377
  • Русе
За упорита пигментация и цялостно избистряне на тена не разчитам на витамин С!Не се сработих с него...Води до зачервяване и неприятно парене независимо от конкретния продукт.Нанесен само върху петната пък,не само че не ги изчиства,а потъмняват неприятно въпреки слънцезащитата.Единствено серумът на Klairs ми допадна,но той е с много нисък процент на витамин С.
За пигментация горещо препоръчвам:
Manyo Galactomy Niacin 2.0 essence
Benton Snail Bee Ultimate serum
Blithe 9 essential seeds
Skin & Lab Red serum

Много приятни за употреба,не предизвикват дразнене при мен и работят!

От Yesstyle вече не възстановяват ДДС и митнически такси към поръчки до UK.

# 378
Девойки, ако някоя от вас прави поръчка скоро - бих се включила
От Варна съм, но няма значение принципно
Аз обмислям една от Jolse директно до тук ,но съм в София. Ако решиш пиши.

# 379
  • Варна
Тея пичове от J няма ли да пуснат безплатна доставка до тук ? Преди години не са ли пускали покрай техните празници ?

# 380
Преди пандемията си беше безплатна доставката от джолсе или 2.50 тракинг, но нещо спряха да работят с български пощи за доставки в България.

Ако не са променили маркетинга си тази година, скоро трябва да има скрита разпродажба.

Sissi 81, благодаря за полезното инфо за yesstyle.

# 381
Здравейте!
Аз съм съвсем нова в света на корейската козметика, от няколко месеца само чета и се информирам.
1. Скоро ставам на 25, кожата ми е смесена, имам пъпки по бузите и брадичката и белези от тях
2. За сега имам само 1 корейски продукт - тонер, Bentron BHA Aloe, нанасям с длани след почистване с гел сутрин и вечер. Понякога правя double cleansing с олио, но не всеки ден.
След тонера използвам серум с ниацинамид и завършвам с крем или вечерна подхранваща маска. Един път в седмицата правя ексфолиране с киселини, 30% AHA и 5% BHA.

Хвърлила съм око на следните продукти за момента:
Some by mi, Yuja niacin serum
iUNIK Centella Calming Gel Cream
Cosrx Good Morning Low Ph Cleanser
Cosrx Advanced Snail Mucin Essence

Стигнах до частта с поръчването и се ошашавих, въпреки че не съм съвсем боза в онлайн поръчките. Тонера поръчах от iHerb декември с друга поръчка, която минах през UK. Сега се обърках от всички корейски сайтове, кой е най-изгоден и най-препоръчван? Преди съм чела и за ebay, но май вече доставките от там са много солени.
Бих се включила и в обща поръчка ако правите такива.

Записвам се с интерес да следя темата. Simple Smile

Последна редакция: чт, 11 фев 2021, 18:27 от Среднощно Слънце

# 382
Мнения за този крем за очи, ако някой го е ползвал? Благодаря предварително.

https://www.yesstyle.com/en/iunik-propolis-vitamin-eye-cream/inf … ml/pid.1087176379

# 383
  • София
Ползвам го! Доволна съм, попива добре, хидратира добре. Имам проблем с големи тъмни кръгове, още не съм открила чудото. Но този крем ми харесва! Бих повторила покупка!

https://www.yesstyle.com/en/iunik-propolis-vitamin-eye-cream/inf … ml/pid.1087176379

# 384

Няколко коментара по-назад писах за него.На мен ми харесва,но не е много подхранващ и предпазващ.Сега зимата като че ли не ми е достатъчен.Чудо не очаквам от него,но омекотява,попива много бързо,и оставя кожата мека.Когато не е много студено го ползвам през деня,но последните дни при нас температурите стигат до -10 и не ми е достатъчен.На лято ще си го ползвам с кеф,ако не се появи още някой друг любимец

# 385
  • Варна
Момичета, от тези хидратиращи продукти какво бихте препоръчали за нормална към смесена(на места, лятото) чувствителна кожа? Или ако има нещо друго, от което сте доволни:
TONYMOLY THE Chok Chok Green Tea Watery Cream 60ml
Elizavecca Aqua Hyaluronic Acid Water Drop Cream 50ml
ETUDE HOUSE SoonJung Hydro Barrier Cream 75ml
ETUDE HOUSE Moistfull Collagen Cream 75ml
ROUND LAB Birch Juice Moisturizing Cream 80ml

LANEIGE Water Sleeping Mask 70ml

Благодаря!

