Случи ми се нещо странно XXIV

• 112 729
  • 912
  •   1
Отговори
# 165
  • България
Обадете се в полицията!След като сте убеден,че миризмата е на труп!

# 166
Как да се обадя като тази сутрин миризмата я няма. И в момента няма миризма. И какво да кажа на полицията? Ходещ труп? Ще ме помислят за луд. Нали Ви казах, че това е призрачна миризма, тоест миризмата е като призрак. Появява се и изчезва.

Обадете се в полицията!След като сте убеден,че миризмата е на труп!

# 167
  • Варна
Фантомни миризми. Да не сте от преболедувалите ковид наскоро?

# 168
Най-важното е да отваряте и затваряте УДУшниците.

# 169
Не! Освен това , заедно с мен има още 5 човека и всички сме на едно мнение. Ту я има, ту я няма. Може някой много миризлив клошар да се е настанил в горната част между покрива и апартамента ми.

Мирише на отворени и на затворени удушници. Като отворя външната врата не мирише. Обаче най-силно мирише до външната врата, обаче отвътре в самия апартамент.

Не съм луд, защото и останалите в апаратамента също усещат силната миризма, но понякога изчезва и всички се чудим.

Най-важното е да отваряте и затваряте УДУшниците.

Последна редакция: ср, 03 фев 2021, 10:02 от forum1

# 170
  • Далечният изток
Не! Освен това , заедно с мен има още 5 човека и всички сме на едно мнение. Ту я има, ту я няма. Може някой много миризлив клошар да се е настанил в горната част между покрива и апартамента ми.

Ми той и трупът може да е там. Ето, че не сте проверили навсякъде.

# 171
Е, да , но капандурата за покрива е заключена. Освен някой убиец да е оставил жертвата горе и да е заключил катинара. Малко невероятно ми се види. Пък и защо не се усеща в целия блок ?

Ми той и трупът може да е там. Ето, че не сте проверили навсякъде.

# 172
Форум, потърсете специализирана помощ. Имате здравословен или психологически проблем, или и двете.

# 173
  • България
Е, нали 5 човека го усещат!
Заедно ли да отидат на доктор Simple Smile))

# 174
Хаха.
Извикайте поп да прикади и напръскайте със светена вода.

# 175
Тя/той казва така. А дали е така или ѝ/му се иска...

# 176
  • Пловдив
Възможно ли е миризмата да е от канализацията. Да е миризма на канал, а не на труп Simple Smile ? У нас съм забелязала, когато времето се разваля, предполагам заради налягането, каналът в банята започва да мирише много! Ама много! Единственото спасение е, затворена врата на тоалетната и отворено прозорче за навън. И пак мирише. Хубаво  ли е времето, няма проблеми.

# 177
И при мен така миришеше на труп, оказа се, че кабелите нещо са изгоряли. Но вие  не сте проверили на покрива, може да има умряло животно, не е задължително да е човек. Също ако имате мебели в коридора може от тях да е, стените, вратите и т.н.

# 178
От кабелите е, на едно място, където работих, имахме същия проблем месеци наред. И пак така - усилва се, изчезва, пак се усилва... Къде ли не преровихме да търсим умрели мишки, докато не се откри изгорелия кабел и след сменянето му, миризмата изчезна завинаги. Апокалипсис така и не се случи, а беше преди 20-тина години.

# 179
Да не забравяме Joyce Vincent, дето никой не я потърсил почти три години...
Съседите мислели, че миризмата е от канализацията и боклукчийските кофи

(споменавам го, понеже е по темата със странните неща, не че предполагам подобно нещо...)

Общи условия

Активация на акаунт