Любители на кучета - 112

• 26 547
  • 772
  •   1
Отговори
# 660
  • о`майна лунна нощ е
Швепса е уморен. Тази Лайка вместо да успокоява, луд го направи Simple Smile

# 661
  • под тепетата
Ох, бабин златен рунтьо! Затова ли тъй уморено гледаш Laughing
Tari, много истинско, чак потръпнах и ...си поревах.

# 662
mariat, какво стана с капачката? Ще затваряш ли вече шишето?

Нееее. Още няма резултат. Варя картофи, разхождам, той си ака, но капачка за разкош- нямам. До нас има поставено голямо сърце за капачки с кауза, та има доста разпиляни. Дано не се случва пак. Връщам се да ви дочета.

# 663
Ако има хора от Видин и забележат това куче по улиците моля да ми пише на лично!

# 664
Деспи, Естела, много хубава среща сте имали! Снимките са супер!
Така ми се иска да видя всички муцунки от темата и да ги намачкам! Heart Eyes

# 665
Недялка аз съм от Видин. Какъв му е случая на кученцето. Дай малко инфо и ако трябва мога да пообиколя из града.

# 666
  • София
Моля за съвет. Може ли да ми препоръчате препарат, безвреден за кучета, против хлебарки. Видях една и леко се напрегнах. Живея в панелка с доста възрастни съседи...

# 667
Мария аз купувам едни "къщички за хлебарки" и ги слагам по ъглите, така се кучетата да нямат достъп. Той Макс не го впечатляват такива неща, ама Вивата само такова не е яла 🤣

# 668
  • под тепетата
Бяха се появили мравки преди години вкъщи. Ползвах това и съм доволна.
https://apteka.framar.bg/30062764/био-кил-спрей-500-мл-

# 669
Племенницата е на гости "Нощен режим" 😁

# 670
  • под тепетата
Merry, ще го напиша по варненски Wink, че те имат много хубава дума за това - гевезе!:laughing:

# 671
  • Sofia
И ние сме с такива къщички и не съм виждала хлебарки в нас от както ги слагаме.
Мария аз купувам едни "къщички за хлебарки" и ги слагам по ъглите, така се кучетата да нямат достъп. Той Макс не го впечатляват такива неща, ама Вивата само такова не е яла 🤣

# 672
  • София
Аз съм чувала, че фронтлайн, разреден с вода, много помага срещу хлебарки. Но не съм пробвала лично.
Днес мисля, че за пръв път успяхме да уморим Арес. Но пък в един момент се превъзбуди от толкова тичане и игра с кучета, че спря да слуша въобще. Може и в пубертета да навлиза. Точно като човек е -един ден е кротък и послушен, а на другия е кисел и забравя всичко, което е научил. Но е толкова сладък, че не можеш да му се сърдиш.
И една снимка с вирнати уши, че изисква специална подготовка.

Последна редакция: сб, 23 яну 2021, 22:19 от Пак тя

# 673
  • София
Моля за съвет. Може ли да ми препоръчате препарат, безвреден за кучета, против хлебарки. Видях една и леко се напрегнах. Живея в панелка с доста възрастни съседи...
Айкън,много съм доволна от него. Като се напръска е нужно за половин час да се проветри като няма никой в помещението . Но за хлебарките трябва цялостно третиране на блока от мазета,до тавани,иначе ти ще ги изгониш от вас,но като има при съседите пак ще дойдат след време.Затова видя ли някоя пръскам периодически

# 674
  • София
Прочетох и аз за този фронтлайн, но не знам кой да взема. Преди време бях слагала в друг апартамент къщички и нямаше ефект - коя марка? Но по ми се иска да не е нещо, което Роузи иска да глътне... че нищо не пропуска вече...

Общи условия

Активация на акаунт