ШЕСТОКЛАСНИЦИ 2020/2021 година - тема 4

• 23 616
  • 792
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Честита тийнейджърка, Ханна! Да е все такова ученолюбиво и любознателно дете! Весел празник!

# 511
  • София
Честит празник,Хана!Нека късмет и здраве да са неотлъчни спътници в живота на детето.

# 512
  • Mars Hotel
Честита рожденичка, Ханна! Да е здрава и много щастлива!

Къде си е създала познанства онлайн, ако не е тайна? Моята само мрънка, че иска да говори с чужденци, но не знае къде да ги докопа. Grinning Аз нямам против, стига да има някакъв контрол.

# 513
  • София
Четох някъде, че при днешните деца виртуалното и реалното общуване имат еднаква тежест.
Още едно виръуално честито и от мен! Да ти е жива и здрава и много щастлива!

# 514
Честито на рожденичката, Хана!
И моят днес е на рожден ден на приятел. От обяд е там и май няма никакво намерение да се прибира.
Синът ми си говори с чужденци докато играе. В последно време обаче все на руснаци попада и се оплакваше, че не говорели английски.

# 515
  • Пловдив
Светлица, основно се ползват канали на дискорд. Има на всякакви теми. Може да си избере според интересите си. Моята общува с фенове на Yungblud. Преди време беше на негов онлайн концерт. Пак емоцията беше споделена онлайн с фенове в канала. Но с някои деца си станаха наистина близки и си говорят всякакви неща. И аз задочно познавам някои Simple Smile Навсякъде из интернет има опасности, но мисля че в дискорд има все пак някакви администратори...

# 516
Честита рожденичка Хана.Да бъде много щастлива.Току що в школото гледах как се оформя младежа 5 само по математика още нее оформен по история но в понеделник.Всичко друго 6 ами радвам му се много ,като се има предвид колко лежерно го раздаваше.

# 517
  • Mars Hotel
Светлица, основно се ползват канали на дискорд. Има на всякакви теми. Може да си избере според интересите си. Моята общува с фенове на Yungblud. Преди време беше на негов онлайн концерт. Пак емоцията беше споделена онлайн с фенове в канала. Но с някои деца си станаха наистина близки и си говорят всякакви неща. И аз задочно познавам някои Simple Smile Навсякъде из интернет има опасности, но мисля че в дискорд има все пак някакви администратори...
Ясно. Благодаря, Ханна! Моята не е фен на Дискорд и въпреки, че е регистрирана, не го ползва. Няма и Тик Ток, Инстаграм или Фейсбук. Единствено хвърля око чат-пат в Редит.

# 518
Честито на порасналата госпожица! Да е жива и здрава!
Яд ме е, че не оставиха децата /че и родителите/ да си починат три дни. Направо виждам как от понеделник ги подпукват за вторият срок.

# 519
При нас понеделник и вторник ще ги "пукат" още за първи срок, според мен. Дъщеря ми е оформена само по музика, рисуване, ИТ и немски. По другите предмети си стои без срочни оценки.
Та на вас, блазе ви.

# 520
  • Майничка
Абе, честно казано, на 22-23.12. дойдоха много добре тези два дни.
Чета сега някакво съобщение от училището, следващите две седмици - компенсаторни занимания, а ще учат до 30.06.

# 521
  • Пловдив
Гаргамела,това за всички училища ли е? И какво означава термина компенсаторни занимания?

# 522
  • Пловдив
Да, в сайта на МОН пише, 30.06. - край на втори учебен срок.
https://www.mon.bg/bg/56
Според мен тези "компенсаторни занимания" е по-добре да ги оставят за последните две седмици на юни. Това кога да ги вмъкнат мисля, че е решение на всяко училище.

# 523
  • Майничка
Май оставиха училищата да решават - при всички случаи прогимназиите завършват на 30.06., а тези две седмици можеха да ги вземат преди Коледа или след края на 1 срок. Сигурна съм, че ми мина пред очите такава наредба, но не й обърнах особено внимание.
На нашите са им казали без нови уроци уж, проекти, преговор и т.н.

# 524
  • София
Наборката е оформена ,  но за другата седмица вече има планирано препитване  по ит.  Ще има задача върху ексел, която ще трябва да направят в рамките на часа. Уж се оправя с таблиците.

ПС. жива и здрава рожденичка, Ханна.

Общи условия

Активация на акаунт