Последна редакция: пт, 12 фев 2021, 09:48 от hubavella

# 386
Идвам да се изфукам и да се оплача... единия кашон от Джолсе, естествено по-големия, отиде на лошото място и не знам колко време ще ми го мотаят от федекс. Другия обаче ми цъфна на вратата вчера, направо ме смаяха - пуснах я на 3.02, на 05 я шипнаха и за една седмица дойде.

Четох добри отзиви в темата за марката, състава изглежда приятен и реших да се изхвърля... В момента съм с маската, супер мека е и мирише покъртително добре. Крема съм го тествала вече от мостри, добре ми понася, решила съм да измажа една цяла опаковка, да го видим тоя лифтинг ефект. Тонера и серума като ги ползвах едно върху друго, нещо не останах възхитена, лепка ми... може би много ентусиазирано подходих с количеството, пак ще пробвам.
hubavella, аз от изброените съм ползвала маската на Laneige и крема на Tonymoly.
Моята кожа е по скоро суха към смесена. И двете са леки за мен, така че може би за нормална кожа ще са окей. В състава на Tonymoly виждам етерични масла и не знам на чувствителна кожа как ще се отразят, въпреки че са в края.
Огледай в yesstyle има мостри на някои от тези кремчета, тествай ги. А, на Laneige от същата серия има в зелена кутийка, Cica sleeping mask, аз лично повече я харесвам и със сигурност има мостри.
Винаги има елемент на проба и грешка, общо взето или пазаруваш мостри и като ти харесат нервничиш, докато пристигне пълноразмерния продукт, или купуваш цели опаковки и после раздаваш на приятели, като се окаже че не е твоето. Grinning

# 387
Идвам да се изфукам и да се оплача... единия кашон от Джолсе, естествено по-големия, отиде на лошото място и не знам колко време ще ми го мотаят от федекс. Другия обаче ми цъфна на вратата вчера, направо ме смаяха - пуснах я на 3.02, на 05 я шипнаха и за една седмица дойде.

Четох добри отзиви в темата за марката, състава изглежда приятен и реших да се изхвърля... В момента съм с маската, супер мека е и мирише покъртително добре. Крема съм го тествала вече от мостри, добре ми понася, решила съм да измажа една цяла опаковка, да го видим тоя лифтинг ефект. Тонера и серума като ги ползвах едно върху друго, нещо не останах възхитена, лепка ми... може би много ентусиазирано подходих с количеството, пак ще пробвам.
hubavella, аз от изброените съм ползвала маската на Laneige и крема на Tonymoly.
Моята кожа е по скоро суха към смесена. И двете са леки за мен, така че може би за нормална кожа ще са окей. В състава на Tonymoly виждам етерични масла и не знам на чувствителна кожа как ще се отразят, въпреки че са в края.
Огледай в yesstyle има мостри на някои от тези кремчета, тествай ги. А, на Laneige от същата серия има в зелена кутийка, Cica sleeping mask, аз лично повече я харесвам и със сигурност има мостри.
Винаги има елемент на проба и грешка, общо взето или пазаруваш мостри и като ти харесат нервничиш, докато пристигне пълноразмерния продукт, или купуваш цели опаковки и после раздаваш на приятели, като се окаже че не е твоето. Grinning

Емичка, сподели колко ти беше голям кашона и на каква стойност? И аз направих една поръчка снощи и да се настроя психически какво да очаквам.

# 388
Аз поръчах от Jolse вчера през Германия, но не се замислих за митниците и сега ще се моля да ми се размине, че не знам как се процедира там. Някой с опит?

# 389
Аз поръчах от Jolse вчера през Германия, но не се замислих за митниците и сега ще се моля да ми се размине, че не знам как се процедира там. Някой с опит?
Немците са по зле и от нашите. Предпочитам тук на митница отколкото да се занимавам с тях. А и английски много,много не говорят. Ако е малка може да се размине.

Общи условия

Активация на акаунт