Случи ми се нещо странно XXIV

• 111 883
  • 912
  •   1
Отговори
# 150
Да, на мен също са ми интересни изказвания на деца, но все си мисля, че ги чуват тези неща от телевизора, при игри с други деца, или просто по време на нечии разговор.

Може би в някои случаи е така, децата обичат да повтарят каквото чуят. Обаче със сигурност имат и автентични преживявания.
Не знам как така чак сега започнах да чета старите теми - всъщност първата е пусната от медицинска сестра, която разказва за лица и сенки в реанимацията. Брррр!

# 151
Да, на мен също са ми интересни изказвания на деца, но все си мисля, че ги чуват тези неща от телевизора, при игри с други деца, или просто по време на нечии разговор.

Може би в някои случаи е така, децата обичат да повтарят каквото чуят. Обаче със сигурност имат и автентични преживявания.
Не знам как така чак сега започнах да чета старите теми - всъщност първата е пусната от медицинска сестра, която разказва за лица и сенки в реанимацията. Брррр!
Може би. Иначе ми харесват и кратките страшни изречения, нещо такова:"Когато го слагах сина ми да спи, той ми каза: "Тате, провери дали няма чудовище под леглото ми". Погледнах отдолу, за да го успокоя, и го видях, друга версия на моя син, гледаща в мен и шепнеща: "Тате, има някой на леглото ми".
За какво става дума, това със сестрата?

# 152
Преди няколко месеца вкъщи започваха да свирят играчки без никой да ги пипа или да е в близост до тях. Една вечер децата спяха, а ние с мъжа ми гледахме ТВ. Изведнъж 3 музикални играчки започнаха да свирят една след друга. Станах, разместих ги, спрях ги. След малко друга започна да свири и пее. Люлеещото се конче се люляше само, а всичко беше затворено, за да е от течение, а пък и е доста тежко, за да се люлее от вятър например. Всеки ден едно и също. После имах чувството, че някои неща са разместени и не са си на мястото, когато ги потърся. Това продължи няколко месеца и изведнъж всичко стана спокойно. Все още не си ги обяснявам тези неща. Може би някое духче на дете се беше настанило вкъщи, знам ли...

# 153
# 154
Синът ми е на 4г и половина. Преди няколко седмици докато стоим в хола (8ч вечерта) който има видимост към коридора и спалните които бяха изгасени той ме попита “Мамо коя е тази кака там” .
Кака нямаше както се досещате..Попитах го след това дали още е там и той каза “Вече не.🤷🏽♀

# 155
Това с играчките при нас се е случвало когато батериите им са на доизживяване, даже като запищеше някоя сама и знаехме, че са на умиране.

# 156
При нас по едно време Плейстейшънът беше почнал да се пуска сам. Беше някакъв много странен и кофти период за мен. Та една вечер бях взела малкият да спи при мен в хола, четох му нещо, беше на около 3. Загасям вече лампата, той не ляга, седнал в кревата до мен и се взира към телевизора в тъмното. Бутам го да легне, не иска, взира се. И в един момент сред тишината, точно там където се взираше, Плейстейшънът пак тръгна сам, с един особен виещ звук, знаете ги сигурно. Подскочи ми сърцето, детето писна и взе да сочи натам, светнах лампата веднага разбира се... После ходих да ми четат Киприянови молитви в гръцката църква и това престана.

# 157
Децата все още не са изградили Егото си и затова то не пречи на връзката с Душата и информационните канали.
Хората с високо Его имат много тънка линия на връзка с Душата, затова не могат да я чуват и следват и някои търгуват по лош, материален път.

Затова всички деца сме имали "странни" преживявания. Аз като малка си имах "въображаем" приятел в огледалото. Майка ми изпадаше в ужас и се опитваше да ми вмени, че си го представям, а аз все още имам много мъгливи спомени за едно момиченце в огледалото, което ми се усмихваше. Беше с дънков гащеризон и червена блузка. Вероятно е бил дух на дете.
Като се замисля, май четях мислите на хората и предвиждах някои бъдещи събития. Не си спомням много добре, обаче. Нашите даже ме бяха карали по разни детски психиатри, защото са си мислели, че имам шизофрения. В онези времена всеки по-различен се считаше за откачен Simple Smile Е, всички лекари са казвали, че.всимко си ми е наред, но съм си била и съм си "странна".
Та...това е обяснението за децата, въображаемите приятелчета и други странни неща покрай тях
Имам един спомен от детството. Била съм много малка, 3-4 годишна. Спомням си как вечерта си легнахме с майка ми. И сме заспали. По някое време аз...излязох от гардероба, който е до леглото ..и си легнах! Майка ми си спеше спокойно. Нямам идея защо излязох от гардероба. А и не знам как и кога съм се озовала там!😆 На сутринта се опитах да обясня на нашите, че ме е изяла мечка..и сега съм друго мое аз..За себе си имах логично обяснение, какво е станало, но не можах да го обясня на тях..а сега вече не помня. Помня само това...

# 158
  • България
Най-вероятно си станала на сън и си се навряла в гардероба.Като малка веднъж ми се случи да се събудя в коридора.На скоро и на дъщеря ми се случи

# 159
А като излезе от гардероба видя ли себе си на леглото до майка си?

# 160
А като излезе от гардероба видя ли себе си на леглото до майка си?
Не, нямаше никой..мястото беше празно.

# 161
Вероятно е било сомнамбулизъм

# 162
Значи просто си ходила насън и не си спомняш Simple Smile

# 163
В коридора се появява и изчезва миризма на труп. В началото мислихме, че е мъртъв плъх, но все повече се убеждаваме, че това е бъдещето. Един от знаците за Апокалипсис. Знам, че няма да ме разберете и дори ще ми се смеете. Дори може да си помислите, че съм изкукал. Какво ще стане, ако след месец или година хиляди хора започнат да се оплакват от сходен проблем? Освен това, как така тази миризма изчезва понякога? Не се влияе и не е свързана с никакви уреди, вятър, течения, отворени удушници, затворени удушници.

Ако е труп, до 3 месеца ще се разложи, нали? Все още е в началото и ще видим.
Ако е целенасочено действие на съсед, това си е сериозно престъпление, защото една силна трупна миризма може да увреди човек и да му нанесе тежки травми. Все пак говорим за остра миризма на трупно месо.
Да е умрял съсед? Малко вероятно, защото мирзмата изчезва понякога за почти цял ден, друг път се появява вечер.
Ходещ труп?

Искам да Ви кажа, че гледам на тази ситуация с насмешка и леко драматично. Дразнеща е миризмата. Може и да се окаже много вредна, но преди всичко ми е любопитно.

И за накрая, нищо не помага. Нито парфюм,нито сода,нито ароматизатор . Много силна неприятна миризма в рамките на 10 метра от помещението. Всичко е преровено. Нищо не открихме.

# 164
В кой коридор?

Общи условия

Активация на акаунт